Odřenina obličeje po pádu z kola

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
2.11.16 06:37

Odrenina obliceje

Dobry den,
Vcera jsem jela na kole a spadla jsem v celkem vysoke rychlosti (kvuli sjizdeni z kopce) na silnici.. ihned me pritel zavazal hlavu a jeli jsme do nemocnice.. mam slaby otres mozku, odrenou a napuchlou pravou cast obliceje a zasity pravy oboci.. jela jsem bez helmy a ruce jsem pred hlavu taky nestihla dat (byla to fakt rychlost).. chci se zeptat cim to mam mazat nebo co s tema odreninama mam delat.. nechci abych ten oblicej mela skaredy.. a potom nasledne pri vytahnuti stehu, co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1128
2.11.16 06:54

Ted za cerstva doporucuji Hemagel, pozdeji veprove sadlo. Ten Hemagel udrzuje ty strupy vlacne, lepe se hoji a pripadne jizvy jsou co nejmensi. Sadlo taky funguje jako prevence proti jizvam a urychluje leceni. (Aspon tyto zkusenosti mam po leceni jizev po operaci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.11.16 07:29

@--MT– taky doporucuji Hemagel. Opravdu rychle hoji rany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
2.11.16 09:15

Nejdrive Hemagel, pote konopnou mast - krasne leci jizvy, me vylecila i popaleninu nemam ani jizvicku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
2.11.16 10:05
@kdochcekam píše:
Dospělá osoba a jezdí z kopce (byla to fakt rychlost) bez helmy…pak aby manžel trnul hrůzou jak se dostat rychle do nemocnice, co s kolama a doktoři ať poskakují…Opravdu tě trápí jen ta silniční lišej? Co třeba nedostatek rozumu S tím nic dělat nehodláš??? :zed: :zed: :zed:

Setkala jsem se s lidmi, kteří zastávají názor, že když chceš vypadat krásně na kole, tak nesmíš mít vlasy přikryté přilbou - a proto nejenže přilbu nenosí, ale jsou schopni rozmlouvat to i svým blízkým. :zed: S tím, že člověk po pádu v rychlosti bude mít sedraný xicht se nějak nepočítá.
(To že obyčejná cyklistická přilba ochrání obličej před odřením jsem zjistila, když jsem drhla přilbou o silnici a spodní čelist s tváří mi díky přilbě „svištěly“ třicítkou asi dva centimetry nad zemí. :mrgreen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák