Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@emimisek a jsou spolu v kontaktu? myslím třeba tel. číslo nebo jestli se můžou potkávat?
@emimisek píše:
Opravdu ne holky, uvidím, chci jí to dát zbaštit, ale nechci to tu propálit úplně…chci ji nějak kontaktovat a napsat to, ale ona aby pak nekontaktovala toho mýho a ještě jsem já byla ta špatná. Doma jsme si to vyřikali, ale tak ona je vyzívaná a to mi teda štve…
Je fakt, že je to mezi váma a my Ti můžem tak akorát fandit, ať to dotáhneš ke svýmu uspokojení dušičky. Ona si to odnese tak jako tak a my ostatní nejsme ve Tvý kůži(momentálně),proto Ti přeju pevný nervy a neztrácej naději ![]()
@emimisek píše:
Já sem napíšu rozuzlení nebojte
hlavně si to dej do pořádku doma a vyrovnej se s tím
Na nás se vyprdni, my si najdem jinou kauzu ![]()
@emimisek píše:
Opravdu ne holky, uvidím, chci jí to dát zbaštit, ale nechci to tu propálit úplně…chci ji nějak kontaktovat a napsat to, ale ona aby pak nekontaktovala toho mýho a ještě jsem já byla ta špatná. Doma jsme si to vyřikali, ale tak ona je vyzívaná a to mi teda štve…
Souhlasím a držím ti palce ![]()
Jee moc dekuju holky
doma jsme to nejak prekonali, tak nechci zase moc jitrit vody prave. Ale vzhledem k tomu, ze jsou spolu pracovně v kontaktu a ja presne vim o koho jde, tak to moc jednoduchy neni
![]()
Odtajnila jsem příspěky, u kterých nepovažuji za nutné, aby byly anonymně (není známá souvislost se zmiňovanou osobou a zakladatelkou). Duplicitní nick jsem smazala - je zde možné vystupovat jen pod jedním nickem.
Monika
O to víc to teď začíná být zajímavé. Když si přečtu diskuzní příspěvky od Michel8, která tu chtěla práskat nějakou kolegyni. No jo… ženské z privátu naprášit nemohla, za kterýma její chlap chodil, tak aspoň tu kolegyni no… ![]()
@Maculinka píše:
O to víc to teď začíná být zajímavé. Když si přečtu diskuzní příspěvky od Michel8, která tu chtěla práskat nějakou kolegyni. No jo… ženské z privátu naprášit nemohla, za kterýma její chlap chodil, tak aspoň tu kolegyni no…
ooo ty jsi detektiv ![]()
@SlecnaSally Detektiv? Ani ne, jen mě zajímalo, co je to za osobu, která má tu potřebu někoho naprášit
![]()