Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
@weddiene Ona je mrcha a ten borec je svaty?
On není svatý, ale s ním už si to doma anonymka vyřídila. Ta druhá má rodinu a užívá si jinde, to se přece nedělá.. chudák její manžel.
@Anonymní píše:
S ním je to vyřešeno, ale ona si bude hrát na světici a doma klídek??Ne e…
joo nenech se…udelala z tebe blba..oplat ji to a my ji dame cocku ![]()
@1.zizi píše:
joo nenech se…udelala z tebe blba..oplat ji to a my ji dame cocku
Blba z ní udělal ten její…né ONA… ale budiž… čočka je na místě když paninka taky zalétává, že? ![]()
@1.zizi píše:
no jestli pred nim pozovala jako Marge na tvoji profilovce, tak se nediv..kdyz cuba nastavi…
@Anonymní píše:
Takže dítko 6 let cca, věk cca 33 a je blond
JMENO
@Anonymní píše:
bitch ![]()
@Pizlam píše:
Ale jako jsi dobra, ze to takhke beres zakladatelko
Ted už ano, ale věř, že mi nejlíp taky nebylo..doma se to vyřešilo ok, ale ona je taková šlapka, že bych zvracela, nejlepší jsou kecy, jak to nikdy neudělala a nakonec se dozvím, že i ten flek pracovní si vy*****a!!! ![]()
@Anonymní píše:
a jméno? ![]()
@Anonymní píše:
Ted už ano, ale věř, že mi nejlíp taky nebylo..doma se to vyřešilo ok, ale ona je taková šlapka, že bych zvracela, nejlepší jsou kecy, jak to nikdy neudělala a nakonec se dozvím, že i ten flek pracovní si vy*****a!!!
to věřím, že to lehké nebylo
![]()
@Anonymní píše:
Ted už ano, ale věř, že mi nejlíp taky nebylo..doma se to vyřešilo ok, ale ona je taková šlapka, že bych zvracela, nejlepší jsou kecy, jak to nikdy neudělala a nakonec se dozvím, že i ten flek pracovní si vy*****a!!!
a ty jí zakladatelko znáš osobně? ![]()
no jestli pred nim pozovala jako Marge na tvoji profilovce, tak se nediv..kdyz cuba nastavi…