Odmítá pít sunar
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
S piškotem si zvykne na sladkou chuť a to je pak začarovaný kruh
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně bych také piškot nepřidávala…zkusila bych na pár dnů zmenšit porce a nenutila dopíjet plnou dávku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně malá taky začala pít málo mlíka, ale bylo to jen na přechodnou dobu. Pokud čůrá a přibírá na váze, tak bych to neřešila, ono se to srovná ![]()
- Citovat
- Upravit
Maminky nepijou mimča Sunar complex 2,3,4?
Jsou na nich teď soutěžní kupony a my je sháníme.
Nemáte někdo prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to bude normalni, proste se stridaji obdobi, mne mala jeste pred 14 ti dny taky pila 150 a jeste si rekla o pridavek, dokonce jsem musela dat rychlejsi savicku, a ted do ni sotva nacpu 120 a jeste jsem ji musela vratit pomalejsi dudlik
Proste se tim netrapit a prizpusobit se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jenze ona asi chce prispusobeni na 20 jako
uz sem s nervama v koncich jako, nepomohlo jiny mliko, jina flaska, jinej dudlik, nic..zitra jdem k doktroce ale pochybuj ze neco vymysli
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucieHol Ja tě asi taky nepotěším, my s mlíkem bojujem od 3 měsíce. Do 3 měsíce pil i 180ml na dávku. Pak ho začal odmítat pít, doma mám skoro všecky lahve, různé značky mlíka a bez efektu. Měli podezření na alergii na bílkovinu kravského mléka, ale ta se nepotvrdila. Museli jsme zavést příkrmy už před 4 měsícem. Ted je mu 6 měsíců, mlíko má v kaší tu má 2× denně ze 120ml, a v noci ve spánku vypije 120ml. Je to sice pořád málo, ale jsem ráda, že aspoň tak. Zkus jí dávat ve spánku, ja jsem mu vždycky hýbala s dudlíkem a jak začal dudat tak jsem mu vrazila flašku..to aspoň něco vždycky vypil. Poslední savička, s kterou vzal na milost ted je ta obyč latexová od nuku cca 25kč! je hodně měkká tak zkus i ty latexové. Ja byla tenkrát na zralá k chocholouškovi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@střepina jinak myslím, že tenkrát jsi to radila mě. Nám to teda pomohlo s tím piškotem, ale jen tak týden, ale to už byl starší než 4 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eluv jo,asi jsi to byla ty
piškot by se měl dávat až po 4 měsíci, dřív ne, takže pořád mlíko nechce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No uvidim co nam rekne doktorka, ona ma problem s ledvinou a muze to byt i skrz srdce, ma selest co se musi hlidat, mame zkusit odchytit moc na testy alle ona kdyz temer nepije tak i necura logicky..no sem zvedava, bohuzel necekam zadnej zazrak:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@střepina
no furt bojujem… ale je to lepší když jí aspoň ty příkrmy má mlíko v kaší a brzo zavedu jogurt snad mu to pojede. @LucieHol Možná ti mudr poradí začít s příkrmy.. my začali v 3,5 měsíce jinak by asi byl podvyživený… a ja v blázinci. Začali jsme kaší ta mu jede furt tak zkus třeba se chytne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit