Už nevím, co dál - proč jsem s ním zůstala?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.3.12 22:24
Anonymní píše:
Sandra752 píše:
Proc si to ty babce nevratila???vi mamka o te situaci!??
Bylo mi 18 a mamka mě vychovávala tak že ke starší si nesmim nic dovolit :nevim: stála jsem tam jak trubka a nechala se mlatit.. málem mi odrazila ledvinu..

Odejdi a to co možná nejdříve, třeba hned! Obrať se na Bílý kruh bezpečí, pomůžou ti.
Pomoc obětem domácího násilí
2 51 51 13 13 NONSTOP
více na http://www.bkb.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
10.3.12 22:24

..tak vidis, dej na nas! ! ! ! …vim, ze je to tezke !! ! ! …ale pokud zvladnes odejit, tak bude lip!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
10.3.12 22:26
LUCIPERKA-ddub píše:
Anonymní píše:
Sandra752 píše:
Proc si to ty babce nevratila???vi mamka o te situaci!??
Bylo mi 18 a mamka mě vychovávala tak že ke starší si nesmim nic dovolit :nevim: stála jsem tam jak trubka a nechala se mlatit.. málem mi odrazila ledvinu..
Odejdi a to co možná nejdříve, třeba hned! Obrať se na Bílý kruh bezpečí, pomůžou ti.
Pomoc obětem domácího násilí
2 51 51 13 13 NONSTOP
více na http://www.bkb.cz/

JSI HODNA, ZE JSI JI DALA KONTAKT!!!
DIK ZA NI!!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Asi na to nemám nechci aby malá musela vyrustat nezajištěná… vždyť se 7 tisíce nic nenadělám. a nikoho nemám kdo by mi pomohl..

• Citovat
  • Upravit
1
Máma má 1+kk a ona a její přítel pes a já se dvouma dětma? to ne :nevim:

Pořád by to bylo lepší než být s tímhle chlapem,určitě se zkus domluvit s tou mámou a co nejdřív odtamtud uteč!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.12 22:28

Holky moc děkuju za podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
47759
10.3.12 22:29
Anonymní píše:
Asi na to nemám nechci aby malá musela vyrustat nezajištěná… vždyť se 7 tisíce nic nenadělám. a nikoho nemám kdo by mi pomohl..

lepsi nezajistena, nez mit trvale nasledky.Vis co to nadela s psychikou ditete ? A jak myslis, ze jednou dopadne ? Uplne stejne jako ty, protoze to bude povazovat za normalni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.3.12 22:31

Podivej, me deti by byli pro me vzdy na prvnim miste, stejne tak pro mou matku jsme vzdy my deti na prvnim miste.
Z toho mi vyplyva, ze kdybych citila, ze otec me deti ohrozuje - jakkoli - psychicky nebo fyziky, okamzite bych si balila svych pet svestek - laska nelaska, penize nepenize.
Potom mi vyplyva, ze i kdyby ma matka bydlela v garsonce se smeckou psu a dvouma chlapama, vzdy by nas vzala k sobe!!!

Urcite bych maminku kontaktovala s poptala se na situaci.

Byt ma v podnajmu? Co jej pustit a vzit si vetsi napul? Jake ma prijmy? Nemuze pohlidat ditko/ditka mezitim co budes v praci?

Nejspise bych asi poprodala par veci, co bych v byte nasla a uz by me nebylo!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.3.12 22:32
Anonymní píše:
Holky moc děkuju za podporu :hug:

Podpora je dulezita, ale v mozku to musi secvaknout tobe… skodi to tobe a hlavne to bude skoditt detem.

Kdo chce, hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.12 22:32
ivana-domca píše:
Anonymní píše:
lepsi nezajistena, nez mit trvale nasledky.Vis co to nadela s psychikou ditete ? A jak myslis, ze jednou dopadne ? Uplne stejne jako ty, protoze to bude povazovat za normalni :-(

Máš pravdu.. odejdu od něj ale vyhrožuje mi že nedovoli aby byla mala semnou že mi ji neda ze socialka mi ji nenecha :,(

• Citovat
  • Upravit
9649
10.3.12 22:33
Anonymní píše:
ivana-domca píše:
Anonymní píše:
lepsi nezajistena, nez mit trvale nasledky.Vis co to nadela s psychikou ditete ? A jak myslis, ze jednou dopadne ? Uplne stejne jako ty, protoze to bude povazovat za normalni :-(
Máš pravdu.. odejdu od něj ale vyhrožuje mi že nedovoli aby byla mala semnou že mi ji neda ze socialka mi ji nenecha :,(

To je nepravdepodobne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
10.3.12 22:34
ivana-domca píše:
Anonymní píše:
!SOUHLASIM! mas pravdu!
musis pryc.
treba garsonka nekde blizko Tve maminky,
at Ti muzou treba povozit kocarek.
ale kdyz budes pryc, tak Ti ani neprijde, ze mas jen 7tisic!!
a co alimenty nebo soc.prispevky - na to vsechno by jsi preci mela narok, ne??? :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.3.12 22:38
Anonymní píše:
ivana-domca píše:
Anonymní píše:
Máš pravdu.. odejdu od něj ale vyhrožuje mi že nedovoli aby byla mala semnou že mi ji neda ze socialka mi ji nenecha :,(

Tak to je ubozak. Takhle totiz vyhrozuje kazdej, kterej se boji, ze mu zenska utece. Nejhorsi je, ze vetsina zenskych na to skoci:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
BMRL píše:
ivana-domca píše:
Anonymní píše:
!SOUHLASIM! mas pravdu!
musis pryc.
treba garsonka nekde blizko Tve maminky,
at Ti muzou treba povozit kocarek.
ale kdyz budes pryc, tak Ti ani neprijde, ze mas jen 7tisic!!
a co alimenty nebo soc.prispevky - na to vsechno by jsi preci mela narok, ne??? :zed:

on ma kamaradku soc. pracovnici a rika ze ji treba uplati. a ze okamzite jak od nej odejdu tak prestane delat a nebude mi platit nic.

• Citovat
  • Upravit
705
Anonymní píše:
ivana-domca píše:
Anonymní píše:
  • neboj, nechaji Ti ji!!!

hlavne treba hned v POndeli zajdi na socialku a na vsechno se vyptej, at mas prehled a hned sama uvidis, ze Te v tom nenechaji, ze Ti pomuzou.

• nechci se vtirat, ale muzu se zeptat kde ted bydlis??

kdyz ne mesto, tak aspon okres
dik a drzim palecky :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí