Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cenarius píše:
Nějak ti to nejde dohromady. Když se muž bez ženy obejde, tak proč se tak ponižuje a chce aby ona mu darovala kus sebe a peníze?
Já to neberu jako ponížení, ty jo? Třeba na něčem pracuje. Tajně. Možná píše román ![]()
@Anonymní píše:
Ach jo, holky, to je tezke, fakt, vy mi davate
Tak se na to podivej realisticky. Kluk je liny a pohodlny, ma jen zakladku. Co s takovym (ne)vzdelanim bude delat? Nema zadne ambice si vzdelani doplnit, do prace/kurzu chodi jako do housli, doma na nic nehrabne.
Chces mit takovou kouli na noze?
@Pírko2 píše:
Já to neberu jako ponížení, ty jo?Třeba na něčem pracuje. Tajně. Možná píše román
To bude vonco! Foti akty Heleny Fibingerove pro vanocni edici Playboye.
Zakladatelko, muž, na kterého není spolehnutí, není vhodný partner do nepohody. Zamysli se nad tím. ![]()
Radím ti vyměnit ho. S tímhle nechceš zakládat rodinu. Nemakačenko vás neuživí. Budeš lítat i při mateřské do práce abyste poplatili co musíte. S tím se mít dobře nebudeš.
Copak tak asi celé dny dělá… Předpokládám, že dřepí u pc a hraje.
Ja fakt nevim. Ja idim, ze me ma rad, ale tohle je na me moc. Asi si to nechci priznat. Resili jsme to uz tolikrat a vzdy kvuli tem samym vecem jsme se hadali.
@Blue2 píše:
A důvod proč nemá normální práci je jaký?
No viz nadpis - je líný ![]()
@Anonymní píše:
Ja fakt nevim. Ja idim, ze me ma rad, ale tohle je na me moc. Asi si to nechci priznat. Resili jsme to uz tolikrat a vzdy kvuli tem samym vecem jsme se hadali.
Nebuď hloupá, sama musíš vidět, že na tobě má rád akorát to, co si může urvat pro sebe.
Co potřebuješ ty, ho nezajímá. Jednoduché pravilo pro vztahy - buď jen s těmi, se kterými se cítíš dobře, se kterými je tvůj život lepší, než kdybys byla sama. Jestli jsi vedle něj psychicky a fyzicky špatná, je to špatně. Kdyby mi tohle někdo vysvětlil, než jsem se vdala, byla bych mu do smrti vděčná. Láska jako trám, ale lachtaní ručičky - takového nebrat, ani když bude nebožák plakat.
Pro mě je benefit partnerství opora v tom druhém. Prostě a jednoduše spolu se to lépe táhne. U vás to táhneš ty a on se veze… čili neperspektivní.