Odplenkování - dva roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3Lu
14272
9.5.15 17:48

Odplenkovani - dva roky

Ahoj holky. Jdu si pro radu…mala bude mit za par dni dva roky a je uplne marna s plinkama a jejich rusenim. Kdyz ji dam na nocnik, povede se i curat i kakat. Ale hned zahy se vycura do plenky. Vcera a dnes jsem ji plenku nedala a vse jen do obleceni. Sice ji to vadi uz, rekne ze se vycurala i ze to ma byt v nocniku a ne v kalhotkach ale tim jeji chapani konci. Za 10min znova. Asi po 15te kdyz se pocurala dnes tak uz i plakala a chtela zpet plinku :-(. Tak jsem ji ju dala a je spokjena. Nevim uz jak na ni… nutit nechci, ale zda se mi uz aj velika na plinky :think:. Nereknu na noc…ale cely den…
Dekuji za rady :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
9.5.15 17:53

Pokud cura co 10min, tak je podle me brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
9.5.15 17:55

Vrať plínku a zkus to zase třeba za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.5.15 17:57

Nechala bych jí plínku. Není na to připravená, budeš na nervy ty i ona, však ona k tomu dozraje neboj. Znám spoustu dětí, co nočník bojkotovaly a přišlo to ze dne na den úplně v klidu. Já jsem poznala jednu věc, jakmile je to s brekem a nervama tak není ten správný čas, ať jde o dudlík, flašku nebo nočník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.5.15 17:58

Vrátila bych plínu a zkusila to za pár týdnů znovu. Malá čůrala asi týden do tepláků a taky co deset minut. Pak se jednoho dne postavila před nočník a řekla si. Pak už se nepletla a ty intervaly se začaly prodlužovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
9.5.15 18:01

Pokud neudrzi moc dele, jak par minut, tak je opravdu jeste brzo. Dej ji cas..Pokud opravdu na to chvatas, (ale moc sanci bych tomu nedavala) a nemas koberce, muzes ji nechat behat dole bez a jen pri kazde nehode v klidu (v klidu, ne hubovat) opakovat, ze se chodi curat na nocnik. Ale jak rikam, pokud cura kazdych par minut, tak si myslim, ze zadny velky uspech nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.5.15 18:03

@3Lu nam budou dva roky za mesic a taky zkousim a zkousim, moc dobre vi co a jak, ale je to marný :-D ted je cca 3-4 tydny v klidu a zitra to mam v planu zkusit znovu od rana bez pliny..tak uvidime..:-/ ale moc tomu nedavam..zaroven moc nehrotim. Zatim! Az bude mit pred skolkou a nebude to jeste umet, budu asi dost panikarit..ale doufaam, ze to do te doby zvladne. Koneckoncu mame na to jeste rok a kousek…drzim palce :kytka:

Příspěvek upraven 09.05.15 v 18:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.5.15 18:04

@3Lu plenku nevracej, počuraný a pokakaný tepláčky převlíkej a upozorni, že se čurá do nočníku, za každý vyčůrání nebo vykakání do nočník jí dej gumovýho medvídka nebo lentilku. Uvidíš, že to půjde rychle.

Malá určitě není, pokud jí jednou vrátíš plenku, bude vědět, že se snažit nemusí a bude na to kašlat.

Jinak mně hodně pomohlo nechat dítě „naostro“ v teplákách, tj. bez spodního prádla. Když dám malýmu slipy, tak si myslí, že je to plenka a čurá do nich. Ještě ho nechám pár týdnů naostro, dokud si to nezafixuje.

Příspěvek upraven 09.05.15 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.5.15 18:05

Holky diky. Nespecham…spis me vytaci okoli :-( a prislo mi, ze dva roky je i dost uz no.
@Run jinak ja bych ji take klidne nechala tyden, dva…ale dnes se sekla a uz pri posl.dvou pocuranich plakala a pak uz chtela plinku. Ale nehubovala jsem, nic. Spis mi prislo, ze ji samotnou rozciluje to, ze se nedari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.5.15 18:09
@3Lu píše:
Holky diky. Nespecham…spis me vytaci okoli :-( a prislo mi, ze dva roky je i dost uz no.
@Run jinak ja bych ji take klidne nechala tyden, dva…ale dnes se sekla a uz pri posl.dvou pocuranich plakala a pak uz chtela plinku. Ale nehubovala jsem, nic. Spis mi prislo, ze ji samotnou rozciluje to, ze se nedari…

Na okolí kašli, když nebudou pindat na plínu tak si najdou něco jinýho :roll: Každý dítě je šikovný na něco jinýho, někdo se morduje s dudlíkem, jiný s plínou, jiný se školkou, to tak prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.5.15 18:09

@veronika6913 ty jo toz nech toho…do tri let plinku snad nase mala nebude chtit :-). Mne prijde velka uz i ted…

@kacz no uz jsem ji vratila. Byla z toho akorat spatna…bohuzel ji moc nemam na co utahnout, sladkost do pusy neda, extra jedlik take neni. Tak.leda kovov. pajcku, ty sbira do pokladnicky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
9.5.15 18:21

I kdybych se na hlavu postavila a odrážela se ušima, nepodařilo se mi obě děti odplenkovat dříve než ve 2,5 letech. Ve dvou ani omylem. Kdybych třeba musela do práce a dítě bez plenek do školko-jeslí…tak tohle bychom nezvládli.
Má čas, tak to nehroť :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
9.5.15 18:30

@3Lu asi bych to také nehrotila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.5.15 18:31
@3Lu píše:
@veronika6913 ty jo toz nech toho…do tri let plinku snad nase mala nebude chtit :-). Mne prijde velka uz i ted…@kacz no uz jsem ji vratila. Byla z toho akorat spatna…bohuzel ji moc nemam na co utahnout, sladkost do pusy neda, extra jedlik take neni. Tak.leda kovov. pajcku, ty sbira do pokladnicky :-)

Jí bude stačit to, že čůrá do nočníku jako velká holka. A nějaká hračka potěší vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.5.15 18:31

@Vermion faaakt? To jsi me uklidnila :hug: Moje mamka rika ze ja byla v roce bez zplen. Setra take. A muj a jeho bratr take a zda se mi ze kolem nas uz nikdo plinku nema :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí