Odrážedlo auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
12.2.15 21:17

@lucynka25 nojo, tak to nevím, my máme v přízemí jen dřevo a dlažbu… :) vydrž, jdu to testnout nahoru do ložnice, tam je koberec. Vidíš, malý s tím jezdil jen tady dole, tak jsem to neřešila. Takže moment!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
12.2.15 21:18

@Gobca jeee to jsi uzasna :hug: diky (my mame byt dokola) v detskym koberec, kuchyne predsin drevena podlaha a obyvak pul na pul, ale pocit :hug: m, ze vic bude na koberci.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
12.2.15 21:29
@Cuddy píše:
@lucynka25 jestli plati deda :), tak co spherovelo?

To vypada uzasne! :) Mate s tim nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
12.2.15 21:30

@lucynka25 tak na tom našem nízkém koberci to jede moc hezky. Dokonce je to příjemně tiché, na dřevě to přeci jen trochu zvučí. A manžel se mi směje, co to tady nacvičuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
12.2.15 21:32

@Gorlami par recenzi na netu najdes, ale ne moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
12.2.15 21:33

@Gobca :hug: :lol: :lol: :lol: diky super :palec:
tak jdu poslat dedovi odkaz, sice jeste 4mes, ale jak ho znam zas by se poustel do solo akce a to nebudu riskovat (vanoce stacili) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
12.2.15 21:45

@lucynka25 :) tak ať se malé líbí. Využije ho určitě i dřív. Bude do toho různě strkat a zjišťovat, co s tím. To objevování je taky paráda. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25170
12.2.15 21:57

@lucynka25 Za mě ten první typ s opěradlem, ale je to asi o zvyku. A dívala bych se, jestli to má vzadu takovou pojistku (nebo jak to napsat) proti převrácení, ale myslím, že to mají všechna odrážedla.
MY máme třeba přímo toto: http://odrazedla.heureka.cz/…ino-cervene/ a řekla bych bytelné, dobře ovladatelné.
Jinak s tou cenou - myslím, že u tebou daných se platí za „značku“ Minnie :D Nic proti kvalitě nebo tak něco, ale víš jak to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
12.2.15 21:57

@Gobca diky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
12.2.15 21:59

Dostali jsme ho (první variantu) jako neohlášený dárek k vánocům od tchýně :zed:. Sedadlo je hodně široké takže je to dost nevhodné pro kyčle (zkuste si sednout obkročmo na židli, která je jednou tak široká, jako váš zadek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
12.2.15 22:29

Taky jsme chtěli tohle autíčko koupit, byli jsme ho vyzkoušet v obchodě-i když malá dosáhla na zem, tak se jí špatně odráželo, protože je moc široké, obtížněji se zatáčí…pak jsme jí šupli na klasickou motorku-dělají různé velikosti-a bylo to-jazdí na ní už skoro rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.2.15 23:48

Náš prvorozeny dostal masinku od chicca, je to dost podobne tomu s tím operadlem. Dostal ji v roce a i po pěti letech je to stále oblíbený stroj. ctes dobře, jezdí na tom i jako šestiletý a je to oblíbená hračka návštěv. Střídají se o ní se ctyrletym sourozencem a ještě donedávna na ní jezdili spolu. Madlo je dobré v tom, že zezacatku to dítě nejen jistí, ale zároveň to máš za co držet, ať už dítě vozis a nebo prenasis tu hracku. A ono se to nezdá, ale to sedadlo je dost velké. Jak jsem psala, donedávna mi na tom jezdili oba najednou. Masinku jen tak nesklidime, protože do ní za chvíli doroste nejmladsi. už teď se velmi zajímá o ty packy a kolečka a tak, i když to zatím zkoumá jen z polohy na břiše :-)

www.superbaby.cz/…rkavadlo.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
13.2.15 15:16

@lucynka25 My máme toto http://odrazedla.heureka.cz/…sic-cervene/ a je super, mladší na něm jezdila dřív než chodila (ale to i a motorce) kupovali jsme použitý a je naprosto nerozbitný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.11.15 09:14

Já mám pro vnuka vyhlídnuté buď http://www.babyzona.cz/…zedlo-VLACEK nebo http://www.babyzona.cz/…o-JEEP-modry .Nevím, pro který se rozhodnout, vnouček je drobný a bojím se, že nedosáhne na zem. Nemám vůbec představu o velikosti. Když byla dcera malá, tak měl každý kačenu a byl pokoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.1.16 11:27

Autíčka máme dvě, modrý a zelený, a koupili jsme to někde mám pocit v lídlu a je to super, kluci se mi na tom vyblbnou a pak dobře spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí