Odmítá UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8877
14.1.14 20:25

@wandilek já zas byla zvyklá dělat lahev 2× v noci, teď se budí, vrtí, cucne čaje, ale už stejně pořádně nezabere :nevim: jinak teda mudra tvrdila, že máme udělat hodně řídký UM, aby to bylo spíš jako obarvená voda, že to vezme, ale nezkoušela jsem, přijde mi to jako blbost, to už je lepší to asi hodit do přesnídávky nebo jinýho jídla, ale jestli jim vadí ta chuť, tak aby to jedli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.1.14 20:25

@wandilek Nemusíš kupovat nic extra. Uvař ve vodě základní surovinu (pokud chceš šup šup verzi, tak kup „vločky“), přebytečnou vodu vyvař, rozmixuj, hoď tam odměrku UM, případně dochuť třeba ovocem/zeleninou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.14 20:30

@Svistice :zed: asi jsem dutá, ale to by mě nenapadlo :nevim: dííky zitra večer zkusím, snad to cucne. už mě napadlo, jestli to nemůže být zubama, ale to je asi nesmysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.1.14 22:54

A co bramborovou kasi? Tu taky muzes udelat s UM…
Me malej nejdriv zacal odmitat kase. A ted (ale je podstatne starsi, nez tvuj), bojkotuje mliko uplne. Takze rano a na noc davam jogurt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.4.14 08:10

Ahoj maminky, ozivuji diskuzi, nase mala 10.mesicu me zacala poslednich par dnu odmitat rani mlicko UM, davam Nutrilon Alergy Care kuli ekzemu. doted ho pila pekne a celou noc prospi od 5.mesice
vim ze nema hlad hned po probuzeni, tak si chvili hrajeme, prebaluju a mliko nabidnu az tak po hodce, kdy zacina trochu mrcet. vetsinou se s chuti napila pak jsme si jeste pohraly a dala jsem ji znovu spinkat.
ted jak pisu poslednich par dnu vypije tak 100ml a smitec, zacne se odvracet, bouchat do lahve rucickama a nechce. zkusila jsem ji nabidnout znovu po chvili, ale take bez uspechu
asi bych to tak neresila, ale mala je drobisek 7100g a 70cm a mlecne vyrobky kuli tomu ekzemu nemam jeste davat :zed: p
po spinkani dostane presnidavku, tu celkem zbasti, pak jdem na prochazku. kolem pul jedne dostane obed, ten jaks taks sni a jde zas spat.
kolem 16 davam krupicnou kasi z toho jejiho UM a to vypije (lzickou nezkousim neb by toho hodne nesnedla a ja do ni potrebuju nacpat kalorie). varim ji ze 150 UM a 17g te kase
po koupani kolem 19:30 davam zas mliko, ale zas posledni dobou nedopiji. tak jsem ji ted zacala jeste kolem 21:30 budit aby to aspon dojedla
napadlo me estli bych ji treba nemela zacit budit treba kolem 4 aby to UM sosla v polospanku, ale co pak dat k snidani kdyz nemam davat mlecne vyrobky :nevim: treba jen suchy rohlik?
jeste dodam ze ma reflux a mliko a kasi vetsinou dost blindi
poradite nejakou nahradu snidane za mliko? mam zkusit treba jahlovou nebo spaldovou kasi z vody? mezi jidly musim delat min 3hod rozestupy, ona je nezravec a proste to do ni driv nenacpu :zed:
vstava uderem 6 a vetsinou je kolem 8 uz zas unavena a jde tak na hodku spat
dekuji za vase nazory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.4.14 09:00

@superandrysek ahojky, nas prdik mlicko nechce kdyz mu lezlou zoubky. Nemuze ji to treba taky trapit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.4.14 09:09

@LuPaPe to me take napdalo, dekuji. zuby zatim zadne nemame a do pusinky si moc nechce nechat koukat. je pravda ze dela caviky i s prikrmama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.4.14 11:16

@superandrysek nam zabiraji homeopatika chamomila vulgaris, ale je tady spousta maminek co to zamita.:) Nikomu to nenutim, nebo pak calgel ale to je takova chvilkovs uleva. Jinak to chce trpelivost, zase prijde k chuti, uvidis. Kdyz nechce malej jist tak mu nenutim cekam az vyhladovi a vzdycky neco zbagruje.:)
A prvni zoubek mu vylezl v 11m:) Takze trebo to u vas bude podobne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.4.14 13:24

@LuPaPe :hug: ja se homeopatikum nebranim, dekuji za typ. ona nastesti zatim nechce jen to rani mlicko, presnidavku i obed do ni nejakym zahadnym zpusobem vzdy nacpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.4.14 14:15

@superandrysek jooo obedy a svaciny jsem taky do nej nacpala.:))) ale mliko rano nechtel a vecer ani moc kasi, mlicko jsem mu nacpal do pusy ve spani, jak jsem sla ja spat.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.4.14 14:34

@LuPaPe tak to mam presne tak v planu, neb v polospanku se aspon daji trochu osulit. jeste premyslim ze ji zacnu budit kolem 4 a dam ji flasku, pak urcite jeste usne. kdyby nebyla takovy drobek tak to neresim, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.17 11:23

Odmítá UM

Ahoj, jsem už bezradná - má malá mi bojkotuje prso, poslední dva měsíce to dohnala k dokonalosti a kolikrát kojím i 2 hodiny, aby se napila. I proto jsme zavedli už v ukončeném 4 měsíci zeleninu, teď už i ovoce - to vše jí krásně. Kojení je pro nás obě ale boj a chci ji odstavit (o tom, jak mám bojovat dál mě už informovaly matky na jiném wwebu, já už kojit odmítám). Odmítá mi ale UM - Hipp, Nutrilon, Sunar i Bebu - mám zkoušet jiné značky, nebo mátě někdo zkušenost, jak ji k tomu „donutit“? Zkusila jsem i kaši od ukončeného 4 měsíce, lžičkou ji papá ( i když v ní trochu UM je taky). Jinak lahve máme MAM + obyčejnou Babylove z DM a ze všech pije vodu, UM odmítá. :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.7.17 14:06

Napadá mě intolerance mléčné bílkoviny..pokud máte problém i u MM a UM…muže ji po tom bolet bříško. Mě to malá dělala dkyž jsem jedla moc mléčných výrobků a pak se jí to potvrdilo když jsem ji chtěla přidat na noc UM cca v 6m..já jsem vypustila mléčné výrobky a u ní jsem musela hlídat co obsahuje laktozu…po roce jsem ji začala pomalu zkoušet kysané ml. výrobky, dělala jsem jí bezmléčné kaše ze Zajíce ( sojové mléko)z toho jsem dělala třeba i pudink. Dneska je ji 12 let…max. si dá trochu kefíru..jinak mléčného nejí nic, nedělá ji to dobře. Pokud nebude problém v tomhle tak bych zkusila dát do toho trénovacího hrnku místo do flašky. Druhá dcerka byla v 7m na plastice patra ( narodila se z rozštěpem) a po operaci odmítala flašku uplně..tekutiny jsme dávali po tžičkách, nebo z normálního hrnku…místo UM jsem dávala kaše z něj udělané, jogurty, ochucené kefíry..mlíko vzala na milost zase po 10m, ale jen aby se neřeklo..od roka byla bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.17 14:14

@borovhan nene, my máme problém právě v tom, že se toho ani nenapije, nemáme problémy po požití :-)řZˇU toho kojení je problém, že je hrozně akční a nesoustředí se na pití, to už jsem konzultovala i s LP. Ale děkuji za názor, ten hrnek už mám doma, že zkusím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová