Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@raddka87 dekuji to je jediná moje utecha nevíte za jak dlouho mužů snažit? znova?
@Jenny-black já jsem to měla bez revize, vyšlo to ven samo, a doktor mi říkal, že za 3 měsíce to můžu zkusit znovu
@Jenny-black
Taky je mi to líto ![]()
Mne jeden dobry dr. rikal, ze dřív se říkalo 3-6 mesicu, ale novější názory říkají uz po porevizni MS. Dala jsem na nej.
Mela jsem ZT v 10tt, nez přišla revize, potratila jsem, presto me ale docistovali, říkali 3tydny bez vany a sexu a snažení doporučovali za 3 mesice, stejne jako nova Dr.
Cítila jsem se ale dobre, neco si ohledne toho načetla, pila kontryhel a šli jsme do toho. I proto, ze je mi 35 a cykly mivam 40 dni… Zadařilo se hned prvni měsíc.
Takze záleží, jak se budeš hojit a cítit. Moc preji, at to brzy přebolí a zadarí se ![]()
Jenny-black to mě moc mrzí
Budu Ti přát aby vyšlo, já jsem to po třech neúspěšných pokusech vzdala, ale dávám tomu volný průběh, když miminko má přijít a má být zdravé, tak se to podaří ![]()
@bilaboure @HeyJude @raddka87 Ahojky holky tak jsem z revize doma bolí me bříško trosku po zakroku krvácení teď už je to OK ale nic příjemného to neni. Uvidím jak se budu hojit a snažení muze začít jinak dr.mi řekla ze revize byla vcasna protože by mohlo dojít k masivnímu krvácení tak aspoň ze to můj gyndar zjistil včas jsem ještě po narkoze jdu to dospat pěkný večer ![]()
Zdravím mám taky takový problém jsem v v 7 tt. A ještě nevidí srdíčko myslíte že se to ukáže? Za 14 dni jdu na kontrolu strašně se bojím ze to bude zamlkle nebo nevivinute mate někdo podobný problém?
Ahoj holky, tak Vám musím oznámit, že uběhl rok co jsem psala, že to už po třetí vzdávám a musím Vám oznámit, že se mi narodil chlapeček 4.1.2016,teď tu vesele řádí, neplánovaný a vše v pořádku, na po čtvrté už to vyšlo, přeji Vám všem ať i Vám se zadaří a jste šťastní ![]()
Berenise :prožívala jsem to samé:Ahoj holky prosím Vás potřebuji slyšet Vaše názory, podle poslední MS jsem 10+3,ale podle ultrazvuku 7+3,ale byla jsem dnes na kontrole a paní doktorka řikala že nevidí srdeční akci, že to nemůže říct ale na 100 %,protože má starej ultrazvuk a nešlo jí to ani zvětšit ten obrázek, prodělala jsem už zamlklý potrat, potrat spontánní ale o tohle miminko jsme se snažili přes rok a teď tohle, nemáte s tím některá zkušenost, u syna bilo srdíčko už v 6.týdnu a proto mě to velmi trápí, v pondělí jdu do nemocnice na velký ultrazvuk a jsem z toho hrozně nervní. a dopadlo to bohužel špatně, ale nestresuj se, vím i o případech, kdy za to mohl špatný ultrazvuk, přeji Ti hodně štěstí a držím pěstičky
@verunka.kliste u mě se objevilo v 6+1 - bylo to po IVF, takže se přesně vědělo kolik jsem. Držím palce. Jinak jsem byla na UTZ v 5+6 a srdíčko nebylo. Krvácela jsem, tak mě vzali na kontrolu v těch 6+1 ![]()
@bilaboure gratuluji, u mě to vyšlo na popáté
stálo to za to, viď ten boj
![]()
" ale na štěstí ještě týden počkal"…Holky uvědomte si, že máte právo nesouhlasit a a jeho rozhodnutí odmítnout…vy jste budoucí matky, tak se na sebe naciťte a pořád nedávejde veškerou zodpovědnost do rukou „lékařů“.
@Lucilka Ahoj, ježiš to jsi mě uklidnila. Mám to totiž stejný. Otěhotněla jsem 22.4. Těhotenský test pozitivní 7.5 a včera 3.6 ještě srdíčko nebilo tak jsem objednaná na příští týden a nervuju se doma jestli není něco špatně. Chci se zeptat kdy ti vypočítali termín?
@Akbakb1234 nechci Ti brát iluze, ale koment, na který reaguješ, je tak 11 let starý 😀. Takže nevím, zda Ti slečna poradí.
Jaký jsi tt, že nebylo srdíčko?
@Suelinda vím jak je starý a taky vím, že vzledem k tomu jak často paní odpovídá tak by mohla ☺️️ jinak já vlastně ani nevím. podle menstruace 8+ něco, ale podle ultrazvuku teprve 6+1 tak nevím jak to počítat 🤷 u první dcery jsem tam byla v 8tt, ale už si nepamatuju jestli to bylo podle menstruace 🤷