Odřídím Chorvatsko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
10.6.21 21:33
@FlorenceF Jenkins píše:
Jeee, tady jsou zase chytrolinky :roll:Zvladnes to, neboj :hug: ty dalnice jsou krasne

a kolikrat jsi to dala ty? bez stridani… kdyz jsi tak chytra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
10.6.21 21:34
@Kakika píše:
Rozhodně nesouhlasím s tvrzením, že dobrý řidič o sobě nepochybuje. Většina těch ze zpráv o nehodách jsou přesně ti, kteří všechno umí, všude byli a nikdy se jim nemůže nic stát.

Dobrý řidič se naopak nad cestou, kterou ještě neabsolvoval, zamýšlí. A že ještě neměla možnost jet po dálnici neříká o jejích schopnostech vůbec nic.

A upřímně…po dálnici umí jet každý trouba…zatáčky nevynášejí, vidět je na kilák daleko, silnice široká…většinou dost nuda.

Zakladatelko, doporučuji projet se ještě před cestou po dálnici v Čechách. Uvidíš, že není čeho se bát ;)

Taky si myslim, ze respekt k dlouhe ceste neni od veci :nevim: kdyz jsem jela poprve do Ostravy, tak jsem mela bobky, ac po Cechach jsem jezdila hodne, byla jsem vyjezdena. Bala jsem se, jestli nedostanu krec do nohy, jestli neusnu…bla bla…proste respekt.

Holky, nedelejte, ze jste se pred prvni delsi cestou ani nezamyslely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.6.21 21:36
@ivašot. píše:
Jen případná chyba na dálnici většinou znamená fakt velkou ránu…

Samozřejmě. O tom nikdo nepochybuje. Prostor pro chyby tam není. Ale rizikovější na nehody, byť to může být s menšími následky, vidím v ježdění po serpentinách mimo obec nebo ve větším městě. A nebezpečnější jsou naše dálnice, kde hromada řidičů nedodržuje lautr nic, což si díky riziku vysokých pokut v zahraničí tolik nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.6.21 21:37
@markytka3 píše:
a kolikrat jsi to dala ty? bez stridani… kdyz jsi tak chytra

Tak ona je téměř vždy sluníčková :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
@ivašot. píše:
Tak teď nevím… Je jízda po dálnici tedy nuda nebo adrenalin, kdy čekáš, kdo ti udělá jakou prasárnu?

Já snad psala, že je to adrenalin? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
@markytka3 píše:
a kolikrat jsi to dala ty? bez stridani… kdyz jsi tak chytra

Jeste nedala, dala jsem nejvic 6 hodin v kuse, bez problemu a sama bych jela. Vzdyt je to v civilizaci, kdyz bude hotova, tak nekde prespej. Vadi mi tahle vase arogance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.6.21 21:38
@markytka3 píše:
a tohle mas odkud? to jsi si ted vymyslela, ze… :zed:

Promiň, ale na tohle opravdu reagovat nebudu jinak, než úsměvem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
@Kockazvysocan píše:
Tak ona je téměř vždy sluníčková :mrgreen:

Jeee, to mi jeste nikdo neřekl :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
@Mamka11 píše:
Puvodni otazka ale znela, zda takhle nekdo jezdi? Sama zenska :)
To, ze Vas vozi manzel, a vy mi tu napisete, ze to nezvladnu… :?

Ano, já takhle jezdím. Ale já taky jezdila po dálnici dvakrát denně do kanclu, než jsem se vrhla na větší štreky. Manžel řidičák nemá, takže veškeré řízení, od městskýho provozu, přes tisíce km na dálnicích v zahraničí až po horské stezky s řetězama řídím já. Jenže tobě tahle informace k ničemu není, ty nejsi na dálnici zvyklá, máš pochybnosti jestli zvládneš cestu na dovolenou a ptáš se, jestli si myslíme, že to zvládneš. A my ti odpovídáme, že je to riskantní. Nemůžem za to, že jsi čekala jinou odpověď a bereš si to osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.6.21 21:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.6.21 21:41

@Kockazvysocan boze boze… tebe bych chtela potkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35909
10.6.21 21:42

Já jsem jela úplně sama Brno-Krakow což je tak půlka a bylo to v pohodě, takže si troufnu říct, že bych to do Zadaru zvládla, ale já jsem dělala ridicak v Brně, jezdím v Brně a i po dálnici Brno-Praha, Ostrava, Olomouc atd. Jestli jsi po dálnici nikdy nejela tak si to aspoň vyzkousej nejdřív po česku s někým zkušeným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
10.6.21 21:42
@Mamka11 píše:
@Kockazvysocan boze boze… tebe bych chtela potkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dorotu Machalovou? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.6.21 21:43
@Mamka11 píše:
@Kockazvysocan boze boze… tebe bych chtela potkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No já tebe na dálnici teda rozhodně ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
10.6.21 21:43

Neboj, to das. Zajed si nekdy pred tim na dalnici at vidis o co jde a uklidnis se. Nekomu delsi cesty nedelaji dobre, ma tendenci usinat, nekdo na to netrpi, to je asi nejzasadnejsi. Me to docela bavi asi tim, ze vetsinou jedu za necim zajimavym, tak se tesim. Ale jezdim tak do tech 800km, a uz i to se musim nejak zabavit ke konci, treba si poustim muziku, hodne zobu nejaky jidlo, piju hodne kafe (kazda prilezitost dobra :mrgreen: ). Mne vyhovuje si hodne privstat, treba ve 4 a jeste spis decka nastrkat do auta, tim ziskam nejaky cas, zaroven mi to fyzicky vyhovuje. Co bych nemohla, je jet pozde vecer az na noc, to bych asi taky usinala. :think: Ale to uz odhadnes a snad se se skupinkou dohodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí