odkdy bije srdíčko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.1.15 15:18

@raddka87 dekuji to je jediná moje utecha nevíte za jak dlouho mužů snažit? znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
26.1.15 16:27

@Jenny-black já jsem to měla bez revize, vyšlo to ven samo, a doktor mi říkal, že za 3 měsíce to můžu zkusit znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
26.1.15 16:37

@Jenny-black
Taky je mi to líto :hug:
Mne jeden dobry dr. rikal, ze dřív se říkalo 3-6 mesicu, ale novější názory říkají uz po porevizni MS. Dala jsem na nej.
Mela jsem ZT v 10tt, nez přišla revize, potratila jsem, presto me ale docistovali, říkali 3tydny bez vany a sexu a snažení doporučovali za 3 mesice, stejne jako nova Dr.
Cítila jsem se ale dobre, neco si ohledne toho načetla, pila kontryhel a šli jsme do toho. I proto, ze je mi 35 a cykly mivam 40 dni… Zadařilo se hned prvni měsíc.
Takze záleží, jak se budeš hojit a cítit. Moc preji, at to brzy přebolí a zadarí se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.1.15 15:28

Jenny-black to mě moc mrzí :( Budu Ti přát aby vyšlo, já jsem to po třech neúspěšných pokusech vzdala, ale dávám tomu volný průběh, když miminko má přijít a má být zdravé, tak se to podaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.15 21:49

@bilaboure @HeyJude @raddka87 Ahojky holky tak jsem z revize doma bolí me bříško trosku po zakroku krvácení teď už je to OK ale nic příjemného to neni. Uvidím jak se budu hojit a snažení muze začít jinak dr.mi řekla ze revize byla vcasna protože by mohlo dojít k masivnímu krvácení tak aspoň ze to můj gyndar zjistil včas jsem ještě po narkoze jdu to dospat pěkný večer :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.10.16 15:02

Zdravím mám taky takový problém jsem v v 7 tt. A ještě nevidí srdíčko myslíte že se to ukáže? Za 14 dni jdu na kontrolu strašně se bojím ze to bude zamlkle nebo nevivinute mate někdo podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.10.16 09:31

Ahoj holky, tak Vám musím oznámit, že uběhl rok co jsem psala, že to už po třetí vzdávám a musím Vám oznámit, že se mi narodil chlapeček 4.1.2016,teď tu vesele řádí, neplánovaný a vše v pořádku, na po čtvrté už to vyšlo, přeji Vám všem ať i Vám se zadaří a jste šťastní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.10.16 09:34

Berenise :prožívala jsem to samé:Ahoj holky prosím Vás potřebuji slyšet Vaše názory, podle poslední MS jsem 10+3,ale podle ultrazvuku 7+3,ale byla jsem dnes na kontrole a paní doktorka řikala že nevidí srdeční akci, že to nemůže říct ale na 100 %,protože má starej ultrazvuk a nešlo jí to ani zvětšit ten obrázek, prodělala jsem už zamlklý potrat, potrat spontánní ale o tohle miminko jsme se snažili přes rok a teď tohle, nemáte s tím některá zkušenost, u syna bilo srdíčko už v 6.týdnu a proto mě to velmi trápí, v pondělí jdu do nemocnice na velký ultrazvuk a jsem z toho hrozně nervní. a dopadlo to bohužel špatně, ale nestresuj se, vím i o případech, kdy za to mohl špatný ultrazvuk, přeji Ti hodně štěstí a držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.10.16 09:35

@verunka.kliste u mě se objevilo v 6+1 - bylo to po IVF, takže se přesně vědělo kolik jsem. Držím palce. Jinak jsem byla na UTZ v 5+6 a srdíčko nebylo. Krvácela jsem, tak mě vzali na kontrolu v těch 6+1 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.10.16 09:40

@bilaboure gratuluji, u mě to vyšlo na popáté :dance: :dance: :dance: :dance: stálo to za to, viď ten boj :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.10.16 10:13

Ginuš ano stálo, to máš pravdu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.1.18 23:31

" ale na štěstí ještě týden počkal"…Holky uvědomte si, že máte právo nesouhlasit a a jeho rozhodnutí odmítnout…vy jste budoucí matky, tak se na sebe naciťte a pořád nedávejde veškerou zodpovědnost do rukou „lékařů“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.6.21 16:00

@Lucilka Ahoj, ježiš to jsi mě uklidnila. Mám to totiž stejný. Otěhotněla jsem 22.4. Těhotenský test pozitivní 7.5 a včera 3.6 ještě srdíčko nebilo tak jsem objednaná na příští týden a nervuju se doma jestli není něco špatně. Chci se zeptat kdy ti vypočítali termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
4.6.21 16:41

@Akbakb1234 nechci Ti brát iluze, ale koment, na který reaguješ, je tak 11 let starý 😀. Takže nevím, zda Ti slečna poradí.
Jaký jsi tt, že nebylo srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.6.21 16:56

@Suelinda vím jak je starý a taky vím, že vzledem k tomu jak často paní odpovídá tak by mohla ☺️️ jinak já vlastně ani nevím. podle menstruace 8+ něco, ale podle ultrazvuku teprve 6+1 tak nevím jak to počítat 🤷 u první dcery jsem tam byla v 8tt, ale už si nepamatuju jestli to bylo podle menstruace 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí