Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
a jméno?
hele jmeno nam tu nechce asi rict…aby si z nas nedelal nekdo srandu ![]()
A co když to její manžel ví a toleruje? I takové jsou rodiny… A pokud by nevěděl a doneslo se to k němu, nemělo by to třeba žádný dopad na jejich vztah a anonymní zakladatelka bude jen zbytečně naštvaná ještě víc. Sice podvádí svého chlapa, ale zas na jednu stranu musím říct, že je to asi její věc a pokud on na to sám nepřijde, tak asi není moc vhodné mu to nějak oznamovat. Asi se tu na mě vrhnete, ale klid. Sama jsem žárlivá semetrika. Jen si myslím, že je každého věc, koho podvádí a nevěra by se měla řešit jen s tím, kdo podvedl poškozenou, ne s tím, s kým poškozenou podvedl ten její. ![]()
@1.zizi píše:
hele jmeno nam tu nechce asi rict…aby si z nas nedelal nekdo srandu
no to nevím, to by byl risk, když ji můžem nechat odhalit
já myslím že to bude pravda ![]()
@weddiene píše:
On není svatý, ale s ním už si to doma anonymka vyřídila. Ta druhá má rodinu a užívá si jinde, to se přece nedělá.. chudák její manžel.
Treba si uziva taky ![]()
@1.zizi píše:
hele jmeno nam tu nechce asi rict…aby si z nas nedelal nekdo srandu
jméno začíná na Y..holky, nechci zveřejnovat celé…ještě mu pak bude vyvolávat a vyčítat, co má doma za špiona ![]()
@Anonymní píše:
jméno začíná na Y..holky, nechci zveřejnovat celé…ještě mu pak bude vyvolávat a vyčítat, co má doma za špiona
muze byt rada, ze jen spiona…
…Yveta?
@1.zizi píše:
muze byt rada, ze jen spiona……Yveta?
no nic jiného na Y mě taky nenapadá ![]()
Holky, já to sem napíšu, ale dá se to pak popřípadě smazat??Když jsem tu anonymně??
blondýna