Odmítá látkové plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
24.10.12 14:25
@robínek píše:
@Anemary
Tak u nás je nočník na 100% úspěch, když se na něm kouká na Krtka :oops: když prohlíží knížku, klidně i 15 minut nechce z nočníku slízt a nic.
Já bych to asi nehrotila, dávej papírovky, třeba ho to zase přejde. Lze koupit i papírovky ekologičtější, abys z toho měla lepší pocit ;)

to je přesně to, co píše berry. 15 min na nočníku u Krtka je k ničemu. Teda kromě toho, že se můžeš pochlubit, že se vyčurala na nočník. Je to náhoda. Zkus vypozorovat, kdy čurá. Většinou je to po probuzení, po jídle, po napití, příchodu domů. Pak jít na jistotu. Posadit na minutu na dvě, když nic, tak obléct a zkusit za 20-30 min nebo klidně až po dalím jídle. Jakmile začne čurat, hned upozornit, říct eee, pochválit, společně vylít, spláchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.10.12 14:27

@robínek tedˇuž ne :? Já se to snažila podchytit, když bylo teplo, takže Sára chodila „navostro“,já jí ukazovala na travičce, že si má čupnout, aa věděla, co je, tak to byla otázka jednoho dne a pochopila :palec:
Ted´ už říká budˇ bobo, nebo lulu, zastaví se na trávníku, skříží nohy a mně je jasný, co chce.
Každopádně dodnes se i tak často ptám větou - chceš na záchod? Už si uvědomuje močák, takže budˇmi odpoví ano, nebo ne.
Každopádně zkus venku prostě o tom mluvit, ber malou a občas ji dej čurat ke stromečku, na kanál… Ona to začne postupem času brát jako body, kam se chodí a třeba časem sama zjistíš, že když tam přijde, ukáže, že chce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
24.10.12 14:34
@Jitulinek26 píše:
@robínek my máme tréninkovky od GroVia a jsou super :palec:. Teda cena taky, ale zase je to fajn, že je to vlastně kapsovka, nechá se případně i vycpat, takže to není jen tak na učůrnutí, jako některé, ale rovnou to pobere plnou nálož :lol:

Jé díky za tip, o těchhle jsem nikdy neslyšela, ale vypadají teda o moc poodlněji než ty naše! Podobný střih s pružnými boky mají papírové Huggies Little Walkers Pop in, co jsem je ze zoufalství začala kupovat. Tohle je o moc lepší! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
24.10.12 14:40

@Lama Lama
Ale ne, ona se vyčurá i bez Krtka, taky po spaní, po jídle, v noci si o nočník sama řekně, nechce být počuraná. Ten Krtek byl jen příklad - když je moc zaměstnaná listováním v knížkách, tak nic není ;)
Venku jsem to zkoušela v létě přesně, jak radí berry4, ale ona se nechce nechat ani svlíknout a chvilku vydržet, je asi moc rozptýlená. No budem muset vydržet s plínkou venku asi až do jara, i když často se stane, že kratší procházku radši vydrží a vyčurá se až doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
24.10.12 14:43
@Lama Lama píše:
http://hahtuvahullu.mycashflow.fi/…aining-pants
to jsem asi nepomohla, co?
jsou to natahovací kapsovky. obvykle to nosí bez vkládačky jedno čurání, když to hned nahlásí to vydrží, přeperu v ruce, na topení je to za hodinu suché. do auta nebo ven to vycpu jednou vkládačkou

Díky, vypadají hezky, ale pro nás bude asi lepší ten střih s pružnými boky, jak je jen guma v pase, dělá to na kůži neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
24.10.12 14:44
@robínek píše:
@Lama Lama
Ale ne, ona se vyčurá i bez Krtka, taky po spaní, po jídle, v noci si o nočník sama řekně, nechce být počuraná. Ten Krtek byl jen příklad - když je moc zaměstnaná listováním v knížkách, tak nic není ;)
Venku jsem to zkoušela v létě přesně, jak radí berry4, ale ona se nechce nechat ani svlíknout a chvilku vydržet, je asi moc rozptýlená. No budem muset vydržet s plínkou venku asi až do jara, i když často se stane, že kratší procházku radši vydrží a vyčurá se až doma.

hm, to jsi mi připomněla malou, ta se zase upla jednu dobu na nočník a venku nechtěla čurat vůbec. Nočník byl jistota, takže ty začátky byly i venku s nočníkem, jak prdlouši. :mrgreen: No asi po 14dnech souvislé instruktáže a toho, že já jsem demonstrativně venku čůrala, tak si zvykla na myšlenku, že i venku je to bezpečné čurat a dala se do toho.

• Citovat
  • Upravit
19874
24.10.12 14:57
@stazinka09 píše:
hm, to jsi mi připomněla malou, ta se zase upla jednu dobu na nočník a venku nechtěla čurat vůbec. Nočník byl jistota, takže ty začátky byly i venku s nočníkem, jak prdlouši. :mrgreen: No asi po 14dnech souvislé instruktáže a toho, že já jsem demonstrativně venku čůrala, tak si zvykla na myšlenku, že i venku je to bezpečné čurat a dala se do toho.

Jo já to taky taky vidím, budem venku rázovat s nočníkem :lol: ona ho totiž miluje a nejradši by na něm seděla pořád, teda když zrovna nelítá kolem, tak sednout jedině na nočník :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.10.12 14:58

Já chodila s cestovním nočníkem ven asi 3 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
24.10.12 15:02
@robínek píše:
Jo já to taky taky vidím, budem venku rázovat s nočníkem :lol: ona ho totiž miluje a nejradši by na něm seděla pořád, teda když zrovna nelítá kolem, tak sednout jedině na nočník :roll:

no já zase vypozorovala, že malá neměla venku ráda to zvedání nožiček ze země jako do klubíčka. Na tom nočníku si to mohla řídit celé sama a cítila se děsně samostatná a venku při čurání na mě vlastně najednou byla zase závislejší. No tak jsme různě polohovaly až jsme našly kompromis. V tý době ještě nemluvila, ale asi je to pro některé děti velký skok :nevim: :nevim: čurat na travičku a kytičky nechtěla z principu, to nezabíralo vůbec.

• Citovat
  • Upravit
352
24.10.12 18:11

Holky, diky moc za rady, snad neco zabere, s tim zkousenim si myslim, ze to zkousime dost casto, ale on to asi jeste uplne nepochopil, co se tam dela, ale nevzdavam to!! Jeste by me zajimalo, jak vypada ten cestovni nocnik? Nikdy jsem to nevidela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.10.12 18:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
24.10.12 18:19

Lama Lama: Diky, zase jsem o neco chytrejsi :mavam:
Ale moc si nedovedu predstavit, ze ke vsem duperelim co vozime s sebou ven bych jeste nekam strcila tuhletu vecicku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.10.12 18:24

Zas nemusíš nosit plíny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie