Odložení splátky Essox

1394
13.7.14 18:23

odložení splátky essox

Máte někdo zkušenost? Můj otec má na moje jméno půjčku na splátky, ale tenhle měsíc proste nemá na to, aby zaplatil, jindy platí včas, zbývají poslední dvě splátky. Když tam zavolám, můžu požádat a odložení splátky? Nevíte? Platit to za něj nehodlám..už jenom z principu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4077
13.7.14 18:26

Essox je firma která spatne pocitala RPSN možná že tvému otci ještě něco dluží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
13.7.14 18:26

Opravdu? Víc info nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
13.7.14 18:29

Ja bych to teda radsi zaplatila, je to na tve jmeno.. a vetsina spolecnosti, vcetne bank, bere odklad splatek jako neschopnost platit a automaticky spadate do registru. To nam rekli jak v bance tak i jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
13.7.14 18:33

No to je fajn:-( nejde o ty peníze, spis o ten princip, aby si pak nemyslel, že to za něj zaplatím:-( už takovou blbost nikdy neudělám:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.7.14 18:35

@smudlik.esta zaplatila by som s dovetkom, ze dalsiu pozicku prenho nevezmem. Kasli tentoraz na princip, doplatis na to ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
13.7.14 18:38

No nebo mě napadlo to zaplatit, a říct mu, že splátka je odložena, a ze příští měsíc musí zaplatit dvě dohromady. Moc se mi nechce mu říkat, že to zaplatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.7.14 18:39

@smudlik.esta urob ako uznas za vhodne, vsak ked sa to skomplikuje, tak v registry budes ty.
O nic nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
13.7.14 18:41

Jo essox který patří pod Komerční banku se s tím moc nemazli. Známá udělala totéž pro svého akce a z zluhu zhruba 50000 vyrobil essox s exekutorem 150000

Exekuci dostal od Essoxu exekutor Mgr. Martin Tunkl, rozhodl rozhodce JUDr. Tomáš Sokol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
13.7.14 18:41

Tak to tak udelej, jestli ti na to dava penizr a neposila je sam, zaplat to at mas klid a jemu rekni, ze to ma pouze odlozene a ze jestli to pak nezaplati, naskoci penale.. a uz si na sebe pro nekoho jineho radsi nic neber… Rodice nerodice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
13.7.14 18:43

Njn, rozhodci dolozky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
13.7.14 18:45

Taky už to tohle kašlu, mam teď svých starostí dost, a ještě řešit tohle :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.7.14 19:05

@smudlik.esta Tak princip je jedna věc, ale druhá věc je to, že nakonec z toho budeš mít průser ty :lol:

• Citovat
  • Upravit
1394
13.7.14 19:16

@RadkaCh no jo no:-( holt člověk asi může věřit opravdu jenom sám sobě:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
13.7.14 19:41

Nedělala bych to. Jít by to mělo, když jsem tam byla na brigádě, tak denně volali lidi s žádostí o úpravu a nastavovaly se změny. Ale jak psaly holky, nejspíš bys byla vedená ne přímo jako neplatič, ale jako „nesolidní klient“. :nevim: Udělala bych to spíš jak jsi navrhovala - zaplatit a tátovi říct, že je to domluvené, ale má si na to dávat pozor, příště by to už byl problém. A snad nebude s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel