Jak by jste to vyřešili?

Anonymní
20.10.22 16:14

Jak by jste to vyřešili?

Dobrý den, pokusím se vše napsat srozumitelně. Mám chlapa už 10 let a máme dvě malé děti 3…5..let. žili jsme v pronájmu 8 let( ve městě odkud pocházím já a kde žije moje rodina ) ale paní majitelka se byt rozhodla před rokem a půl prodat takže nám nezbylo nic jiného než se odstěhovat do města odkud pochází můj přítel. Jenže to nebyl dobrý nápad špatná lokalita lidi a celkově nám to nesedlo v bytě několikrát štěnice atd. Byla jsem tam opravdu zoufalá a moje máma přišla s návrhem ať teda byt opoustíme a ať se zatím nastěhujeme k ní no dnes už vím že to bylo to nejhorší co jsem mohla udělat. Přítel je u svoji mami kde chodí do práce a já jsem od něj 300 km a žiju s dětma u moji mami v 1+1 kde je ještě bratr 14 let a bratr 22 let. Jsem tady od července a abych řekla pravdu jsem na zhroucení jde mi i chování mojí rodiny mamka totiž že mě udělala narovinu Popelku co jsem tady každý den vařím uklízím chodím na nákupy a plus jsem sama na dvě děti. Tady si totiž nikdo po sobě neuklidí ani skleničku vše za ně dělam já máma sice chodí do práce ale nehne ničím jen přijde a je na telefonu. Plus teda oba moji bratři dělají neuvěřitelný bordel. Další věc od začátku jsem tady jediná která kupuje jídlo pro všechny ale za peníze které mi posílá můj přítel a nikomu to tady nepřijde divný. Já jsem moji máme vděčná že mě nenechala s dětma venku ale nevím přestávám to zvládat a jsem na zhroucení všechno je na mojí hlavě. Když otom s mámou mluvím tak mi říká no každý se o domácnost stará jinak. A defakto se mi směješ do obličeje. Ale nedej bože aby něco provedli moje děti tak koukají hrozným pohledem. Mám sehnaný pronájem který ale bude až v prosinci. Já vím neměla jsem to vůbec dělat a zkusit to vymyslet jinak jenže na to je teď pozdě a chtěla bych poradit co mám dělat? Jak by jste se chovali nebo jak by jste to vyřešili? Já ráno vztahu a už mám depresi kolikrát se i rozbrečím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65289
20.10.22 16:18
@Anonymní píše:
Dobrý den, pokusím se vše napsat srozumitelně. Mám chlapa už 10 let a máme dvě malé děti 3…5..let. žili jsme v pronájmu 8 let( ve městě odkud pocházím já a kde žije moje rodina ) ale paní majitelka se byt rozhodla před rokem a půl prodat takže nám nezbylo nic jiného než se odstěhovat do města odkud pochází můj přítel. Jenže to nebyl dobrý nápad špatná lokalita lidi a celkově nám to nesedlo v bytě několikrát štěnice atd. Byla jsem tam opravdu zoufalá a moje máma přišla s návrhem ať teda byt opoustíme a ať se zatím nastěhujeme k ní no dnes už vím že to bylo to nejhorší co jsem mohla udělat. Přítel je u svoji mami kde chodí do práce a já jsem od něj 300 km a žiju s dětma u moji mami v 1+1 kde je ještě bratr 14 let a bratr 22 let. Jsem tady od července a abych řekla pravdu jsem na zhroucení jde mi i chování mojí rodiny mamka totiž že mě udělala narovinu Popelku co jsem tady každý den vařím uklízím chodím na nákupy a plus jsem sama na dvě děti. Tady si totiž nikdo po sobě neuklidí ani skleničku vše za ně dělam já máma sice chodí do práce ale nehne ničím jen přijde a je na telefonu. Plus teda oba moji bratři dělají neuvěřitelný bordel. Další věc od začátku jsem tady jediná která kupuje jídlo pro všechny ale za peníze které mi posílá můj přítel a nikomu to tady nepřijde divný. Já jsem moji máme vděčná že mě nenechala s dětma venku ale nevím přestávám to zvládat a jsem na zhroucení všechno je na mojí hlavě. Když otom s mámou mluvím tak mi říká no každý se o domácnost stará jinak. A defakto se mi směješ do obličeje. Ale nedej bože aby něco provedli moje děti tak koukají hrozným pohledem. Mám sehnaný pronájem který ale bude až v prosinci. Já vím neměla jsem to vůbec dělat a zkusit to vymyslet jinak jenže na to je teď pozdě a chtěla bych poradit co mám dělat? Jak by jste se chovali nebo jak by jste to vyřešili? Já ráno vztahu a už mám depresi kolikrát se i rozbrečím.

promin, ale do bytu 1+1 s dalšími obyvateli se může nastěhovat jen člověk mdlého rozumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
20.10.22 16:21

A proč jste si nepronajali s přítelem a dětmi něco spolu? Proč si ty doma a on taky? Nikdy by mě nenapadlo jít se dvěma dětma k mámě do 1+1, kde jsou další lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

Tak teď uz asi nenadelas nic :nevim: proste vydrž. Ale nechápu, copak dva dospělí lidé neutráhnou vlastní bydlení? Proč jste se vůbec rozdelovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796

Sorry, ale jak se vejde 6 lidí do 1+1, to si nějak neumím představit.
A to mám bujnou fantazii. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
20.10.22 16:25
@ropucha 02 píše:
Sorry, ale jak se vejde 6 lidí do 1+1, to si nějak neumím představit.
A to mám bujnou fantazii. :nevim:

Videla jsi nekdy plechovku sardinek? Tak asi tak.  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
20.10.22 16:29

Jste tam od cervence a za tu dobu se nepovedlo najit bydleni s pritelem a s detma? Jako chapala bych tam v tom 1+1 s dalsima 3 lidma jako uplne nouzove reseni treba na mesic, ale novy podnajem se snad dal sehnat mnohem driv nez od prosince. Jak fungujete s pritelem jako par, to se navstevujete, jezdite za sebou tech 300km nebo jste defacto od sebe?

• Citovat
  • Upravit
2933
20.10.22 16:29

6 lidí v 1+1? Hlava mi nebere, kam jste dala rozum. Jako toto si absolutně nedokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
20.10.22 16:30

A proč dávno nejste sestehovani zpět s přítelem? Nebo jako byly v republice jedine dva podnajmy a jedine pracovní místo je to, kde teď pracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
20.10.22 16:31

A proč se o vás nepostaral chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
20.10.22 16:33

Proč ste se rozdelovali? To fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14631
20.10.22 16:37

Vydrž to, co už teď jiného chceš dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 16:39

@Tichošlápek tady nebyl problém s penězma ale s bytem byly tam opakovaně štěnice a špatná komunita lidí…plus další věci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 16:42

@NinaU. No protože jsem sehnala pronájem který ale bude až od prosince a přítel dělá stavební práce a momentálně ta práce je tam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky