Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosím Vás potřebuji slyšet Vaše názory, podle poslední MS jsem 10+3,ale podle ultrazvuku 7+3,ale byla jsem dnes na kontrole a paní doktorka řikala že nevidí srdeční akci, že to nemůže říct ale na 100 %,protože má starej ultrazvuk a nešlo jí to ani zvětšit ten obrázek, prodělala jsem už zamlklý potrat, potrat spontánní ale o tohle miminko jsme se snažili přes rok a teď tohle, nemáte s tím některá zkušenost, u syna bilo srdíčko už v 6.týdnu a proto mě to velmi trápí, v pondělí jdu do nemocnice na velký ultrazvuk a jsem z toho hrozně nervní.
@bilaboure můžu se zeptat jak vám to v pondělí dopadlo, mám teď podobný případ. Podle měsíčků jsem prý už 8 týden, ale mě jedna paní počítala že už 9+1,takže začátek 10t a podle ultrazvuku 6+2tt a srdíčko nebije a embryo je 4mm, a doktor mě poslal na výškrab. ale mě se to nezdá, protože před 10 dnech jsem byla u něho a ještě nebylo žádný embryo a byl jen žloutkový váček, takže kdyby to nebral podle měsíčků tak by vše probíhalo dobře, srdíčko může i klidně až 8týden začít ťukat! Ale on to bere podle měsíčků!! A já si myslím, že jsem taky mohla otěhotnět i dýl, pak by to třeba vycházelo, byla jsem si dnes udělat hodnoty hcg z krve a jsou 43681 takže jsou vysoké a podle všech naděje by byla, ale v pondělí zajdu na další odběr a jestli se budou zvyšovat tak by to bylo dobré a jestli neee, tak pak půjdu na ten zákrok!!!
Já jsem vloni byla 7+0 a srdíčko nebilo a za týden 8+0 už krásně ťukalo, takže je možné, že to prostě u někoho dýl trvá. Držím palce, ať je to u vás jako to bylo u mně!!!
Holky bohužel, opět zamlklý potrat
jsem už po revizi, doufám, že budete mít větší štěstí a Ti co mají, moc gratuluji ![]()
@bilaboure to je mi líto, ale u mě to bude taky tak, dnes jsem byla na dalším odběru krve a hodnota hcg se snížila, takže je to jasné, zítra se jdu objednat na revizi
tak snad příště…aspoň že už mám 3letého uličníka doma, hoodně mi to pomáhá!!!
Tak to je mi moc líto
ale ještě že máme už dětičky, já mám 6letého ![]()
Ahoj jsem v 8tt zacatek a včera jsem byla na uz a dr. Konstatoval ze se mu tO nelibi odebral mi krev a dnes výsledky hcg je Vysoké a odpovídá termínu ale stále bez srdeční akce ko mam příští týden v pondělí dr. Rekl pokud nebude stále srdeční akce tak revize
čímž jsem totálně v depkach je to vymodlene a on hudruje ze se mu to nelíbí ze v 7/8 tt už srdeční akce je má někdo stejnou zkušenost? Jsem už zoufalá ![]()
Jenny-black - jak jsem už psala já, já jsem v 7+0 neměla u miminka srdeční akci, navíc jsem před tím krvácela, tak mě chtěl doktor poslat na revizi, ale naštěstí ještě týden počkal a v 8+0 už srdíčko bilo
měla jsem dost nepravidelnou MS, možná to bylo i tím. Moc držím palce, aby to dobře dopadlo!!! Vím, jak hrozné na psychiku to je.
Radus děkuji za podporu včera jsem prolezla všelijaké weby a opravdu některé tehu Maji srdicko az v 8tt nebo 9 uvidím hlavně nebudu stresovat a věřit že
bude
@Jenny-black moc drzim pesti aby to dopadlo dobre, holly mam jiny dotaz vy co mate se mnou po revizi mate take porad takove to vysledky tehotenskych testu?
Děkuji bilabourne snažím se na to nemyslet a vitaminkovat a normál fungovat ![]()
@Jenny-black já jsem dokonce přestala brát vitamíny a neřešila jídlo, byla jsem smířená s tím, že to nevyjde, a o to jsem byla šťastnější, když mi doktor za týden řekl, že srdíčko krásně bije
ještě jednou držím pěsti, ať to dobře dopadne a
bije
Holky tak jdu na to jsem zvědavá jak. dopadnu držte palce nebo rovnou pěsti dam pak vědet výsledek doufám ze pozitivní
tak
jsme nenašly zítra revize jsem z toho smutna doufám ale ze druhy pokus už bude uspesny ![]()