odkdy bije srdíčko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3076
4.6.21 17:21

@Akbakb1234 já jsem podle MS 37+3, podle ultrazvuku 36+3, vždy se musíš řídit ultrazvukem. Takže jsi teprve 6+1 a to je klidně možné, že srdíčko ještě není. V tomto týdnu se to vyvíjí mega rychle, jeden den není, druhý den může být :). Na další kontrole už by mělo být jasno ;). Já měla v 6+3 teprve žloutkový váček, pak se ukázalo, že je těhotenství mladší. A za chvilku rodím a vše ok :)
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.6.21 17:32

@Suelinda jojo takhle nějak jsem to taky měla 6+ něco žloutkový váček. Včera už bylo miminko zase větší tak doufám, že to bude dobrý. :) Já se snažím nepřipouštět, že by nebylo, ale jsem z toho nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
4.6.21 17:33

@Akbakb1234 to absolutně chápu, ale teď může stejně nejvíc ublížit právě stres, jinak to ovlivnit nejde… tak se zkus hodit do klidu :). Snad bude další kontrola brzo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
4.6.21 19:06

@Akbakb1234 Ahoj, já jsem byla na první kontrole tak 6+1 na kontrole srdíčko ještě vidět nebylo. Na další kontrolu jsem šla 8+ něco a vše bylo v pořádku. Dneska jsem 23+4 a zatím to vypadá, že čekáme zdravého chlapečka :srdce: :srdce: Takže buď v klidu. Srdíčko se určitě objeví, taky jsem stresovala, ale zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yulia Palok
15.11.22 22:33

@kokos mě říká to samé, mám osmý týden a dítě je menší o 5mm a ze možná mám zamkle, tak potom ještě daji mu čas a budou mě dal vyšetřovat? Jak dlouho? Zatím mě poslala na další ultrazvuk, prý lepší

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky