Odmítá zeleninové příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1035
24.5.14 21:25

@sjuzn1 to naší taky, má ho dopoledne, tak asi dostane i večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
24.5.14 21:29

Mě už přestal v 11.m. jíst i ovocné příkrmy a jí jen banán, pečivo, piškoty a kaši. To je vše. Snad ho to přejde, no. Hlady neumírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
24.5.14 21:38

@4family podobné jsem to měla u nejstarší, cca kol. 10m přestala jíst cokoli mixovaného (i kaše a přesnídávky) nebo jiného než my. Jedla jen ovoce a zeleninu a pečivo. Najela na naši stravu. Nicméně se to s ní táhne a teď v deseti letech má 25 kg a nežere skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
24.5.14 21:43

@terezz nooo já dávám každou chvilku k večeři 200g jogurtu jede jí to líp jak ta kaše a na nic má ještě trošku UM jinak ovoce nejí vůbec jen banán s něčím a to do ní musím natlačit je nám 17m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
24.5.14 21:52

@sjuzn1 naše má 8m, jídelníček docela ukázkovej, až na tu kaši… Ráno jogurt, v poledne masozeleninu, odpoledne přesnídávku, pak jednu až dvě lžičky kaše a večer ještě UM. Bohužel ještě jedno UM v noci. A banán mi nejí samotnej vůbec, jen s piškotem nebo jogurtem. Mám trochu pocit, že s jogurtem by snědla cokoli :-)
Ale moje prostřední taky asi rok ovoce moc nemusela. Až teď se vrátila k přesnídávkám, protože to vidí u malý. Jinak jedla jen občas jablko. Banán, hr. víno, třešně, jahody nic. A letos jede ve všem ovoci. Ale zelenina existuje pouze ve formě papriky a mrkve. Včera jsme měli listovej salát, tak ohodnotila slovy:" je to nechutné" :mrgreen:
Jsou jí tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
25.5.14 12:39

@terezz :-) no my máme pořád ráno UM, dopo ovoce, tvaroháček jak kdy…dneska teda měla pomeranč s banánem ale mixujeme jinak bych do ní nedostala nic a zeleninu jen jako příkrm k obědu syrovou vůbec s okurky se jí navalilo…paprika to stejné a kaši jsme měli ty babydraem z rossmannu a dobrý od roka krupice, ale jak říkám dá si radši jogurt jj taky se mi budila takhle na UM v 8.měsíci tak kolem 5.té ráno no nutit jí nemůžu takže musím podle ní co jí jede a baští :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.5.14 07:12

@mifad no já doufám že se to spraví ze začátku mi je baštil a na jednou bác a nic.. no nějak to budeme muset vydržet a co pak jsi mu dávala třeba v poledne místo zeleneinky…??..:)
@Třešnička1 to bych taky mohla vyzkoušet… přece jen s tím jablíčkem to chytí jinou chut…:)
@terezz tak s tím ted problém nemáme a co zkusit uvařit rýži a pridat do toho ovoce..? já to teda dělala malému nedávno k obědu ale baštil to.. přidala jsem i trochu přesnídávky…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí