Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem, moc se omlouvám za toto téma, ale potřebujeme nutně pomoc před dovolenou, jinak nikam neodjedeme
Dnes jsem zjistili, ze máme špatné příčníky na auto a tudíš nemůžeme vzít rakev. Bez rakve se v 5ti nevejdeme do auta. Nevíte, kde si lze příčníky na Opel Zafira B, rok výroby 2010, půjčit? Odjíždíme v pátek 10.7. vracíme se 19.7. Na nové příčníky za 4500,– v tuto chvíli nemáme peníze a univerzalní nelze použít-od roku 2008 začali dělat na každý typ auta jiné ![]()
Předem moc děkuji. Jana
@Janeway zkus bazoš, já tam prodala příčníky na Hondu CRV, je tam dost nabídek.
Projeď bazary ![]()
Já jsem objednávala před 14ti dny, celý nový set od Hakra
A vyšlo to komplet na 4500, včetně stojanů na kola
Úplně jsem koukala, že je to tak levný
A můžu doporučit. jsou super ![]()
Vzhledem k tomu, že Zafira je dost velké auto, navrhuju doma nechat zbytečná zavazadla, případně některé zbytečné děti, a vše bude ok ![]()
@Radeck No, ona ta Zafira zrovna moc velké auto není… ale nechat doma zbytečné děti zní zajímavě ![]()
Ahoj všem, díky za příspěvky a návrhy. Bazary jsme zkouseli, pricniky - ty naše specifické nejsou v nabídce, Hark náš typ příčníku nevede, sehnali jsme je v praze - za těch 4.500 jen příčníky, stojany na kola o tech bychom si mohli nechat je zdat. Zafira je velke auto, ale pokud nas jede 4 dospeli a jedno dite v siroke sedacce, musime vyuzit 6 sedadlo v kufru, protoze na druhou radu se na dlouhou 10ti hodinovou cestu nevejdeme ve 3, tudis v kufru bude sakra malo mista na zavazadla s kocarkem… A nechat doma zbytecne dítě??? za 15 let vam bude muj syn za tuto radu neskonale vdecny, ale teď si toho 2,5 letého cvrčka vezmeme s sebou ![]()