Odmítání partnera po potratu

1147
4.4.13 14:17

Odmítání partnera po potratu

Ahoj. Nemate nekdo stejnou skusenost jako já? Jsem 3tyden po potratu a kyretazi, doktor rikal, ze uz by jsme mohli mit sex, jenze ja nejak nemuzu. Mazleni je v pohode, ale kdyz ma prijit na vec ucuknu.Jsem z toho zoufala co kdyz je se mnou neco spatne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
558
4.4.13 14:22

Já si myslím, že jen prostě ještě po zákroku nejsi připravená..Neboj, časem to určitě přejde.. :-). Koneckonců všechno chce čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
4.4.13 14:23

Třeba jen potřebuješ víc času…
já na kyretáži nebyla, ale hodně doktorů doporučuje být i bez sexu těch 6 neděl…možná je to i kvůli psychice. Já s tím po potratech problém neměla, ale každý takový zážitek vstřebá jinak a jinak rychle se stím srovná. třeba až dostaneš zase ms a všechno bude normálně fungovat, tak už to bude dobrý… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
4.4.13 14:32

To je nějaký divný ještě jsem neslyšela, že by se po potratu nemělo dodržet šestinedělí ale to je fuk…DEJ TOMU ČAS hlavně se nenuť, nebo si sex úplně otrávíš

• Citovat
  • Upravit
558
4.4.13 14:35

@ikyki je to logický. Po kyretáži se musí děloha zahojit, stejně jako po normálním porodu. Kvůli infekci :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
4.4.13 14:35

Ahoj, je to normalni, jsem na tom podobne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
4.4.13 14:37

@Ballnejka Proto říkám, že jsem nikdy neslyšela, že by se šestinedělí nemělo dodržet po potratu…tak teď nějak nechápu to Tvé poučení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
558
4.4.13 14:38

@ikyki Aha..četla jsem mělo, tak se omlouvám..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
4.4.13 14:40

@ikyki @Ballnejka no me doktor rekl ze muzeme s kondomem a opatrne, ze tech 6tydnu je jen pro jistotu a pak muzeme bez kondomu, ale chranit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
4.4.13 14:40

@Ballnejka :mrgreen: to mě nenapadlo nic se neděje

• Citovat
  • Upravit
1147
4.4.13 14:41

@_BBQ_s a jak dlouho jsi po kyretazi?? a porad jeste nechces nebo uz s timmas zkusenost ze se to prolomi? Ja se bojim ze mi to zustane. Navic o tom nikdo v mem okoli neslysel a nestalo se mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
4.4.13 14:44
@krokodylek píše:
Třeba jen potřebuješ víc času…
já na kyretáži nebyla, ale hodně doktorů doporučuje být i bez sexu těch 6 neděl…možná je to i kvůli psychice. Já s tím po potratech problém neměla, ale každý takový zážitek vstřebá jinak a jinak rychle se stím srovná. třeba až dostaneš zase ms a všechno bude normálně fungovat, tak už to bude dobrý… :kytka:

Omlouvam se ze se zeptam tak intimne, ale muzes mi rict kolikrat jsi potratila? A z jakeho duvodu? A to bylo po sobe? A mas nejake mimco? Ptam se kvuli sobe abych mela predstavu. Doktor rikal ze se nestava ze potratim podruhe znova.Tak aby jsi mi to kdyztak vyvratila. Radsi chci byt priste pripravena na vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.4.13 14:47

Myslím že to více méně má po potratu každá, srovná se to neboj, mě to trvalo asi 5 týdnů a první sex byl prostě divný bylo mi z toho zle ale pak už v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
4.4.13 14:52

@Luciferka116 já 3 x, ale děti už z dřívějška mám-2 kluky :mrgreen:
myslím, že se u mě něco změnilo, nebo u partnera, taky má dítko už větší a spolu zatím nemáme…zítra se jdu poptat do CARu, co s tím, snad mi tam udělají nějaká vyšetření, protože můj dotkor nevidí důvod, prý když už děti máme, tak proč by to nešlo? Ale já nechci čekat na další neúspěch. Zatím to byl SP v září, pak ZT v lednu a teď čerstvě v březnu SP, ale ten byl opravdu brzo, hned v 5.tt.
Ale většinou se to opravdu neopakuje a bývá to jen náhoda a podruhé už bývá zdravé mimčo :)-viz spousta diskuzí tady na emiminu…když se to opakuje, je tam nějaká příčina. Většina je celkem lehce odstranitelná a léčba nebývá dlouhá…takže já teď doufám, že mi přijdou na něco naprosto jednoduchýho, nasadí příslušnou léčbu a vánoce budu trávit s břichem :mrgreen:
Ty zatím musíš doufat, že to byla jen blbá náhoda a že za to může ta hnusná zima…nejlepší je prý otěhotnět na jaře-květen, červen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
4.4.13 14:59

@krokodylek Diky za odpoved.Je mi lito, ze mas problemy, protoze jak nekdo rika ze kdyz deti mas tolik to neboli, nesouhlasim s tim. Myslim ze je jedno jestli deti mas nebo ne, potrat boli vzdycky stejne. Doufam ze ti najdou nejakou banalitku a ty se odstrani.Moc ti to preju.No mi to muzeme zacit zkouset az v cervenci, coz v tom horku si nedelam moc nadeje takze to asi vyjde na podzim srpen, zari a pokud to nevyjde uvidime :-) ted musim prekonat svuj odpor k sexu, pokud se pres to neprenesu tak se nemame oc pokouset. Doufam ze to prejde, protoze jsem z toho na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty