Odřídím Chorvatsko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
10.6.21 21:05

@Mamka11 proč bys to nedala? Jezdím někotlikrát týdne trasu 600 km, vesměs po dálnici a je to na pohodu, na jednu zastávku jsem dala 1200 km.. Moje děcka dají 550 na jednu zastávku. Nevidím v tom problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.6.21 21:07
@Lily Evans píše:
Jestli nejsi zvyklá jezdit po dálnici, tak o takové cestě ani nepřemýšlej. Musíš sledovat směr, ostatní auta, překonávat únavu - to všechno v pro tebe neznámém prostředí. Není to bezpečný pro tebe, tvoje spolujezdce ani pro ostatní účastníky. To není nic proti tobě, nechci rejpat, ale vím o čem mluvím. Taková cesta není jednoduchá ani pro zkušené řidiče.

Takze do smrti nesmim jet na dalnici? Ptz jsem tam jeste nebyla a nebudu o ceste ani premyslet??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
10.6.21 21:12
@Mamka11 píše:
Takze do smrti nesmim jet na dalnici? Ptz jsem tam jeste nebyla a nebudu o ceste ani premyslet??? :mrgreen:

Tak snad by ale bylo lepší si tu jízdu na dálnici vyzkoušet nejdřív na nějaké kratší cestě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.6.21 21:12
@martina.se píše:
@Mamka11 proč bys to nedala? Jezdím někotlikrát týdne trasu 600 km, vesměs po dálnici a je to na pohodu, na jednu zastávku jsem dala 1200 km.. Moje děcka dají 550 na jednu zastávku. Nevidím v tom problém :think:

pochop, ze ona neni ty :zed: to, ze to zvladne nejaka máňa neznamena, ze to zvladne kazda zenska… to jsou zase rady… dle meho, pokud nikdy nejela delsi trasu, jen je dobry ridic napr. ve meste, je jet x hodin o hubu, navic, pokud jedou 3 auta spolecne… autorko, ja bych byla obezretna, vyprdla se na drzeni tempa ostatnich ridicu, jela si pianko, zastavila jak budes citit, byt sebemensi unavu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.6.21 21:13
@Mamka11 píše:
Takze do smrti nesmim jet na dalnici? Ptz jsem tam jeste nebyla a nebudu o ceste ani premyslet??? :mrgreen:

Ptala ses, jestli to zvládneš. Pokud se musíš ptát, tak asi ne, nezvládneš. Na dálnici není vůbec nic složitého, musíš na ní umět najet a sledovat provoz i za sebou a vedle sebe. Nervózní a vystresovaní řidiči jsou peklo a zlo pro ostatní. A nezapomeň, že na dálnici musíš jet rychle, to zvládneš?

Za sebe můžu říct, že ano, já bych to zvládla v naprosté pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.6.21 21:14

@markytka3 ja si pojedu po svem. 8) To jsem psala jen jako informaci. Dalsi jedou treba az dalsi den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
10.6.21 21:14

Nejsi dobrý řidič, dobrý řidič se nebojí dálnice a neradi se na internetové diskuzi.
Naplanuj si nocleh třeba Slovinsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.21 21:16
@markytka3 píše:
pochop, ze ona neni ty :zed: to, ze to zvladne nejaka máňa neznamena, ze to zvladne kazda zenska… to jsou zase rady… dle meho, pokud nikdy nejela delsi trasu, jen je dobry ridic napr. ve meste, je jet x hodin o hubu, navic, pokud jedou 3 auta spolecne… autorko, ja bych byla obezretna, vyprdla se na drzeni tempa ostatnich ridicu, jela si pianko, zastavila jak budes citit, byt sebemensi unavu. :mavam:

Píše, že je dobrý řidič.. Nwm.. Nevidím nic svetoborneho na delších trasách. Sama musí vědět, zda to dá.. Jak tu někdo psal, když má pochyby, nemá jezdit, no.. Normálně člověk prostě sedne do auta a jede :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.6.21 21:18
@Mamka11 píše:
@markytka3 ja si pojedu po svem. 8) To jsem psala jen jako informaci. Dalsi jedou treba az dalsi den.

no pod pojmem „jedeme tri auta spolecne“ si fakt nepredstavim, ze jedete kazdy solo v jiny den :zed: sorry, svymi prispevky nepusobis moc bystre, uzivatelky, ktere ti tu radi, ze dalnice nic neni, jsou adeptky na brzou kolizi, na dalnici naopak musis byt vice ve strehu, rozhodovat se mnohem rychleji nez ve meste,… a jak uz bylo zmineno vyse.. neni nic ohrozujiciho nez pomaly ridic brzdici provoz. jela jsi po dalnici alespon kratkou streku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.6.21 21:18

Puvodni otazka ale znela, zda takhle nekdo jezdi? Sama zenska :)
To, ze Vas vozi manzel, a vy mi tu napisete, ze to nezvladnu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.6.21 21:20
@martina.se píše:
Píše, že je dobrý řidič.. Nwm.. Nevidím nic svetoborneho na delších trasách. Sama musí vědět, zda to dá.. Jak tu někdo psal, když má pochyby, nemá jezdit, no.. Normálně člověk prostě sedne do auta a jede :think:

dobry ridic muze pro ni taky znamenat, ze dodrzuje dopravni predpisy, dle meho ma byt hlavne zkuseny a vyjezdeny ridic na takovouto streku s detma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.6.21 21:21
@Mamka11 píše:
Puvodni otazka ale znela, zda takhle nekdo jezdi? Sama zenska :)
To, ze Vas vozi manzel, a vy mi tu napisete, ze to nezvladnu… :?

ano, jezdim sama s dvema detma - v lete, v zime (alpy)… k cemu ti tahle informace bude?… ty jsi hodne mlada, ze?

Příspěvek upraven 10.06.21 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.6.21 21:21
@markytka3 píše:
pochop, ze ona neni ty :zed: to, ze to zvladne nejaka máňa neznamena, ze to zvladne kazda zenska… to jsou zase rady… dle meho, pokud nikdy nejela delsi trasu, jen je dobry ridic napr. ve meste, je jet x hodin o hubu, navic, pokud jedou 3 auta spolecne… autorko, ja bych byla obezretna, vyprdla se na drzeni tempa ostatnich ridicu, jela si pianko, zastavila jak budes citit, byt sebemensi unavu. :mavam:

Pokud má pochybnosti, měla by to vzdát. Její pochybnosti můžou mít fatální následky. Pokud nikdy nejela po dálnici ani delší trasu, bude ohrožovat nejen sebe a svou rodinu, ale především nevinné lidi a to považuji za průser. Když se stane něco jí, je to blbý, ale přecenila se a šla fi toho dobrovolně. Pokud se stane něco jiným, je to průser pro spoustu nevinných lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.6.21 21:23

@Kockazvysocan jak pises, navic jeji prispevky, jsou hodne arogantni a povysenecke „ja preci vse zvladnu“… ano, muze, ale taky ne, ze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.6.21 21:23

@Mamka11 jakym autem mas jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie