Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sandro to nevim, taky pochybuju, ale kdyz od nej nema jak odejit ![]()
Anonymní píše:
Teď jsme se pohádaly protože jsem chtěla aby mi pomohl s postelý a šla jsem pro něj ven a on začal řvát že po něm pořád něco chci. Sel ven poslouchala jsem za dveřna a on tam říkal že nebýt dětí tak by mě vzal za vlasy a vyhodil z okna. Zamkla jsem a on vykopl dveře. Brečim tady a jemu to je jedno…
No to snad ne
A nemate v okoli azylak, nebo dum pro svobodne matky ? Rozhodne lepsi, nez zit s takovym dobytkem
Mamka má jen jednu místnost a bydlí 100km daleko.. a jeho matka mě zmlátila že mi kolikrat vylezly kalhotky a kalhot. To je fakt směšny.. sem tak blba…
Anonymní píše:
Mamka má jen jednu místnost a bydlí 100km daleko.. a jeho matka mě zmlátila že mi kolikrat vylezly kalhotky a kalhot. To je fakt směšny.. sem tak blba…
Jsi ji to mela vratit, jak si nekdo muze dovolit neco takoveho ![]()
Tak to hosanek prehnal ne???podivej se , starsi dite to uz urcite vnima…to neni dobry…sama vim,jak to poznamenalo me…
…ted cekam mimi s nejlepsim muzskym a dam diteti to co ja nemela…skus azylak…nebo se zhroutis…
a nebylo by lepsi byt u maminky, ikdyz je 100km daleko?? udelala by jsi za vsim tlustou caru! ! ! !aspon by jsi se nemusela bat, ze ho nekde potkas na ulici!!
a maminka by Ti mohla pomahat s detmi ! ! !
ona o tom vi?? to prece pro ni musi byt strasne, jestli vi, ze nekdo takhle ublizuje jeji holcicce(Tobe)!!!!
zkus ji poprosit a ona Ti urcite vyjde vzstric!!!!
Sandra752 píše:
Proc si to ty babce nevratila???vi mamka o te situaci!??
Bylo mi 18 a mamka mě vychovávala tak že ke starší si nesmim nic dovolit
stála jsem tam jak trubka a nechala se mlatit.. málem mi odrazila ledvinu..
BMRL píše:
a nebylo by lepsi byt u maminky, ikdyz je 100km daleko?? udelala by jsi za vsim tlustou caru! ! ! !aspon by jsi se nemusela bat, ze ho nekde potkas na ulici!!
ona o tom vi?? to prece pro ni musi byt strasne, jestli vi, ze nekdo takhle ublizuje jeji holcicce(Tobe)!!!!
Máma má 1+kk a ona a její přítel pes a já se dvouma dětma? to ne ![]()
…moje mamka je rozvedena, muj tata ji podvadel a nebyl na ni hodny. a to ze jsem se jako mala v noci budila, kdyz se hadala s byvalym pritelem (taky ji zahybal!),to si pamatuji do dnes a to mi je 27let.
ted ma mamka celkem spokojeny vztal, ma uz rok a pul pritele a je stastna.
Anonymní píše:BMRL píše:Máma má 1+kk a ona a její přítel pes a já se dvouma dětma? to ne
Vzdyt by to bylo jen docasne, nez si neco s detmi najdes ![]()
Anonymní píše:BMRL píše:Máma má 1+kk a ona a její přítel pes a já se dvouma dětma? to ne
Tak by Ti urcite nejak pomohli, ale musis o tom nekomu rict!!!!
Nesmis na to byt sama!!!!!!!!
Kontaktuj treba socialku a informuj se, co a jak.
At ji pripravena a pak uvidis.
Najlepsi by bylo, aby jsi byla pryc nez porodis!!!
JE JEDNO KAM, ALE HLAVNE MUSIS PRYC!!!!!!!
Anonymní píše:
Tak to bych tedy raději byla s mamkou v jedné místnosti a 100km daleko než stím (ani pro něj nemám název) ![]()
Teď jsme se pohádaly protože jsem chtěla aby mi pomohl s postelý a šla jsem pro něj ven a on začal řvát že po něm pořád něco chci. Sel ven poslouchala jsem za dveřna a on tam říkal že nebýt dětí tak by mě vzal za vlasy a vyhodil z okna. Zamkla jsem a on vykopl dveře. Brečim tady a jemu to je jedno…