Odpustit a dát další šanci?

Anonymní
11.3.12 12:05

Odpustit a dát další šanci?

Ahoj ženské a maminky,

popravdě si nevím rady, proto prosím o radu Vás. Před dvěma měsíci jsem odešla od přítele, hrozně mě zklamal, přestal si vážit rodiny, hlavně mě, což mi dával náležitě najevo. Najednou se situace změnila a chce nás zpátky, já ale nevím, jestli mu dát ještě šanci. Proč jsem odešla? Na ženskou jsem mu nepřišla, ale myslím, že někoho určitě měl, nebyl vůbec doma, o víkendech se toulal po dikotékách, kamarádi mu byli přednější. Nevím, jestli má takový člověk šanci se změnit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1254
11.3.12 12:10

Když jsi dokázala odejít a zvládáš to, tak bych se nevracela. V tom vztahu si evidentně nrbyla spokojená, tak proč do toho lézt znovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
11.3.12 12:16

Řekla bych,že 2 měsíce jsou krátká doba…že by se změnil?? :think: moc nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
11.3.12 12:17

Chlalp se nikdy nezmeni,udelal to jednou a bude to delat dal.mas na lepsiho,pokud jsu spokojenejsi ted tak proc se vracet??to vis,nema mu kdo prat,vyvarovat a uklizet…nevracet…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.12 12:29

Hlavně mu nemůžu odpustit, že rozbil rodinu a já ani nevím proč. Prostě jsme ho přestavili bavit. To víte, že bych chtěla pro děti úplnou rodinu, ale za jakou cenu. Říkám si, že on si tu druhou šanci ani nezaslouží… Je mi ho teď líto, ale jemu mě nebylo líto, když létal za jinýma a za kamarádama…

• Citovat
  • Upravit
322
11.3.12 12:35

Také si myslím, že pokud to zvládáš, nevracela bych se. Řekla bych, že jenom zkouší, jestli uděláš to, co chce on a za pár dnů, týdnů nebo měsíců bude sitace stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.3.12 12:36

Já bych zkusila nezávazné chození- zatím. Pokud by o vás stál tak vydrží a bude se snažit i dál ;) Úplně bych ho nezavrhla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
11.3.12 12:41

Máte děti? Nebo je teprve plánujete? Není mi to z tvých příspěvků jasné. Aby se chlap od rodiny s dětmi toulal po diskotékách a dával přednost kamarádům? Hnus. Aby to dělal chlap, který děti zatím nemá, ale žije společně s partnerkou? Nevidím skoro žádný rozdíl, hlavně výhledově do budoucna. Moje zkušenost s expartnerem - děti jsme neměli, společně nebydleli, ale postupně během pěti let se dostali na první místo kamarádi, spousta jiných aktivit a já jsem podle něj měla být ten maják, ke kterému se může vždycky vrátit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.3.12 12:44

Dítě nebo děti mají, to je podle psaní jasné :) Kolik mu/jim je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.12 12:44

Děti máme. Ano, jak píšeš chlap od rodiny se toulal sám po diskotékách, vracel se ráno…

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
11.3.12 12:47

Kopnout ho do Prd…

• Citovat
  • Upravit
9649
11.3.12 12:52

Ne, uz bych se nevratila… jste od sebe dva mesice, ty sis nejspise uz nejak zaridila zivot bez nej, nejhorsi obdobi (at uz smutku, bolesti, odvykani, zlosti…) mas za sebou, tak proc se vracet a s nejvetsi pravdepodobnosti to za par tydnu (mesicu, snad i let) prozivat znovu!

Lide se nemeni, mohou se macximalne prizpusobit a to ve vetsine pripadu stejne nevydrzi navzdy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.12 12:58

Díky všem za názor :kytka:
Období smutku, bolesti, odvykání a zlosti jsem si zažila, když jsme žili pod jednou střechou - kašlal na mě/na nás. Dokonce to přiznal, že o mě nestál, ale teď o mě zase stojí…

Já vím, já vím, jen jsem od přírody hodná až hloupá :)

• Citovat
  • Upravit
20662
11.3.12 12:59

Nevrátila bych se,po dvou měsících se chlap určitě nezmění,to trvá generace :lol: :lol: a jen ve vyjímečných případech.Uplně bych ho teda nezavrhla,každý má právo na druhou šanci(skoro každý),přeci jen,máte spolu děti.Ale rozhodně by musel sekat latinu pěkně dlouho,než bych byla ochotna popřemýšlet jestli bych byla naděje se třeba někdy časem zase dát dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.3.12 13:10

Ted´o tebe stojí,za čas se nabaží a budeš tam,kde jsi byla. Už bych do toho asi nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí