Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@VeHE píše:
@Zvědavost Měla jste epidural?
přesně na to jsem se chtěla zeptat, po epidurálu to dělá běžne
@Kattka6611 píše:
přesně na to jsem se chtěla zeptat, po epidurálu to dělá běžne
Ja jsem ho prave z toho duvodu odmitla…co ho kamaradky mely, kazda mela nejaky problem po nem, bud bolest zad v urcite poloze nebo i pulrocni bolesti hlavy ![]()
Právěže neměla. Když jsem volala lékaři při menzes, řekl, že je to normální a mělo by se to srovnat. Bolela mě hlava už v těhotenství a myslela jsem, že to po porodu přejde a ono ne.
@Janli Tu Třezalku bohužel nemůžu. Tak pouze ty dvě bylinky koupit.
Zkuste nasadit hořčík, ja si davam 4 tablety denně, 2 na noc, jsem migrenik
@LadyTommy Včera jsem si koupila citratovy hořčík, předtím jsem měla magnesii lactici a nebo sumivy. Ale lekarnice mi řekla, že musím mít ten citratovy, že ten se dobře vstřebává. Mohu vědět, který užíváte vy?
@VeHE Ahoj muzu se zeptat, v prispevku o bolesti hlavy po porodu zminujes kamaradky Co meli bolesti hlavy po epiduralu. Ja uz mam bolesti hlavy dva mesice po porodu, to jim to opravdu trvalo pul roku? Vubec jsem netusila ze to muze byt tak dlouho jsem trochu v soku. Pomahala jim neco na to? Predem dekuji za odpoved, zacinam byt fakt zoufala a nervozni aby to vubec prestalo.
![]()
Ahoj…Chtěla bych oživit toto téma. Jsem tři měsíce od porodu. Porod proběhl nad moje očekávání a bez jakéhokoliv medikace. Šestinedělí bylo také klidné. Malej krásně spinká, tak spánku mám dostatek. Hodně piju a stravu mám pestrou. Teď už mě však týden bolí hlava jakoby za okem na čele a spáncích a pokračuje to za ucho a dozadni části hlavy. Když si vezmu prášek, tak bolest poleví, ale úplně nepřejde. Na krční páteř cvičím každý den. Byla jsem na očním a vše ok. Ta hlava bolí tak jinak… Jsem z toho už zoufalá… Měli jste to tak nějaká? A kdy to přešlo.
@Veny89 ahoj po roce skoro 😀já to mám teď 2 a půl měsíce od porodu, přesně jak jsi psala, mohu se zeptat jak to nakonec s hlavou dopadlo?
@Veraverdy ahojky, hlava mě občas bolí stále… Během toho roku mi dělali RTG páteře a CT páteře, kde zjistili dvě vyhřezlé ploténky. Mám za sebou rehabilitace jak na krční tak bederní páteř a pomalu se to zlepšuje. Ale hlava mi už bude bolet asi pořád… A ta jiná bolest… To mám právě od druhého obratle u hlavy… ![]()
@Veny89 takže to máš od páteře? Já si právě myslím, ze to mam taky od páteře, já mám neskutečný problémy s páteří a po porodu je to 100× horší a přesně jak píšeš jiná bolest hlavy… No tak to je pěkný teda😅
Udělej si čaj - kontryhel, řebříček a třezalka, stejným dílem. Dávaj si jeden šálek večer. Vrátí ti to tělo po hormonální smršti do normálu a měly by polevit i ty bolesti hlavy.