odkdy bije srdíčko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
8.1.15 19:28

Ahoj holky prosím Vás potřebuji slyšet Vaše názory, podle poslední MS jsem 10+3,ale podle ultrazvuku 7+3,ale byla jsem dnes na kontrole a paní doktorka řikala že nevidí srdeční akci, že to nemůže říct ale na 100 %,protože má starej ultrazvuk a nešlo jí to ani zvětšit ten obrázek, prodělala jsem už zamlklý potrat, potrat spontánní ale o tohle miminko jsme se snažili přes rok a teď tohle, nemáte s tím některá zkušenost, u syna bilo srdíčko už v 6.týdnu a proto mě to velmi trápí, v pondělí jdu do nemocnice na velký ultrazvuk a jsem z toho hrozně nervní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.1.15 19:25

@bilaboure můžu se zeptat jak vám to v pondělí dopadlo, mám teď podobný případ. Podle měsíčků jsem prý už 8 týden, ale mě jedna paní počítala že už 9+1,takže začátek 10t a podle ultrazvuku 6+2tt a srdíčko nebije a embryo je 4mm, a doktor mě poslal na výškrab. ale mě se to nezdá, protože před 10 dnech jsem byla u něho a ještě nebylo žádný embryo a byl jen žloutkový váček, takže kdyby to nebral podle měsíčků tak by vše probíhalo dobře, srdíčko může i klidně až 8týden začít ťukat! Ale on to bere podle měsíčků!! A já si myslím, že jsem taky mohla otěhotnět i dýl, pak by to třeba vycházelo, byla jsem si dnes udělat hodnoty hcg z krve a jsou 43681 takže jsou vysoké a podle všech naděje by byla, ale v pondělí zajdu na další odběr a jestli se budou zvyšovat tak by to bylo dobré a jestli neee, tak pak půjdu na ten zákrok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
18.1.15 15:03

Já jsem vloni byla 7+0 a srdíčko nebilo a za týden 8+0 už krásně ťukalo, takže je možné, že to prostě u někoho dýl trvá. Držím palce, ať je to u vás jako to bylo u mně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.1.15 15:59

Holky bohužel, opět zamlklý potrat :( jsem už po revizi, doufám, že budete mít větší štěstí a Ti co mají, moc gratuluji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.1.15 18:51

@bilaboure to je mi líto, ale u mě to bude taky tak, dnes jsem byla na dalším odběru krve a hodnota hcg se snížila, takže je to jasné, zítra se jdu objednat na revizi :( tak snad příště…aspoň že už mám 3letého uličníka doma, hoodně mi to pomáhá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.1.15 19:40

Tak to je mi moc líto :( ale ještě že máme už dětičky, já mám 6letého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.15 00:33

8tt bez srdecni akce

Ahoj jsem v 8tt zacatek a včera jsem byla na uz a dr. Konstatoval ze se mu tO nelibi odebral mi krev a dnes výsledky hcg je Vysoké a odpovídá termínu ale stále bez srdeční akce ko mam příští týden v pondělí dr. Rekl pokud nebude stále srdeční akce tak revize :,( čímž jsem totálně v depkach je to vymodlene a on hudruje ze se mu to nelíbí ze v 7/8 tt už srdeční akce je má někdo stejnou zkušenost? Jsem už zoufalá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
21.1.15 09:24

Jenny-black - jak jsem už psala já, já jsem v 7+0 neměla u miminka srdeční akci, navíc jsem před tím krvácela, tak mě chtěl doktor poslat na revizi, ale naštěstí ještě týden počkal a v 8+0 už srdíčko bilo :-) měla jsem dost nepravidelnou MS, možná to bylo i tím. Moc držím palce, aby to dobře dopadlo!!! Vím, jak hrozné na psychiku to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.15 13:36

Radus děkuji za podporu včera jsem prolezla všelijaké weby a opravdu některé tehu Maji srdicko az v 8tt nebo 9 uvidím hlavně nebudu stresovat a věřit že :srdce: bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.1.15 17:06
@Jenny-black moc drzim pesti aby to dopadlo dobre, holly mam jiny dotaz vy co mate se mnou po revizi mate take porad takove to vysledky tehotenskych testu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.15 19:12

Děkuji bilabourne snažím se na to nemyslet a vitaminkovat a normál fungovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
21.1.15 20:42

@Jenny-black já jsem dokonce přestala brát vitamíny a neřešila jídlo, byla jsem smířená s tím, že to nevyjde, a o to jsem byla šťastnější, když mi doktor za týden řekl, že srdíčko krásně bije :-) ještě jednou držím pěsti, ať to dobře dopadne a :srdce: bije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.15 10:26

Holky tak jdu na to jsem zvědavá jak. dopadnu držte palce nebo rovnou pěsti dam pak vědet výsledek doufám ze pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.15 14:47

:,( tak :srdce: jsme nenašly zítra revize jsem z toho smutna doufám ale ze druhy pokus už bude uspesny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
26.1.15 15:08

To mě moc mrzí :-( určitě to napodruhé vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí