Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
odejdi! Jestli tě bil jednou, tak tě bude bít i příště ![]()
dítě nevyřeší nic.
Holka zlatá!! Nevim proč máme tendenci věřit, že se něco/někdo změní až bude to a tamto.. Nejsem si jistá, zda na takového chlapa může něco platit.
Asi bych odešla, budeš jen prodlužovat trápení sobě i dětem(a ty to poznamená). Nebo se společně odstěhovat?
to ti nezavidim!!!!
ale ocividne je m…r 1.tridy, ktery za nic nestoji!!!
vykasli se na ne, bez nich ti bude lip a uvidis, ze ze to zvladnes ! !
budes se citim silnejsi, ze jsi neco dokazala a ze v itomhle prostredi nenechas vyrustat sve diti ! ! ! !
co Tvoje rodina, nemohla by Ti pomoct????
A proč čekáte druhé, když jsi zjistila, že první dítě nic nezměnilo? já bych to asi nepřipustila. Změna tvého chování není možná třeba, kdo by se měl změnit, je on, ale bohužel…ho zřejmě nic nezmění. Je zajetej, mu to vyhovuje, k sobě těžko íct jak se máte, no a proč tě zbila jeho matka, to nikdo neví, jen ty sama. Nedokázala bych si představit žít s takovým člověkem, takže já už bych v takovém vztahu zřejmě nebyla…
Odesla bych od nej pryc. Lehce se to rika a taky mi trvalo dost dlouho, nez jsem pochopila, ze takoveho chlapa nepredelam a to pouzival jine prostredky k tyrani, ale kdyby na me vztahl ruku, tak ho dokopu ze ctvrteho patra az pred barak ![]()
Příspěvek upraven 10.03.12 v 22:00
Pokud mas kam jit…SEBER SE A ODEJDI…moje mama to mela stejny…bil ji a pak tyral nas deti…NECHCI BYT ZLA,ALE PAK DETI BUDOU TRPET…a never mu omluvy a jeho matku bych poslala nahlas do prd… a pekne ji jednu pi odchodu vypalila…PITOMCI…Podivej na deti,stoji ti za to abys odesla,ver mi ![]()
Tak to je mi opravdu líto, ale asi je fakt, že když to udělal jednou udělá to zas
Jestli máš kam a za co tak od něj jdi hodně daleko. Drž se
Já už fakt nevim. Uvařeno má, uklizeno o holku se stará co ještě po mě chce? Nechci aby malá přišla o tátu a finančně to taky neutahnu ani nemám kam jít…
Sandra752 píše:! ! ! SOUHLASIM ! ! !
Pokud mas kam jit…SEBER SE A ODEJDI…moje mama to mela stejny…bil ji a pak tyral nas deti…NECHCI BYT ZLA,ALE PAK DETI BUDOU TRPET…a never mu omluvy a jeho matku bych poslala nahlas do prd… a pekne ji jednu pi odchodu vypalila…PITOMCI…Podivej na deti,stoji ti za to abys odesla,ver mi
Anonymní píše:
Já už fakt nevim. Uvařeno má, uklizeno o holku se stará co ještě po mě chce? Nechci aby malá přišla o tátu a finančně to taky neutahnu ani nemám kam jít…
tak jedine se spolu odstehovat pryc. Jeho rodina ma na nej asi moc velky vliv ![]()
ALE KDYZ MALA BUDE KOUKAT, JAK JEJI VLASTNI TATA UBLIZUJE MAMINCE, TAK TO PRO NI BUDE MNOHEM HORSI ! ! !
UVIDIS JAK BUDE HOLCICKA STASTNA AZ BUDES STASTNA TY! ! ! ! !
DETI TO POZNAJI A HLAVNE SI TO PAMATUJI! ! ! !
Holka,ty skoncis na psychiatrii…a co rodice??!ja kdybych mohla,tak si te s detma vezmu k sobe ![]()
S přítelem jsme spolu už skoro 5 let. Máme 2 roční holčičku a čekáme druhy. Nevím co mám dělat. Proč jsem s ním zustala? Když jsme spolu byli tak rok a neco jeho matka me zbila a já jsem byla tak blba že jsem s ním zůstala. Pak mě i několikrat zbil i on a přesto jsem s ním. Myslela jsem si že když budeme mít dítě že se vše zlepší.. Sice mě už nebije ale chová se strašně. Pořád poslouchám jak jsem tlustá, neuklízím atd. navíc jeho matka a rodina bydlí 5 metrů od nás a on je tam víc než s námi doma. Nechci rady a poslouchat jak si za to můžu sama, ale jak se mám chovat já k němu když na něj nic neplatí? Už jsem mu i říkala že nejsem šťastná a co mi vadí. Jsem fakt na dně. Proč jsem tak blba! Teď tady sedim píšu a bulim a on si sedí venku ze ségrama a s bratrancem a směje se..