Je odsávačka mateřského mléka nutnost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2801
25.3.12 15:02

Mám dotaz
Má cenu kupovat odsávačku .. Mám holčičku 4 měsíce a nějak jí asi večer nestačí mléko a dokrmuju což se mi moc nechce myslím že tam ještě mlíčko mám ale zdá se jako by nechtěla tahat a trvá to dlouhu… Ručně mi to nejde moc :nevim: Tak přemýšlím jestli jí koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.3.12 15:07

Tak já koupila ted Medelu Swing 2fázovou elektrickou protože čekám třetí ditě a vždycky mám problém první 3 měsíce s kojenim. Už je to standart :mrgreen: sehnala jsem skoro novou za dobrou cenu .Beru si ji hned do porodnice .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
25.3.12 15:08

Já ji měla, dostala jsem, takže investice nulová a moc jsem ji nepoužívala. Když byl malej línej tahat a měl hlad, dala jsem mu radši UM. Ručně mi to nešlo, jen pár kapek a na to abych skládala, myla, sterilizovala jsem neměla energii ani chuť. Párkrát jsem to teda zkusila, ale efekt jsem neviděla. Ručně to byly kapky a odsávačkou nikdy ne víc jak 5 ml. Prostě tam to MM asi nebylo.

Edit: mám Avent manuál i elektrickou
A nějak vůbec netuším, co je dvoufázová :oops:

Příspěvek upraven 25.03.12 v 15:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.3.12 15:11

No ona je odsávačka a odsávačka. Já třeba vim že Avent manual je mě osobně k ničemu neodstříkala jsem nic.Stála litr a k ničemu . Naproti tomu ta elektrická je super je to jak když saje dítě takže vlastně to teče samo.Pěkně u TV a odsaješ v pohodě i stovku. Proto jsem si jí koupila už ted at jí mám do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.3.12 15:13

Podle mojí zkušenosti prcek vypije víc mlíka než jsem schopná odstříkat (příklad: ráno vypije cca 180 ml z jednoho prsa, když odstříkávám, tak odstříkám cca tak 90 ml ve stejnou dobu, ale třeba jen o 2 dny později, věřím, že kdyby pak pil, tak by minimálně těch 90 ml vypil). Hlavně v tuto dobu už nikdy neodstříkám nic po kojení. Malému jsou 4 měsíce.
Edit: Mám od Aventu. Příště chci od Medely. Na rozkojení se doporučuje dvoufázová. Prodává se i v ruční (levnější) variantě. O tý bych tedy uvažovala i teď…

• Citovat
  • Upravit
2801
26.3.12 11:40

Já právě nevím jestli to má cenu jí kupovat ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.3.12 12:48
@bobin píše:
Já právě nevím jestli to má cenu jí kupovat ..

Když nevíš tak počkej. Já třeba už vim že bez ní ani ránu že potřebuju ty první 3 měsíce odsávat jak divá ale ty můžeš kojit jak blázen hned od začátku a bude ti k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
26.3.12 13:17

tady ani tak nejde o kojení já už kojím ..ale večer malá nechce jíst nebo jenom málo a ještě to trvá dlouho, rozčiluje se u toho a přitom tam mlíčko je a jen jsem chtěla vědět jestli by odsávačka pomohla že bych po kojení odsála a dokrmila .. Nemám z odsávačkami zkušenosti tak se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
4.5.12 23:22

holky prosim vas, muzete mi poradit, zda ma cenu si porizovat odsavacku mleka? Pokud ano, mate nejake zkusenosti jakou znacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
5.5.12 08:35

já dostala, zdědila. Nepořizovala bych. Když by to nešlo ručně odstříkat, na kojení bych se vybodla. Nač se trápit a investovat asi dost peněz. Mám Avent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.3.16 15:54

Maminky, asi tady podobny dotaz už je, ale Prosím vás. mam odsávačku značky medela.je to elektronicka odsávačka. jen se stále Peru s otázkou zda dobře funguje. kolik ml jste schopné odsát při jednom použití?
děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko