Odpustit a dát další šanci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
16.1.14 12:44

@Michel8 uz jsem ti to psala o par stranek predtim, ikdyz ti rozumim prd na to, treba ji zivot potresta sam, jeste by se nad tim dobre pobavila, no a kdyz to tak vezmes, hele muze ti byt jedno jaka je, tebe ma zajimat co udelal manzel, nebo partner, protoze on je ten s kym zijes, ikdyz na ni neco zpustis, tak nakonec ti vyzdycky zustane jen neverny manzel, partner a a na tom nic nezmeni, ze si na ni zchladis zahu… dej od toho ruce pryc a venujte se ted situaci mezi tebou a tvym protejskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.1.14 12:47
@Michel8 píše:
Dost dobře klapat??To asi jo, když se k***í jinde :roll:

Ano, sundejme si ruzove bryle, mnoho manzelstvi „klape“ i s neverou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.1.14 12:50

@Michel8 Špatně jsi to pochopila. Ty nejsi špatná. Ale tím, že bys ji špinila všude možně, zbytečně by ses ponížila a nejspíš by jsi špatná byla (alespoň pro okolí, že jsi práskačka). Stojí ti to za to? Měj svou hrdost. Boží mlýny melou. Neber osud druhých do svých rukou, mohla bys narazit. Už jen tím, že kdyby ona byla taková potvora, klidně by tě mohla teď udat za pomluvy a veřejné urážení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.1.14 13:02

Jo asi máte pravdu, mají na tom vinu oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.1.14 13:02

Mišel, myslím si to, co holky.
Tím, že uděláš „peklo“ jí, nijak nepomůžeš sama sobě, naopak - uděláš ze sebe ještě větší zoufalku :think:
A už vůbec tím neuděláš ze svého přítele věrného a férového chlapa…ona si vzala pouze to, co jí on nabídl…jak jsem pochopila, nebyla to jeho první nevěra či myšlenka na ní - o tomto bych se spíše zamyslela

• Citovat
  • Upravit
100
16.1.14 13:03
@Maculinka píše:
@Michel8 Špatně jsi to pochopila. Ty nejsi špatná. Ale tím, že bys ji špinila všude možně, zbytečně by ses ponížila a nejspíš by jsi špatná byla (alespoň pro okolí, že jsi práskačka). Stojí ti to za to? Měj svou hrdost. Boží mlýny melou. Neber osud druhých do svých rukou, mohla bys narazit. Už jen tím, že kdyby ona byla taková potvora, klidně by tě mohla teď udat za pomluvy a veřejné urážení. :nevim:

No přesně proto jsem se to snažila moc nekonkretizovat…holky, nějak to dopadne..přítel se snaží, ale upřímně..nevím, jak to dopadne. Tohle mi leželo v hlavě a myslela jsem, že se mi tím třeba uleví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
16.1.14 13:06

@Michel8 ano,vy nesete s partnerem odpovednost, za to jaky byl vztah pred verou a to vite sami nejlip, vy dva, odpovednost za neveru nesou oni dva, ale tebe by mela zajimat partnerovo podil viny, s ni nezijes, takze pokud to chces zachranit, venuj se vasi situaci a ona at si dela co kde chce… co si na ni vezmes, hadku mezi vama, ktera logicky nastane, jak to maji doma, zase vi jen ona a jeji manzel :nevim: treba ji to toleruje, treba to nevi, ale zamerila bych se jen na svuj vztah a sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
16.1.14 13:06
@Michel8 píše:
No přesně proto jsem se to snažila moc nekonkretizovat…holky, nějak to dopadne..přítel se snaží, ale upřímně..nevím, jak to dopadne. Tohle mi leželo v hlavě a myslela jsem, že se mi tím třeba uleví :nevim:

neulevi ver mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.1.14 13:07

Já vím, ale je to dost těžké se právě zaměřit na vztah, když mu volá a jsou v kontaktu pracovně :( to mi prostě nejde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.1.14 15:36

@chebskamaminka Tak nějak si to teď taky myslím, ale když jsem byla mladá koza, tak jsem zničila vztah holce, která mi balila chlapa… Ona totiž taky měla vztah, ale svěřovala se mi, jak mu zahýbá a když jsem zjistila, žen kamarádka pálí za mým, píše mu sladký slovíčka, neváhala jsem, nečekala kam to zajde a hned jsem jí naprášila. Dodnes mám pocit zadostiučinění, neb ten její jí dal kopačky. :mrgreen: Tak si zas díky tomu říkám, že možná jsou obě varianty dobře, jak ta tvá, tak zakladatelky. ;) t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
16.1.14 15:42

@Michel8 @Maminka88 mozna byt mladsi, tak bych taky udelala nec @Michel8 o takoveho, ale co si na tom vezmu, priznavam, ze milence muze jsem po nejakem case napsala, ale nemelo to v zadnem pripade nic spolecneho s tim co chce udelat Misa, spis jsem chtela mi zase pocit, ze se umim sama za sebe postavit, ze v te situaci nejsem mrtvy brouk, rozhodne jsem se ji nechtela mstit, no a ze by me dost napadu prislo do hlavy jak ji znemoznit, nemyslete, ze ne - ale ted zpetne si rikam, ze ikdyz jsem ji to napsala tak, ze jsem ji setrela se vsi slusnosti, stejne spis dobre bavila, protoze jsem pozdeji zase o ni zjistila jak ma zase o neco epsi charakter, vedet to tenkrat, tak bych se ani neodvazivala, takze ano vratilo mi to pocit, ze se zase umim o sebe trochu postarat aa vratilo mi to neco z te osoby co jsem byla driv, ale msta je kravina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
16.1.14 15:50

@Michel8 psala jsem predtim, ale asi se to neodeslalo, ptala jsem se proc si volaji, v praci, ze se stykaji s tim nic nenadelas ty, to spis pritel, aby zmenil eventuelne praci… zalezi na situaci u vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí