Odpustit a dát další šanci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
15.1.14 23:55
@Maculinka píše:
@SlecnaSally Detektiv? Ani ne, jen mě zajímalo, co je to za osobu, která má tu potřebu někoho naprášit :mrgreen: :lol:

Já se ale nemyslím, že to je ona… :think: Je tam docela víc rozdílů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.1.14 00:05
@SlecnaSally píše:
Já se ale nemyslím, že to je ona… :think: Je tam docela víc rozdílů :think:

Je to ona. Původně tu zakládala „nový příspěvek“ jako anonym. Jenže admin ji odtajnil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
16.1.14 00:17

A ta chatwemena ( nebo jak se pise… ) to je ta co dnes zalozila tu vtipnou d. na tema znasilneni? Psala i sem ze? Asi se tu inšpírovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.1.14 00:24

@Pizlam To ani nevím, diskuze byla smazána :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
16.1.14 00:29

To vim. Je tu diskuze s nazvem - proc se nemuzu dostat do diskuze. Se jukni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.1.14 00:50

@Pizlam A to bych přitom do ní neřekla.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.1.14 10:27
@admin píše:
Odtajnila jsem příspěky, u kterých nepovažuji za nutné, aby byly anonymně (není známá souvislost se zmiňovanou osobou a zakladatelkou). Duplicitní nick jsem smazala - je zde možné vystupovat jen pod jedním nickem.Monika

Ano, souvislost vlastně není..jen to, že mi š**á přítele :potlesk: :palec: :pocitac: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.1.14 10:31
@Maculinka píše:
Je to ona. Původně tu zakládala „nový příspěvek“ jako anonym. Jenže admin ji odtajnil :mrgreen:

A je to nějaký problém, že to jsem já???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.1.14 12:11

@Michel8 Zdá se mi, že se nemáš komu mstít, což ti vadí a najednou se vyskytla příležitost. Proč jsi nešla hanit ty ženy ve veřejném domě, za kterýma by šel (nesledovala jsem diskuzi, jestli šel nebo nešel)? To bys neuspěla že? Takže ti káplo do noty, že aspoň někomu můžeš udělat peklo. Mimochodem, ještě bych brala, kdyby ona ho sváděla a on „chudák“ se po dlouhých prodlevách nechal. Ale takto, že on je nevěrný pravidelně nebo alespoň má k tomu sklony, tak chyba nebude v kolegyni ale v tvém muži. Evidentně to vyhledává sám. :nevim:

Vůbec nechápu ten smysl, čeho chceš docílit? Máš problém ve vztahu, že máš chlapa toužícího po jiných, nevěrného a chceš za to špinit ženu, která se jen nechala? Zkroť si svého chlapa, ať není nevěrný. Dotyčná může být jakákoliv, ale nic tě neopravňuje k tomu, abys ji tady lynčovala. Není to „něco za něco“, protože tobě ona nic nezničila - podle tvých diskuzí, komentářů, byl ten problém dávno předtím :nevim: Samozřejmě se mi nelíbí, že vdaná žena a matka dětí, je nevěrná, neobhajuji je. Ale když vidím, jak ty prahneš po tom, alespoň někomu ublížit, tak je to smutné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.1.14 12:21

@Michel8 Ještě musím napsat, že jsem to sledovala od začátku a řekla jsem si „fajn, chudák ženská je zklamaná, chlap jí nejspíš poprvé uletěl a nechal se svést nějakou promiskuitní mrchou“. Bylo mi tě líto a možná jsem trošku doufala, že si to alespoň dotyčná potvora čte. Ale po odtajnění jsem názor přehodnotila. :nevim:
Měla by ses dát do pořádku a přestat řešit dávno ztracené věci. Tím, že té ženě zničíš rodinu, tak tě to přesto šťastnou neudělá, nebudeš se cítit líp. Věř mi. Jen dáš najevo svou slabost. Vím, že teď na mě budeš naštvaná a nejspíš mě pošleš někam, ale zkus se nad tím zamyslet i z jiného úhlu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.1.14 12:24

Zakladatelko… nenic druhym rodiny, za prve se snizis na jeji uroven a za druhe… tve rodine to absolutne nepomuze :roll:
Muze jim to doma dost dobre klapat a ty vezmes pekny zivot nejen ji, ale hlavne jejimu muzi a detem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.1.14 12:39

Takže je to tedy vlastně v pořádku a špatná jsem já…ok, už nebudu obtěžovat tedy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.1.14 12:40

P. S. dotyčná není spořádáná manželka, ale toto provozuje jak na běžícím pásu…ale to už je stejně jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.1.14 12:42
@Barca12345 píše:
Zakladatelko… nenic druhym rodiny, za prve se snizis na jeji uroven a za druhe… tve rodine to absolutne nepomuze :roll:
Muze jim to doma dost dobre klapat a ty vezmes pekny zivot nejen ji, ale hlavne jejimu muzi a detem.

Dost dobře klapat??To asi jo, když se k***í jinde  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.1.14 12:42

Netvrdim, ze jsi spatna… jen si nemyslim, ze by to tobe osobne v necem pomohlo… to, jake oni maji manzelstvi tobe muze byt jedno a jak rikam, muzes ublizit vice lidem, nez jen ji… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí