Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když už, tak do vytrýnky. Na podstavci se štítkem „Největší *****, kterého jsem potkala“. To by mohlo mít úspěch ![]()
@OstravaPoruba píše:
Mám koupit na vánoce vibrátor manželce a zvazuju odlitek penisu - vibrátor…má někdo zkušenosti?
Ne. To bych dostat nechtěla.
Třeba ty dostaneš zase odlitek její…
Můžete si je pak dat na poličku vedle sebe.
Tys to nepochopil…. ![]()
Ona chce k vánocům vibrátor, protože ten tvůj kokůtek jí prostě nestačí. Takže udělat jí odlitek, to pro ni bude z bláta do louže. Nebuď škrt a pořiď něco pořádnýho!
@OstravaPoruba když chce vibrátor, taktně ti naznačuje že ten tvůj není nic moc a chce něco jiného
@lachtanice86 píše:
@OstravaPoruba když chce vibrátor, taktně ti naznačuje že ten tvůj není nic moc a chce něco jiného
Ale tak zas ho neni treba doje.bat, ze jeho penis neni nic moc. To tak byt vubec nemusi. Klidne muze byt spokojena a chtit jenom neco na zpestreni. Cimz padem kopie jeho penisu je uplny nesmysl, ze ho takova kravina vubec napadla. Spis bych mu poradila, at si nacte recenze a koupi treba nejaky Satisfyer nebo neco, co umi i jine veci nez vibrovat v pochve (treba uvarit). ![]()
To bych už asi nikdy nevyšel na světlo někomu dát odlitek svého penisu
. To se některé ženě fakt může líbit, nebo jen dotycny prehnane miluje svůj úd? ![]()
Když chce vibrouse, tak to je asi fakt špatný s tebou v posteli
. Bych se asi urazil
Příspěvek upraven 21.10.22 v 12:24
A u rozbalování dárků žena: „miláčku, ty prášky na zvětšení penisu opravdu zabírají. Už teď jsi větší kok*ot než loni“ ![]()
Zase takhle můžeš zkusit o*ukat i sám sebe do zadku… Šla bych do toho.
@Malineka píše:
Zase takhle můžeš zkusit o*ukat i sám sebe do zadku… Šla bych do toho.
Hovado ![]()
@Lorre píše:
To bych už asi nikdy nevyšel na světlo někomu dát odlitek svého penisu. To se některé ženě fakt může líbit, nebo jen dotycny prehnane miluje svůj úd?
Sto lidí, sto chutí. Určitě se to bude líbit řadě ženám. Třeba mě by to pobavilo a potěšilo, kdyby měl muž odjet na delší dobu pryč. Kdyby nikam nejel, tak bych to brala jako sranda dárek, ale určitě ne k používání. Nač umělou variantu toho, co můžu mít kdykoliv (předpokládám, že zakladatel nebude asexuální).
Takže pokud si žena výslovně přeje vibrátor a on jí dá jako uměláka kopii svého, to bych brala jako plivnutí do tváře ve smyslu…na žádný nadstandard nemáš nárok, já jsem to nejlepší, co můžeš mít.
@Kakika píše:
Sto lidí, sto chutí. Určitě se to bude líbit řadě ženám. Třeba mě by to pobavilo a potěšilo, kdyby měl muž odjet na delší dobu pryč. Kdyby nikam nejel, tak bych to brala jako sranda dárek, ale určitě ne k používání. Nač umělou variantu toho, co můžu mít kdykoliv (předpokládám, že zakladatel nebude asexuální).Takže pokud si žena výslovně přeje vibrátor a on jí dá jako uměláka kopii svého, to bych brala jako plivnutí do tváře ve smyslu…na žádný nadstandard nemáš nárok, já jsem to nejlepší, co můžeš mít.
No, já bych to asi nedaroval ani i kdyby to po mě chtěla
, mi už přijde prasteny a bylo by mi to nepříjemný mít někde odlitek svého penisu. Okamžitě zneškodnit!
Du si radši udělat oběd a odlitky nechám na jiných ![]()