Odřídím Chorvatsko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
10.6.21 21:44
@FlorenceF Jenkins píše:
Dorotu Machalovou? :lol:

Vtipná, Kadrno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
@JancaS84 píše:
Já jsem jela úplně sama Brno-Krakow což je tak půlka a bylo to v pohodě, takže si troufnu říct, že bych to do Zadaru zvládla, ale já jsem dělala ridicak v Brně, jezdím v Brně a i po dálnici Brno-Praha, Ostrava, Olomouc atd. Jestli jsi po dálnici nikdy nejela tak si to aspoň vyzkousej nejdřív po česku s někým zkušeným.

Souhlas, klidne bych si na to vyhradila cas a zkusila bych v jednomu dnu treba Pha-Ova a zpet, hezky po nasich hruzadalnicich, at je hezka predstava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
@Kockazvysocan píše:
Vtipná, Kadrno :mrgreen:

To nebyl vtip :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.6.21 21:45

Mam v planu jet na dalnici, nez vyrazim.
Necekala jsem teda, ze tady spustim takovy amok, jakoze jezdim padesat a neumim ani zapnout blinkr, to vypada :mrgreen: :mrgreen:
Spis jsem chtela rozumne pokecat.
Nebojim se ani tak toho, ze usnu, to ne, spis je to respekt k neznamemu. Ale jsem v situaci kdyz se tomu musim postavit… to bez manzela se ani neuprdnu??!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.6.21 21:45
@Kakika píše:
Promiň, ale na tohle opravdu reagovat nebudu jinak, než úsměvem :lol:

dle statistik jsou to: nepřiměřená rychlost, nedání přednosti, nesprávný způsob jízdy a nesprávné předjíždění… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
10.6.21 21:46
@Mamka11 píše:
Necekala jsem teda, ze tady spustim takovy amok, jakoze jezdim padesat a neumim ani zapnout blinkr, to vypada :mrgreen: :mrgreen:
Nebojim se ani tak toho, ze usnu, to ne, spis je to respekt k neznamemu. Ale jsem v situaci kdyz se tomu musim postavit… to bez manzela se ani neuprdnu??!

No, ted rozumne nepokecas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.6.21 21:47
@FlorenceF Jenkins píše:
Jeee, to mi jeste nikdo neřekl :lol: :hug:

A tohle byla ironie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
10.6.21 21:48

Já jsem zvyklá jezdit po dálnici, takže cesty jako takové bych se nebála. U mě by byl největší problém vydržet přes noc, kdyby jsme jeli v nočních hodinách. Pokud vyrazíte o půl páté tak to uz bych byla schopna fungovat aniž bych usla. Hlavně sebou zásobu energeťáků a nehrat si na hrdinu. Když budeš cítit, že to na tebe jde, tak zastavit na odpočívadle. Bylo by fajn kdyby to za tebe mamka pak třeba někde v Chorvatsku na rovné dálnici na chvíli vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.6.21 21:48
@Mamka11 píše:

promin, ale pusobis hodne arogantne nebo jen nechapes, co ti chce vetsina rici?… zaver: v zivote nejet dlouhou streku, provoz na dalnici videt jen v reportazi na nove, a vydat se s detma na tak dlouhou streku, je o hubu.

Příspěvek upraven 10.06.21 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3899
10.6.21 21:49

Já se za dobrého řidiče nepovažuju, jsem opatrná, jezdím na jistotu, nikdy neporusuju predpisy, nikdy nedělám riskantní kousky typu „to stihnu“. Neumím parkovat, extrémně nerada predjizdim. Jsem zcela neagresivni, lepice na zadek pustím před sebe, i kdybych měla zastavit na zastávce MHD na blikacky (aby mě předjeli).

Na druhou stranu, jezdím běžně v Praze, po okruhu a v tunelu i v malých místních jednosmerkach. Jezdím taky po okreskach i po dalnicich, ve dne, v noci, i když prší, párkrát jsem jela na ledovce, rozjezdenem sněhu, v mlze… Většinou známé trasy, ale s trochou snahy a s navigací dám i neznámé. Takže v kontextu téhle diskuse si začínám připadat jako řidič možná ne tak úplně marný :lol:

Nicméně, popsanou trasu bych nezvládla, ani bych to nezkoušela. Po hodině za volantem (a na dálnici obzvlášť) začínám být lehce unavená, po dvou hodinách už jsem unavená fest. Déle než ty dvě, možná tři hodiny v kuse (Praha - Strakonice, tuším) jsem snad nejela nikdy, po dvou hodinách v autě jsem jak ze ždímačky, úplně vyřízená. Potřebovala bych aspoň půl dne na regeneraci, nějaké kafe u benzinky by nemělo efekt. Dojela bych tak z Prahy k hranicím, dál ne.

Zakladatelko, zkus si udělat před cestou delší výlet, třeba Praha - Třinec, pak se sama sebe zeptej, jestli bys zvládla do sebe kopnout kafe a hned jet ještě třikrát (nebo kolikrát) tolik a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
10.6.21 21:51

JO, malem bych zapomnela, jeste jsme jeli 3000km :mrgreen: To jsem radeji uz z mozku vytesnila. :mrgreen: Fuj, stehovani a prejezd autem s detma a zviraty. Uz si z toho skoro nic nepamatuju. To uz bylo hodne unavne. Taky mas ukecane dite? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197

@Platanka skvele napsano, pod to se podepisi :pankac: (a to jako jezdec, co ma po evrope najezdeno xy km)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
@Platanka píše:
Já se za dobrého řidiče nepovažuju, jsem opatrná, jezdím na jistotu, nikdy neporusuju predpisy, nikdy nedělám riskantní kousky typu „to stihnu“. Neumím parkovat, extrémně nerada predjizdim. Jsem zcela neagresivni, lepice na zadek pustím před sebe, i kdybych měla zastavit na zastávce MHD na blikacky (aby mě předjeli).

Na druhou stranu, jezdím běžně v Praze, po okruhu a v tunelu i v malých místních jednosmerkach. Jezdím taky po okreskach i po dalnicich, ve dne, v noci, i když prší, párkrát jsem jela na ledovce, rozjezdenem sněhu, v mlze… Většinou známé trasy, ale s trochou snahy a s navigací dám i neznámé. Takže v kontextu téhle diskuse si začínám připadat jako řidič možná ne tak úplně marný :lol:

Nicméně, popsanou trasu bych nezvládla, ani bych to nezkoušela. Po hodině za volantem (a na dálnici obzvlášť) začínám být lehce unavená, po dvou hodinách už jsem unavená fest. Déle než ty dvě, možná tři hodiny v kuse (Praha - Strakonice, tuším) jsem snad nejela nikdy, po dvou hodinách v autě jsem jak ze ždímačky, úplně vyřízená. Potřebovala bych aspoň půl dne na regeneraci, nějaké kafe u benzinky by nemělo efekt. Dojela bych tak z Prahy k hranicím, dál ne.

Zakladatelko, zkus si udělat před cestou delší výlet, třeba Praha - Třinec, pak se sama sebe zeptej, jestli bys zvládla do sebe kopnout kafe a hned jet ještě třikrát (nebo kolikrát) tolik a uvidíš…

Máš správnou dávku sebereflexe :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35819
10.6.21 21:52
@Mamka11 píše:

Ona dálnice je taková trochu nuda a to stejný dokola. Ono to pak svádí koukat co kde lítá a pak můžeš snadno něco prehlidnout, neodhadnout a v té rychlosti to je pak problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.6.21 21:53

Chápu to teď správně, že zakladatelka na dálnici ještě nikdy nejela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí