Odrostlé melíry a barevný šampon

6557
30.3.13 23:51

odrostle meliry a barevny sampon

Ahoj, zajimalo by mne jestli nekdo pouzivate barevny sampon. Je to o dost setrnejsi nez barveni?
Mam uz pres 20 let melirovane vlasy, bohuzel jsou dost ponicene. Krome toho ziju v zahranici a davat kazde 2 mesice 50 Eur za meliry se mi opravdu nechce a odrosty jsou hrozne. Ted jsem si dala barevny sampon, stoji tam tmave blond, ale je to spis svetle hneda. Dost rychle se ale smyva. Davaly jste si nekdo barevny sampon na meliry a popr. jakou znacku a barvu pouzivate? A posledni jaky je rozdil mezi barevnym samponem a prelivem, nebo to je stejne? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3862
31.3.13 05:14

Sampon ti nikdy nevydrzi. hned se vymyva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.3.13 09:42

@lexxie ..si mi připomněla mě před pár dny :mrgreen:..taky x let se melíruju a v rámci úspor a časového presu jsem se rozodla odrosty přebarvit na blond..no bylo ze mě kuře, tak jsem si na to hodila šampón tmavší blond, abych to trošku stahla a byla ze mě zrzka, tak jsem tam hodila další šampón tmavší barvy a mám to jaký si do zelena :?..takže vyhozených 350,–czk a stejně jsem se musela objednat k holiči..takže místo 700,–..dám za melír přes tisícovku :roll:..takže tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
31.3.13 14:35

Ahoj @Deníííí to jsi mne pobavila, takze se to nakonec nevyplatilo
Neco podobneho se mi stalo, ale s barvou. Na tech krabickach to vypada tak hezky.. :mrgreen:, ale nejak mi to nechytlo, tak jsem taky vyzkousela asi 3 a nakonec jsem mela neurcitou barvu a vlasy jako chemlon..Nakonec jsem dopadla tak, ze jsem musela nakratko a tmave hnedou, aby to prekrylo..od te doby se barve vyhybam a ten barevny sampon max. svetle hnedy, tmavsi ne..Je fakt, ze meliry nici vlasy asi vic, nez barevny sampon. @elinka90 ono asi zalezi na tom ktery, jsou na 6 myti, ale i na 20. Ja mam ted na 20 a po 3 tydnech jeste drzi, ale je to slabsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.3.13 14:37

@lexxie no a jak ses teda rozhodla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
31.3.13 14:46

@Deníííí no ja mam ted 3 tydny tmave blond, ale byla to spis svetle hneda, tak chvili pockam a potom se pujdu poradit ke kadernici..Jinak uz pres 20 let meliruju, tak by to chtelo zmenu a teda uplne bez barvy si ve svem veku uz netroufnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
31.3.13 14:47

A preliv je asi podobny jako barevny sampon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.10.15 11:19

Holky mám teď časový i finanční pres trošku, navíc si nejsem jistá, jestli mě ještě melír baví. Mám jen v horní části vlasů kombinaci blond a hnědé, svoje vlasy mám typickou slámovou hnědou. Když si dám šampon, vymyje se úplně? Kdybych se zas rozhodla melír dodělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
1.6.18 14:48

Dnes jsem si zadala do vyhledavace barevny sampon a nasla jsem svuj stary prispevek na emiminu :-) @Genovesa Já myslím, že se vymyje, pokud tedy nedáš hodně tmavý. Já si dávám nejtmavší tmavě blond, stejně to je spíš světle hnědá. Bohužel nějak se nemůžu strefit do té správné barvy. Bohužel tady mají několik odstínů tmavé, ale pro světlé nic moc. No uvidím, dnes jsem zkusila jinou barvu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí