Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak když není spokojená s tvým pérem naživo, tak jí jeho napodobenina fakt nepomůže.
Jestl chceš lepší sex se svou ženou, tak se vykašl na takovouhle narcistní kokkotinu a ptej se ženy co chce a potřebuje a to pak zkus splnit. Jen to nejspíš bude znamenta, že se budeš muset chovat jako menší pitomec.
Tuhle kok0tinu jsi vymyslel sam, nebo ti to nekdo poradil?
@OstravaPoruba Nepříjde ti to, jako kdybys jí dal svojí bistu?
Na mě to trochu působí jako samožerství.
Příspěvek upraven 21.10.22 v 11:10
Jen jí to dej. Já ti fandím. Bude mít z tebe to nejužitečnější a ten narcistický zbytek může poslat dál
![]()
@opulus píše:
@OstravaPoruba Nepříjde ti to, jako kdybys jí dal svojí bistu?
Na mě by to trochu působí jako samožerství.
Trochu? Ja bych to treba jeste pochopila, kdyby mel jet nekam na rok pryc nebo tak neco, tak aby ji nebylo smutno. Ale on si evidentne mysli, ze je z jeho ptaka tak odvazana, ze ho potrebuje dvakrat.
Třeba by to nebyl špatný dárek pro milenku. Může se ojíždět kopií ve stejnou chvíli, kdy se láska jejího života věnuje manželce
.
@Silverine247 píše:
Trochu? Ja bych to treba jeste pochopila, kdyby mel jet nekam na rok pryc nebo tak neco, tak aby ji nebylo smutno. Ale on si evidentne mysli, ze je z jeho ptaka tak odvazana, ze ho potrebuje dvakrat.
Aby jí nebylo smutno
![]()
@ontarova.stara píše:
Copak kamaradka, ale to rozbalovani darku v kruhu rodinnem. Svicky, stromecek, susteni papiru, Gottak si muze vyrvat plice, kdyz nam peje, ze „jsou svatky“ a buch, maly Pepik rozbali misto kouzelne hulky Harryho Pottera krapet jinou hulku, dildo ve tvaru tatinkova pera.
Tam bych chtela byt muska, zvlast jestli slavite v sirsim kruhu, treba i s tchyni.
Třeba by to nebyl zase tak velký rozdíl.
Mě by teda takový dárek nepotěšil. Penis není zrovna nic pěkného, co bych si ráda zvěčnila.
@Anonymní píše:
no vidíš a já baba jsem a fakt bych nechtěla vidět odlitek penisu manžela jakékoliv mé kamarádkyNe vaši pindíci fakt nejsou středobod vesmíru a předmět hovorů na dámských dýcháncích. Mnohem častěji řešíme ženské věci - menstruaci, porody, případně to jací jsou naši mandžové joja
![]()
Tak to je asi kus od kusu, na našich kámoškových dýcháncích se teda „pindíci“ a sex řeší převážně. Ženský věci málokdy. Ale my jsme všechny nadržený třicítky.
@OstravaPoruba Kup ji nějaký ale ne odlitek kup ji úplně jiný…bude to něco nového neokoukaneho
Pokud chcete vyrábět model, tak nezapomeňte na stejně mizerný pohon. Ale pokud to fakt myslíte vážně, pak jsou 3D scannery.