Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám koupit na vánoce vibrátor manželce a zvazuju odlitek penisu - vibrátor…má někdo zkušenosti?
No a hlavně pak ten odlitek trošku zmenši, aby pořád ten tvůj byl jakože žádanější.
No to bych nebyla zrovna nadšená, když bys mi pořídil stejnou verzi, jakou mam doma v reálu
to se trochu míjí pointou
Kdyz tak o tom premyslim, tak bych mozna brala odlitek ze zlata, jako investicni zalezitost. Ty cihlicky jsou takove neosobni
.
Jako mě by fakt zajímala ta realizace. Předpokládám, že by se odlitek dělal když je „kašpárek hore“. No ale co kdyby během procesu tuhnutí sádry (nebo z čeho se to dělá) pokles? Otázky, samé otázky…
![]()
@OstravaPoruba píše:
Zmenšit? Ukáže kamosce dárek a bude se smát za velikost
Pockej a ty chces dat darek manzelce, nebo nejak nenapadne zaonacit, aby jeji kamoska videla tve pero
?
Nenaznacuju, ale znám baby, řekne co dostala a ta bude chtít vidět ![]()
@OstravaPoruba píše:
Nenaznacuju, ale znám baby, řekne co dostala a ta bude chtít vidět
no vidíš a já baba jsem a fakt bych nechtěla vidět odlitek penisu manžela jakékoliv mé kamarádky
Ne vaši pindíci fakt nejsou středobod vesmíru a předmět hovorů na dámských dýcháncích. Mnohem častěji řešíme ženské věci - menstruaci, porody, případně to jací jsou naši mandžové joja
![]()
Tohle dostat tak se tak stydím i za dárce, že bych to zahrabala někam na hodně špatně dostupný místo, natož abych to někomu ukazovala.
@OstravaPoruba píše:
Nenaznacuju, ale znám baby, řekne co dostala a ta bude chtít vidět
Copak kamaradka, ale to rozbalovani darku v kruhu rodinnem. Svicky, stromecek, susteni papiru, Gottak si muze vyrvat plice, kdyz nam peje, ze „jsou svatky“ a buch, maly Pepik rozbali misto kouzelne hulky Harryho Pottera krapet jinou hulku, dildo ve tvaru tatinkova pera.
Tam bych chtela byt muska, zvlast jestli slavite v sirsim kruhu, treba i s tchyni
.