Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj chtěla jsem poradit,
celý prosinec a leden jsem byla vážně nemocná a pořád jsem polehávala a nebyla jsem 100% MATKA.S Verčou chodil ven převážně děda a o víkendech manžel. Přes den unás byla babička vařila a tak malá byla strašně moc a moc hodná a pořád říkala maminka musí odpočívat je nemocná musíme být babičko potichoučku,aby se uzdravila a podobně
. Když jsme byly sami tak taky jako andílek. Teď je mi už líp a chtěla bych jí to vynahradit nějak, nechci jí kupovat nějakou hračku chtěla bych sní jet jít na výlet nebo prostě něco podniknout jen ona a já. Je,ale zima a já nemám vůbec nápad kam jít mimo domov pokud vás některou něco napadne byla bych moc ráda jsem z Prahy.
díky moc
já teda z Prahy nejsem,ale jednou jsem byla v obřím akváriu,nevim jak se to přesně jmenuje,moc se mi tam líbilo
fufiiina píše:
já teda z Prahy nejsem,ale jednou jsem byla v obřím akváriu,nevim jak se to přesně jmenuje,moc se mi tam líbilo
Nebyl to mořský svět na Výstavišti?
Mě napad Beckiland,byla jsem tam se synovcema a nemohla je dostat domu ![]()
Mořský svět na Výstavišti se naší malé taky moc líbil, byly jsme tam taky okolo jejích dvou let. Kromě bazénu mě jinak taky napadá už jen Beckilend, Človíčkov, Lefík a podobné dětské herny