Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:Sandra752 píše:Bylo mi 18 a mamka mě vychovávala tak že ke starší si nesmim nic dovolit
Proc si to ty babce nevratila???vi mamka o te situaci!??stála jsem tam jak trubka a nechala se mlatit.. málem mi odrazila ledvinu..
Odejdi a to co možná nejdříve, třeba hned! Obrať se na Bílý kruh bezpečí, pomůžou ti.
Pomoc obětem domácího násilí
2 51 51 13 13 NONSTOP
více na http://www.bkb.cz/
..tak vidis, dej na nas! ! ! ! …vim, ze je to tezke !! ! ! …ale pokud zvladnes odejit, tak bude lip!!!
LUCIPERKA-ddub píše:Anonymní píše:Odejdi a to co možná nejdříve, třeba hned! Obrať se na Bílý kruh bezpečí, pomůžou ti.Sandra752 píše:Bylo mi 18 a mamka mě vychovávala tak že ke starší si nesmim nic dovolit
Proc si to ty babce nevratila???vi mamka o te situaci!??stála jsem tam jak trubka a nechala se mlatit.. málem mi odrazila ledvinu..
Pomoc obětem domácího násilí
2 51 51 13 13 NONSTOP
více na http://www.bkb.cz/
JSI HODNA, ZE JSI JI DALA KONTAKT!!!
DIK ZA NI!!!!!! ![]()
Asi na to nemám nechci aby malá musela vyrustat nezajištěná… vždyť se 7 tisíce nic nenadělám. a nikoho nemám kdo by mi pomohl..
Pořád by to bylo lepší než být s tímhle chlapem,určitě se zkus domluvit s tou mámou a co nejdřív odtamtud uteč!!!
Anonymní píše:
Asi na to nemám nechci aby malá musela vyrustat nezajištěná… vždyť se 7 tisíce nic nenadělám. a nikoho nemám kdo by mi pomohl..
lepsi nezajistena, nez mit trvale nasledky.Vis co to nadela s psychikou ditete ? A jak myslis, ze jednou dopadne ? Uplne stejne jako ty, protoze to bude povazovat za normalni ![]()
Podivej, me deti by byli pro me vzdy na prvnim miste, stejne tak pro mou matku jsme vzdy my deti na prvnim miste.
Z toho mi vyplyva, ze kdybych citila, ze otec me deti ohrozuje - jakkoli - psychicky nebo fyziky, okamzite bych si balila svych pet svestek - laska nelaska, penize nepenize.
Potom mi vyplyva, ze i kdyby ma matka bydlela v garsonce se smeckou psu a dvouma chlapama, vzdy by nas vzala k sobe!!!
Urcite bych maminku kontaktovala s poptala se na situaci.
Byt ma v podnajmu? Co jej pustit a vzit si vetsi napul? Jake ma prijmy? Nemuze pohlidat ditko/ditka mezitim co budes v praci?
Nejspise bych asi poprodala par veci, co bych v byte nasla a uz by me nebylo!!!!!!!!!
Anonymní píše:
Holky moc děkuju za podporu
Podpora je dulezita, ale v mozku to musi secvaknout tobe… skodi to tobe a hlavne to bude skoditt detem.
Kdo chce, hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody… ![]()
ivana-domca píše:Anonymní píše:lepsi nezajistena, nez mit trvale nasledky.Vis co to nadela s psychikou ditete ? A jak myslis, ze jednou dopadne ? Uplne stejne jako ty, protoze to bude povazovat za normalni
Máš pravdu.. odejdu od něj ale vyhrožuje mi že nedovoli aby byla mala semnou že mi ji neda ze socialka mi ji nenecha ![]()
Anonymní píše:ivana-domca píše:Máš pravdu.. odejdu od něj ale vyhrožuje mi že nedovoli aby byla mala semnou že mi ji neda ze socialka mi ji nenechaAnonymní píše:lepsi nezajistena, nez mit trvale nasledky.Vis co to nadela s psychikou ditete ? A jak myslis, ze jednou dopadne ? Uplne stejne jako ty, protoze to bude povazovat za normalni
To je nepravdepodobne!
ivana-domca píše:!SOUHLASIM! mas pravdu!Anonymní píše:lepsi nezajistena, nez mit trvale nasledky.Vis co to nadela s psychikou ditete ? A jak myslis, ze jednou dopadne ? Uplne stejne jako ty, protoze to bude povazovat za normalni
Anonymní píše:ivana-domca píše:Máš pravdu.. odejdu od něj ale vyhrožuje mi že nedovoli aby byla mala semnou že mi ji neda ze socialka mi ji nenechaAnonymní píše:lepsi nezajistena, nez mit trvale nasledky.Vis co to nadela s psychikou ditete ? A jak myslis, ze jednou dopadne ? Uplne stejne jako ty, protoze to bude povazovat za normalni
Tak to je ubozak. Takhle totiz vyhrozuje kazdej, kterej se boji, ze mu zenska utece. Nejhorsi je, ze vetsina zenskych na to skoci:-(
BMRL píše:ivana-domca píše:!SOUHLASIM! mas pravdu!Anonymní píše:lepsi nezajistena, nez mit trvale nasledky.Vis co to nadela s psychikou ditete ? A jak myslis, ze jednou dopadne ? Uplne stejne jako ty, protoze to bude povazovat za normalni
musis pryc.
treba garsonka nekde blizko Tve maminky,
at Ti muzou treba povozit kocarek.
ale kdyz budes pryc, tak Ti ani neprijde, ze mas jen 7tisic!!
a co alimenty nebo soc.prispevky - na to vsechno by jsi preci mela narok, ne???
on ma kamaradku soc. pracovnici a rika ze ji treba uplati. a ze okamzite jak od nej odejdu tak prestane delat a nebude mi platit nic.
hlavne treba hned v POndeli zajdi na socialku a na vsechno se vyptej, at mas prehled a hned sama uvidis, ze Te v tom nenechaji, ze Ti pomuzou.
kdyz ne mesto, tak aspon okres
dik a drzim palecky
![]()