Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ona za to může jen ta ženská/ kolegyně? Ten tvůj se bránil, že budeš dělat peklo jí?
ono je jednodussi vse svest na cizi osobu
tohle me fascinuje vzdy to lyncovani te druhe zenske… jako by ten chlap byl nesvepravny
@Anonymní píše:
Ona za to může jen ta ženská/ kolegyně? Ten tvůj se bránil, že budeš dělat peklo jí?
Ona za to může, stejně jako on, ale jedno pravidlo je jasné..aspoň u mě..pokud ženská nechce, tak se chlap může stavět na hlavu a nezmůže nic ![]()
@Anonymní píše:
Tak předpokládám, že svého už „potrestala“ ![]()
@Anonymní píše:
Ona za to může, stejně jako on, ale jedno pravidlo je jasné..aspoň u mě..pokud ženská nechce, tak se chlap může stavět na hlavu a nezmůže nic
začáteční písmena jejího nicku by nebyli? ![]()
@K-Black To jsem psala já, jen jsem omylem klikla na anonymitu. Nejspíš ta diskuze o mě nebude. ![]()
@Králičice píše:
Tak předpokládám, že svého už „potrestala“
Ano ten potrestán už byl ![]()
@Anonymní píše:
Ona za to může, stejně jako on, ale jedno pravidlo je jasné..aspoň u mě..pokud ženská nechce, tak se chlap může stavět na hlavu a nezmůže nic
Já teda nevim jo… ale to TVŮJ chlap je zadanej - to ON udělal chybu. To s ním bys to měla řešit.
![]()
@K-Black píše:
začáteční písmena jejího nicku by nebyli?
Hele, nevim jaký má nick právě
třeba to je fakt jen výkřik do tmy, ale náhoda je blbec, vím, že sem chodí, jen nevím ten nick
jinak nejde o mého manžela, ale o přítele a slečna je z Brna ![]()
@Pizlam píše:
K-Black: Doufam. Manzel nic nevi
neboj, tady je to jako v hrobě ![]()