Odměna pro dvouletou holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5052
1.2.11 13:01

Odměna pro dvouletou holčičku

Ahoj chtěla jsem poradit,
celý prosinec a leden jsem byla vážně nemocná a pořád jsem polehávala a nebyla jsem 100% MATKA.S Verčou chodil ven převážně děda a o víkendech manžel. Přes den unás byla babička vařila a tak malá byla strašně moc a moc hodná a pořád říkala maminka musí odpočívat je nemocná musíme být babičko potichoučku,aby se uzdravila a podobně :andel: . Když jsme byly sami tak taky jako andílek. Teď je mi už líp a chtěla bych jí to vynahradit nějak, nechci jí kupovat nějakou hračku chtěla bych sní jet jít na výlet nebo prostě něco podniknout jen ona a já. Je,ale zima a já nemám vůbec nápad kam jít mimo domov pokud vás některou něco napadne byla bych moc ráda jsem z Prahy.
díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9096
1.2.11 13:04

A co třeba aquapark.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.2.11 13:05

Pokud má ráda vodu, zkus aquapark. Náš malej byl nadšenej :wink:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
1.2.11 13:05

Byla jsem jen o minutu pomalejší :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1027
1.2.11 13:07

já teda z Prahy nejsem,ale jednou jsem byla v obřím akváriu,nevim jak se to přesně jmenuje,moc se mi tam líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.2.11 13:30
fufiiina píše:
já teda z Prahy nejsem,ale jednou jsem byla v obřím akváriu,nevim jak se to přesně jmenuje,moc se mi tam líbilo

Nebyl to mořský svět na Výstavišti? :think: Mě napad Beckiland,byla jsem tam se synovcema a nemohla je dostat domu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
1.2.11 13:56

Mořský svět na Výstavišti se naší malé taky moc líbil, byly jsme tam taky okolo jejích dvou let. Kromě bazénu mě jinak taky napadá už jen Beckilend, Človíčkov, Lefík a podobné dětské herny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí