Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
ráda bych se zeptala, jestli je osávačka Avent Isis skutečně tak dobrá, jak se říká a jestli má smysl jí pořizovat ještě před porodem. Jestli budete mít tip, kde jí sehnat nejlevněji, budu ráda. Zatím jsem našla nejlepší cenu asi za necelých 1800 Kč.
Díky
Ahoj,
dobrá je a hodně (celý systém Avent je velice dobrý), ale kupovat ji před porodem nemá valný význam. Uvidíš, zda budeš bezproblémově kojit nebo ne. Ale pokud bys byla nucena mléko odsávat, pak si nenech v porodnici vemluvit, že stačí obyčejná skleněná za pár korun. Je to nesmysl a neuvěřitelná rasovina na prsa. Mluvím z vlastní zkušenosti.
Avent Isis je takový Rolls-Royce mezi odsávačkami a je-li nezbytné odsávat, pak se tato investice určitě vyplatí.
Evča
Já mám odsávačku Madeta a nemůžu si ji vynachválit. Malý se mě nepřisál na prsa a já 4m odstříkávám.Jediný problém je že se tam ochodí gumička,ale to není problém ,našla jsem si na internetu firmu a ochotně mě ji posílají jako reklamačku a přitom tem díl stojí 200kč.To jsou služby nebýt ní tak jsme bez mléka :
![]()
Taky nedam na Avent dopustit a opravdu cely system Avent je vychytany - muzes odstrikavat rovnou do lahvicky nebo do mraziciho sacku, take z lahvicek se daji udelat nekapaci pitka apod. Take bych ji nekupovala dopredu - treba ji ani nebudes potrebovat. A taky se daji celkem vyhodne poridit z druhe ruky cenove do tisicovky. Ja tu svoji prodala za 900,– a na inzerat se mi ozvala mamina hned druhy den.
Ahoj,
než kupovat použitou avenťáckou, doporučila bych ti novou od Medely. Dvoufázová Harmony stojí téměř polovinu a je fakticky skvělá! Já s ní pracovala v porodnici, kamarádka si ji koupila nemůže si ji vynachválit.
Od laktační poradkyně jsem měla půjčenou pro změnu Mini Elektik plus, no úplná senzace!
Jukni na: http://www.medela.cz/katalog.php?….
Jo a kupovat odsávačku před porodem bych ti nedoporučovala. Vždyť ještě ani nevíš, jestli ji využiješ! Raději si schovej penízky a uvidíš potom.
Ahoj. Lucie
Holky, díky moc za rady. Počkám a když tak někoho vyšlu, až budu v porodnici…
Avent asi zvítězí ![]()