Už nevím, co dál - proč jsem s ním zůstala?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.3.12 22:55
ivana-domca píše:
Anonymní píše:
Barca12345 píše:
Anonymní píše:
BMRL píše:
ivana-domca píše:
Anonymní píše:
Asi na to nemám nechci aby malá musela vyrustat nezajištěná… vždyť se 7 tisíce nic nenadělám. a nikoho nemám kdo by mi pomohl..
lepsi nezajistena, nez mit trvale nasledky.Vis co to nadela s psychikou ditete ? A jak myslis, ze jednou dopadne ? Uplne stejne jako ty, protoze to bude povazovat za normalni :-(
!SOUHLASIM! mas pravdu!
musis pryc.
treba garsonka nekde blizko Tve maminky,
at Ti muzou treba povozit kocarek.
ale kdyz budes pryc, tak Ti ani neprijde, ze mas jen 7tisic!!
a co alimenty nebo soc.prispevky - na to vsechno by jsi preci mela narok, ne??? :zed:
on ma kamaradku soc. pracovnici a rika ze ji treba uplati. a ze okamzite jak od nej odejdu tak prestane delat a nebude mi platit nic.

No jako promin, ale z kazdeho tveho prispevku se divim cim dal vic!!!

Proc s nim proboha jsi??? Fakt jen kvuli tem penezum?

Uvedomujes si vubec, co to pro ty deti muze znamenat do budoucnosti? Platit bude - neboj se. Kdyz nebude? Urcite dostanes nejake prispevky. Jsou to jen plane vyhruzky.
Socialni pracovnici si nevybere on, ale bude mu pridelena.
Víš já vím jaky to je kdyz se deti smejou ze ma jine dite onoseny veci, vim jaky to je kdyz se ptaj kde mas tatinka? to vsechno jsem si zazila ja.. nemeli jsme penize vyrustala jsem s mamou a byla jsem rada ze jsem se najedla suchyho chleba!!!!!!! Nechci aby takhle zili moje deti… to je cely..proto porad resim penize…
Taky vim jaky to je, ale i presto jsem s deckem utekla a nejvetsi gol na tom vsem byl, ze jsme se meli lip sami, nez s nim :-D Hlavne ten klid a pohoda je k nezaplaceni ;-)

Už jsem si tě přidala do přátel. Já vim že by to bude lepší jen se toho strasne bojim :,(

• Citovat
  • Upravit
705
10.3.12 22:56
Barca12345 píše:
BMRL píše:
Anonymní píše:
Barca12345 píše:
Anonymní píše:
BMRL píše:
ivana-domca píše:
Anonymní píše:
Asi na to nemám nechci aby malá musela vyrustat nezajištěná… vždyť se 7 tisíce nic nenadělám. a nikoho nemám kdo by mi pomohl..
lepsi nezajistena, nez mit trvale nasledky.Vis co to nadela s psychikou ditete ? A jak myslis, ze jednou dopadne ? Uplne stejne jako ty, protoze to bude povazovat za normalni :-(
!SOUHLASIM! mas pravdu!
musis pryc.
a co alimenty nebo soc.prispevky - na to vsechno by jsi preci mela narok, ne??? :zed:
on ma kamaradku soc. pracovnici a rika ze ji treba uplati. a ze okamzite jak od nej odejdu tak prestane delat a nebude mi platit nic.

Uvedomujes si vubec, co to pro ty deti muze znamenat do budoucnosti? Platit bude - neboj se. Kdyz nebude? Urcite dostanes nejake prispevky. Jsou to jen plane vyhruzky.
Víš já vím jaky to je kdyz se deti smejou ze ma jine dite onoseny veci, vim jaky to je kdyz se ptaj kde mas tatinka? to vsechno jsem si zazila ja.. nemeli jsme penize vyrustala jsem s mamou a byla jsem rada ze jsem se najedla suchyho chleba!!!!!!! Nechci aby takhle zili moje deti… to je cely..proto porad resim penize…
  • kasly na penize!!!
  • kdyz te bude takhle deptat, tak skoncis v blazinci!!!
  • co teprve az porodis?! :zed:
  • ja synovi i sobe nakupuji v sekaci a shanim starsi veci po znamich,

nove obleceni se nevyplati.da se sehnat hezke i onosene a celkem i originalni.
treba vietnamci maji veci na jedno brdo a pokud chces znackove, tak..
to si v tehle dobe muze dovolit jen malo kdo!!!
vzdyt Ti z toho stejne deti za chvily vyrostou!!!
ja mela na maleho pul vybavicky od svagrove a to ze chodil prevazne v cervene mi fakt nevadilo a nikdo to neresil!!!! jen saticky jsem mu nedavala :mrgreen:
Ani na doma??? Takovy fajn saticky v lete pekne profukujou!!! Jsi teda cita! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: HA HA HA :mrgreen:
ONO TECH VECI BYLO DOCELA DOST… …A STACI ZE SI TED OBCAS BERE MOJI PODPRSENKU, KDYZ JI NEKDE ZAPOMENU (4ROKY ) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
10.3.12 22:57

Radit tady radí dobře, otázka co ty sama chceš a jek se k tomu postavíš sama. Nechci ti křivdit, ale připadneš mi nejistá, bez postavení, proto se k tobě muž i tchýně takto chová, dovolí si na toho, kdo se jim nebrání. Aspoň tak na mě působíš. O to horší, že s ním ještě ted čekáš druhé dítě. A to, že ti vyhrožuje, že ti sebere děti a nebude platit, to jsou kecy. Už to, že uvedeš u soudu, že ti ubližovali oba dva, to si jen tak nenechají pro sebe. A jinak, ze zákona platit bude muset, druhá věc je, jestli se zákona bude držet, v jistém případě mu hrozí trast za neplacení výživného, čehož ty se budeš domáhat. Každopádněby ses se vším svěřit mámě, jsi její dcera a pokud bude v jejich silách, pomůže. Ale hlavně musíš tu sílu sebrat sama v sobě a nenechat po sobě orat od manžela i tchýně. Nebuď slaboch, buď svá !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
10.3.12 22:57

NEBOJ!!!!!
JE MI TO STRASNE LITO, ALE HLAVNE SI TO VSECHNO OBEHEJ!!
ONI TI NA URADE POMUZOU!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.3.12 22:59

A kdyz jsem od chlapa utekla, tak jsem bydlela se synem u taty v garsonce.Do toho tam jeste bydlel mladsi bracha a nemecky ovcak :-D Do trech mesicu jsem se postavila na svoje vlastni nohy, nasla si praci a mohla si najit sve bydleni. Ty budes pobirat penize od statu, takze na nejake dorovnavaky, detske pridavky a vyzivne na deti budes mit narok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.12 23:02
pannda píše:
Radit tady radí dobře, otázka co ty sama chceš a jek se k tomu postavíš sama. Nechci ti křivdit, ale připadneš mi nejistá, bez postavení, proto se k tobě muž i tchýně takto chová, dovolí si na toho, kdo se jim nebrání. Aspoň tak na mě působíš. O to horší, že s ním ještě ted čekáš druhé dítě. A to, že ti vyhrožuje, že ti sebere děti a nebude platit, to jsou kecy. Už to, že uvedeš u soudu, že ti ubližovali oba dva, to si jen tak nenechají pro sebe. A jinak, ze zákona platit bude muset, druhá věc je, jestli se zákona bude držet, v jistém případě mu hrozí trast za neplacení výživného, čehož ty se budeš domáhat. Každopádněby ses se vším svěřit mámě, jsi její dcera a pokud bude v jejich silách, pomůže. Ale hlavně musíš tu sílu sebrat sama v sobě a nenechat po sobě orat od manžela i tchýně. Nebuď slaboch, buď svá !

moje mama o tom vsem vi…

• Citovat
  • Upravit
705
10.3.12 23:02
Anonymní píše:
ivana-domca píše:
Anonymní píše:
Barca12345 píše:
Anonymní píše:
BMRL píše:
ivana-domca píše:
Anonymní píše:
!SOUHLASIM! mas pravdu!
musis pryc.

Taky vim jaky to je, ale i presto jsem s deckem utekla a nejvetsi gol na tom vsem byl, ze jsme se meli lip sami, nez s nim :-D Hlavne ten klid a pohoda je k nezaplaceni ;-)
Už jsem si tě přidala do přátel. Já vim že by to bude lepší jen se toho strasne bojim :,(
  • VLASTNE SI TE NEMUZU PRIDAT, KDYZ JSI ANONYM..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
10.3.12 23:03
Anonymní píše:
pannda píše:
Radit tady radí dobře, otázka co ty sama chceš a jek se k tomu postavíš sama. Nechci ti křivdit, ale připadneš mi nejistá, bez postavení, proto se k tobě muž i tchýně takto chová, dovolí si na toho, kdo se jim nebrání. Aspoň tak na mě působíš. O to horší, že s ním ještě ted čekáš druhé dítě. A to, že ti vyhrožuje, že ti sebere děti a nebude platit, to jsou kecy. Už to, že uvedeš u soudu, že ti ubližovali oba dva, to si jen tak nenechají pro sebe. A jinak, ze zákona platit bude muset, druhá věc je, jestli se zákona bude držet, v jistém případě mu hrozí trast za neplacení výživného, čehož ty se budeš domáhat. Každopádněby ses se vším svěřit mámě, jsi její dcera a pokud bude v jejich silách, pomůže. Ale hlavně musíš tu sílu sebrat sama v sobě a nenechat po sobě orat od manžela i tchýně. Nebuď slaboch, buď svá !
moje mama o tom vsem vi…

A…?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
10.3.12 23:03
Anonymní píše:
pannda píše:
moje mama o tom vsem vi…

Tak schválně, co ti na to řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.12 23:04
ivana-domca píše:
A kdyz jsem od chlapa utekla, tak jsem bydlela se synem u taty v garsonce.Do toho tam jeste bydlel mladsi bracha a nemecky ovcak :-D Do trech mesicu jsem se postavila na svoje vlastni nohy, nasla si praci a mohla si najit sve bydleni. Ty budes pobirat penize od statu, takze na nejake dorovnavaky, detske pridavky a vyzivne na deti budes mit narok ;-)

Já si to vsechno obeham a pak dam vedet.. uz pujdu spat neni mi nejak dobre od tech nervu.. dekuju hodne si mi pomohla hlavne dala odvahu :hug:

• Citovat
  • Upravit
705
10.3.12 23:05

MYSLIM NA TEBE!!! DRZ SE!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.12 23:06
pannda píše:
Anonymní píše:
pannda píše:
moje mama o tom vsem vi…
Tak schválně, co ti na to řekla?

fakt to chces vedet?........kdyz me poprve zmlatil tak ze je to moje vec a mam si to vyresit sama (bylo mi 18) ted rika ze jestli chci ze se muzu vratit ale ze je to muj zivot a ona se mi do toho nebude plest…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.12 23:07
BMRL píše:
MYSLIM NA TEBE!!! DRZ SE!!!!

dekuju moc :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
9166
10.3.12 23:10

No, trošku chladná máma, ale myslím si, že ji to jedno není. Pokud nabízí, že se můžeš vrátit, je třeba si s ní o tom důkladně popovídat. Za zkoušku to stojí, ne? a nejlepší za ní zajet…požádat o radu, pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.12 23:11
pannda píše:
No, trošku chladná máma, ale myslím si, že ji to jedno není. Pokud nabízí, že se můžeš vrátit, je třeba si s ní o tom důkladně popovídat. Za zkoušku to stojí, ne? a nejlepší za ní zajet…požádat o radu, pomoc.

mas pravdu zavolam ji a uvidime v pondeli si pojedu na socialku a dekuju ti :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky