Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Samozrejme uklizim, kdyz mam cas, ale taky bych rada chodila i do fitka, mela cas sama na sebe.
@Anonymní píše:
Zdravim holky,
mam trosku problem ve vztahu s pritelem. Ja jsem studentka a zaroven i pracuji. On nestuduje a rozhodl se studium ukoncit jiz na stredni.
Jsme spolu 2 roky a behem 2 let resime neustale finance a jeho neschopnost pracovat. Momentalne si dela kurz a pracuje 2-3 do tydne a jinak nedela nic. Ja mam od pondeli do soboty praci a nebo skolu a nestiham doma adekvatne uklizet, proto si stojim za tim, ze to ma delat on, kdyz ma 4 dny z tydnu minimalne volne.
Jenomze on neco udela, az kdyz opravdu vybuchnu a nebo jen na oko.
Jinak si rozumime, mame se moc radi, ale ja jsem fakt psychicky i fyzicky vycerpana. Je toho na me hodne.
Navic jsem alergik a prach doma mi nedela dobre.Nejake rady?
najdi si jiného. To je přesně ten, co pak když kašle na ženskou i děcko, nepracuje, jsou v dluzích, tak ta ženská vykládá, jak se změnil po porodu
@Anonymní píše:
Zdravim holky,
mam trosku problem ve vztahu s pritelem. Ja jsem studentka a zaroven i pracuji. On nestuduje a rozhodl se studium ukoncit jiz na stredni.
Jsme spolu 2 roky a behem 2 let resime neustale finance a jeho neschopnost pracovat. Momentalne si dela kurz a pracuje 2-3 do tydne a jinak nedela nic. Ja mam od pondeli do soboty praci a nebo skolu a nestiham doma adekvatne uklizet, proto si stojim za tim, ze to ma delat on, kdyz ma 4 dny z tydnu minimalne volne.
Jinak si rozumime, mame se moc radi, ale ja jsem fakt psychicky i fyzicky vycerpana. Je toho na me hodne.
A proc je to pritel?
Kdyby te měl rad, nenecha tě padat na hubu.
takže rada by byla jít o dům dal
@Anonymní píše:
Zdravim holky,
Rada - rozejít se a najít si jiného.
Když ti nevyhovuje, rozejdi se s nim
teď ještě o nic nejde.
@Anonymní píše: … resime neustale finance a jeho neschopnost pracovat. Momentalne si dela kurz a pracuje 2-3 do tydne a jinak nedela nic. Jenomze on neco udela, az kdyz opravdu vybuchnu a nebo jen na oko …
Tohoto líného a neodpovědého parazita nazýváš přítelem? Klasický scénář do budoucna:
- Ona: Holky, poraďte. Myslela jsem, že až budeme mít mimiško, že se zlepší. Ale po porodu vidím že je to ještě mnohem horší. Nejen že je líný, ale je na mne hrubý. Poraďte mi prosím, co mám dělat???
- Všichni na eMimino (sborově): Zase! Už zas! Zase jedna taková!!!
Příspěvek upraven 20.10.22 v 18:21
Najdi si někoho jiného, dokážeš si představit mít s ním děti? Děti a domácnost bys měla na hrbu a on by vás ani neuživil.
Nejste spolu manželé, ale máš k němu nějakou vyživovací povinnost. On tobě dává určitou autoritu a prestiž, protože žena bez muže je jako žába bez vody. A za to mu musíš darovat kus sebe, i kus svých peněz. Muž se bez ženy obejde, žena bez muže dlouhodobě ne, jinak zešílí.
@Annabela11 píše:
@Pírko2 Tady si někdo šlehl…
Jen se na to dívám z pohledu muže, tedy pohledu rozumu, ne emocí.
@Pírko2 píše:
Nejste spolu manželé, ale máš k němu nějakou vyživovací povinnost. On tobě dává určitou autoritu a prestiž, protože žena bez muže je jako žába bez vody. A za to mu musíš darovat kus sebe, i kus svých peněz. Muž se bez ženy obejde, žena bez muže dlouhodobě ne, jinak zešílí.
Bože ty jsi vůl jak anděl ![]()
Zdravim holky,
Navic jsem alergik a prach doma mi nedela dobre.
Nejake rady?