Odkdy mate ditko ve sportaku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
22.9.10 21:28
kecačka píše:
tak koukám kolik má tady z vás kočárek V-Cross?? 8-o Já ho měla taky,ale byla jsem s ním nespokojená :cert:Jinak ted mám Chipolino Rapido Six a velká spokojenost..má velkej nákupní koš,nánožník,slídu na déšt.Prcka v něm vozím aso od 5.měsíce,jelikož se mi do hlubokého nevešel,tak jsem neměla na vybranou.Je plně polohovací do lehu,takže super :pankac:

Mě u V-Crossu u sporťáku vadí akorát to,že jdou blbě polohovat záda,jinak jsem spokojená-vydržel i docela drsné terény,a dost kilometrů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.9.10 21:34
momi33 píše:
kecačka píše:
tak koukám kolik má tady z vás kočárek V-Cross?? 8-o Já ho měla taky,ale byla jsem s ním nespokojená :cert:Jinak ted mám Chipolino Rapido Six a velká spokojenost..má velkej nákupní koš,nánožník,slídu na déšt.Prcka v něm vozím aso od 5.měsíce,jelikož se mi do hlubokého nevešel,tak jsem neměla na vybranou.Je plně polohovací do lehu,takže super :pankac:
Mě u V-Crossu u sporťáku vadí akorát to,že jdou blbě polohovat záda,jinak jsem spokojená-vydržel i docela drsné terény,a dost kilometrů :think:

jo,že má velký nafukovací kola..ale mě spíš vadilo to že jsem se na šířku nikam nevešla,u nás v baráku do výtahu a i do normálních dveří,ty zadní kola jsou phodně moc od sebe. :evil: a to nejhorší bylo,že u pravého předního kola mi třikrát za sebou praskla ta umělá hmota co je nad kolem ,co je ta páčka když to chci zaaretovat…ted jsem spokojená naprosto :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
22.9.10 21:35
kecačka píše:
jo a ještě-mám pocit že všchny sportáky dělají s pásama,tak na co je kupovat ne? :palec:

Třeba proto, že naše malá nesnesla být připoutaná pětibodovými pásy a sedět na zadku. Díky kšírám, mohla ve sporťáku klečet, stát, točit se podle libosti. Byla moc spokojená a já taky. Pevně jsem ji poutala jen v autobuse a obchodě, aby něco neshodila.

Doporučuju klasické kožené kšíry, jako byly za nás. Jsou pevné, upjaté ke kočárku kovovou sponou. Ty moderní jsou jen na umělou přesku, může se to vyvlíknout.

Sporťák máme Dema Step Easy, kupovali jsme ho, když bylo malé asi 10 měsíců.
Do té doby jsem ji vozila v hluboké korbě, dávno sama seděla, ale prostě nám to tak vyhovovalo - prostor, měla jsem Patron Bohemia starší typ - lehký, pérovací.

Teď už je malá větší, tak se naučila v kočárku sedět, ale je připoutaná jen ze spodu, ne přes ramena. Vadil mi neustále špinavý potah od bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.9.10 21:58
kecačka píše:
momi33 píše:
kecačka píše:
Mě u V-Crossu u sporťáku vadí akorát to,že jdou blbě polohovat záda,jinak jsem spokojená-vydržel i docela drsné terény,a dost kilometrů :think:
jo,že má velký nafukovací kola..ale mě spíš vadilo to že jsem se na šířku nikam nevešla,u nás v baráku do výtahu a i do normálních dveří,ty zadní kola jsou phodně moc od sebe. :evil: a to nejhorší bylo,že u pravého předního kola mi třikrát za sebou praskla ta umělá hmota co je nad kolem ,co je ta páčka když to chci zaaretovat…ted jsem spokojená naprosto :pankac: :pankac:
Širokej je dost,do výtahu to mám tak akorát :think: aretaci používá jen moje máma,když rve kočár přes kořeny,ačkoliv jí říkám,aby to nedělala :pocitac: :zed: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
22.9.10 22:00

mám quinni speedi, do sporťáku šla tento víkend (necelý půlrok), protože v normálním už být nechtěla. Zatím nesedí, je to takový pololeh, ale vidí, tak je spokojená, ehm zatím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30633
22.9.10 22:20

Malá šla do sporťáku cca v 8-mi měsících, kšíry jsem musela koupit, brzo stála, takže od té doby jezdí vestoje, dřív vkleče a to v originál kšírech nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.9.10 22:31

no ja mam trojkombinaci od Liberty a pak obyc. golfky(mam na nich rada ze je utahnu i s malou sama, to se mi s tim prvnim nepodari), kazdopadne proc ksiry no ten muj kocarek od liberty treba zadny nemel a i kdyby verim ze by se Barunka zblaznila kdyby mela jen tak v poklidu tesne prihakovana sedet, to takle je spokojena a ja mam klid, jinak nesejde ani tak na tom kdy to dite das do sportaku ja doporucuju zkratka tehdy az si zacne alespon malinko sedat. Fusak je rozhodne nezbytny nebo alespon tepla deka obzvlast na zimu, no nanoznik je fajn ale mi zadnej nemeli meli jsme teply obleceni, fusak a deku navrch a bylo taky fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.9.10 10:10

od 5měsíců, quinny speedi. není ani do lehu, ani otočný, přesto to byla super volba.. dítě v korbě ječelo a ve sporťáku byl zase klídek..
od 7m, kdy se postavil, jezdil na kšírách ve stoje, v kleče.. seděl na štorc kočáru.. kšíry jsem využila na maximum.! bohužel jsem tehdy neshnala narychlo ty staré klasické, ale ty moje mají kovové obr spony,.. a vydržely..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí