Odpustit a dát další šanci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
emimisek
15.1.14 22:12

Opravdu ne holky, uvidím, chci jí to dát zbaštit, ale nechci to tu propálit úplně…chci ji nějak kontaktovat a napsat to, ale ona aby pak nekontaktovala toho mýho a ještě jsem já byla ta špatná. Doma jsme si to vyřikali, ale tak ona je vyzívaná a to mi teda štve…

• Citovat
  • Upravit
10337
15.1.14 22:14

@emimisek a jsou spolu v kontaktu? myslím třeba tel. číslo nebo jestli se můžou potkávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.1.14 22:16
@emimisek píše:
Opravdu ne holky, uvidím, chci jí to dát zbaštit, ale nechci to tu propálit úplně…chci ji nějak kontaktovat a napsat to, ale ona aby pak nekontaktovala toho mýho a ještě jsem já byla ta špatná. Doma jsme si to vyřikali, ale tak ona je vyzívaná a to mi teda štve…

Je fakt, že je to mezi váma a my Ti můžem tak akorát fandit, ať to dotáhneš ke svýmu uspokojení dušičky. Ona si to odnese tak jako tak a my ostatní nejsme ve Tvý kůži(momentálně),proto Ti přeju pevný nervy a neztrácej naději :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.1.14 22:20

@emimisek chápu, přeju ať to zvládneš s grácií a jsi za dámu :hug:

• Citovat
  • Upravit
emimisek
15.1.14 22:24

Já sem napíšu rozuzlení nebojte

• Citovat
  • Upravit
1349
15.1.14 22:26

@emimisek také přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.1.14 22:27
@emimisek píše:
Já sem napíšu rozuzlení nebojte

hlavně si to dej do pořádku doma a vyrovnej se s tím :hug: Na nás se vyprdni, my si najdem jinou kauzu ;)

• Citovat
  • Upravit
21911
15.1.14 22:32

@emimisek drzim palce at najdes klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
15.1.14 22:34
@emimisek píše:
Opravdu ne holky, uvidím, chci jí to dát zbaštit, ale nechci to tu propálit úplně…chci ji nějak kontaktovat a napsat to, ale ona aby pak nekontaktovala toho mýho a ještě jsem já byla ta špatná. Doma jsme si to vyřikali, ale tak ona je vyzívaná a to mi teda štve…

Souhlasím a držím ti palce ;)

• Citovat
  • Upravit
emimisek
15.1.14 22:36

Jee moc dekuju holky :) :hug: doma jsme to nejak prekonali, tak nechci zase moc jitrit vody prave. Ale vzhledem k tomu, ze jsou spolu pracovně v kontaktu a ja presne vim o koho jde, tak to moc jednoduchy neni :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
emimisek
15.1.14 22:40
@Lusy23 píše:
@emimisek a jsou spolu v kontaktu? myslím třeba tel. číslo nebo jestli se můžou potkávat?

Ano jsou…po telefonu a i osobne se pracovně potkaji…to ale ne tak často..

• Citovat
  • Upravit
20834
15.1.14 23:33

Odtajnila jsem příspěky, u kterých nepovažuji za nutné, aby byly anonymně (není známá souvislost se zmiňovanou osobou a zakladatelkou). Duplicitní nick jsem smazala - je zde možné vystupovat jen pod jedním nickem.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.1.14 23:49

O to víc to teď začíná být zajímavé. Když si přečtu diskuzní příspěvky od Michel8, která tu chtěla práskat nějakou kolegyni. No jo… ženské z privátu naprášit nemohla, za kterýma její chlap chodil, tak aspoň tu kolegyni no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
15.1.14 23:51
@Maculinka píše:
O to víc to teď začíná být zajímavé. Když si přečtu diskuzní příspěvky od Michel8, která tu chtěla práskat nějakou kolegyni. No jo… ženské z privátu naprášit nemohla, za kterýma její chlap chodil, tak aspoň tu kolegyni no… :roll:

ooo ty jsi detektiv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.1.14 23:52

@SlecnaSally Detektiv? Ani ne, jen mě zajímalo, co je to za osobu, která má tu potřebu někoho naprášit :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí