Odpadnutí pupečníku

30964
22.8.18 19:53

Nikam nechod, krvácet může, neměl by jen hnisat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
22.8.18 19:56
@Něha píše:
Holky, máme doma 11-ti denního chlapečka, ještě má pahýlek od pupečníku. Dnes jsem si všimla, že na horním okraji plenky má malinko kapek tmavší krve. Nic mu aktivně nekrvácí. Myslíte, že s tím zítra mám naklusat k doktorce? Naše paní doktorka má dovolenou… A nebo je to normalní? Díky
Ahojky, predem gratuluji k miminecku… nebyl malicky veliky? Nas Tomasek mel pres 4,5kg a mel velmi siroky pupicek a tim padem i pupec.snuru a docela jsme meli kvuli toho problemy, jelikoz dele vysychal takze se dele i hojil. Stali se taky ze i trosinecku krve na bodycku mel. Mudr.doporucila zatim dokud se nedohojil pupicek nekoupat a pravidelne vytirat jodisolem.
Drzim palce at se brzy zahoji :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.8.18 22:16

Zkusila bych omyvat odvarem z repiku lekarskeho. Je jemny, hojivy a zasusuje.
(omlouvam se za diakritiku, pisu z mobilu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
22.8.18 22:37

Je to normální. Za pár dní již odpadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.8.18 10:45

Pahýlek je pryč

Holky, tak děkuji za rady… Včera jsem to tu řešila, jaký je to pro mě strašák… A dnes při přebalování pahýlek Zavadil o plenku a letěl… Já se tak strašně lekla… Má tam malinko krve a tu kůži jak po sloupnutém strupu, snad to tak má být… Zastříkla jsem Cutaseptem a zalepila sterilnim čtvercem. Akorát si říkám, jestli se ten sterilní čtverec na to nepřilepí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí