odsávání rýmy vysavačem

317
13.10.06 12:54

odsávání rýmy vysavačem

Prosím poraďte mi,

jak mám odsávat rýmu vysavačem? Mám tu klasickou plastovou vysavačku s 2 hadičkami a záchytnou nádobkou.

Uvítám i jakékoliv rady ohledně rýmy. Vincentku ve spreji mám.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
13.10.06 13:01

Je třeba na hadici od vysavače udělat adaptér, na který napojíš tu klasickou hadičkovou odsávačku. Mně na hadici třeba perfektně pasuje plastové víčko od starého spreje:-) Na:,–(íš víčko, do víčka uděláš dírku a do ní zasuneš tu hadičku, kterou odsáváš pusou. Ničeho se neboj, můžeš hadičkou zajet dál, je měkká a nijak dítku neublížíš. Navíc je to stokrát rychlejší a efektivnější a dětem se uleví.

Jinak k rýmě-zvlhčovat vzduch, na postýlku mokré ručníky, zvýšená poloha pod hlavou, vynechat mléčné výrobky (zahleňují), mimo kojo samozřejmě.

Jazzi a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.10.06 13:19

Ahoj Masinko,
tak já mám odsávačku za 16,– Kč. Na ni jsme připojili (na část, kterou mám mít v puse já) víčko od jogurtového nápoje (do něj táta vyvrtal dírku) a to víčko na:,–(íme na hadici vysavače. Samozřejmě vysavač pustíme na nejnižší výkon. Je to úplně skvělé. Odsaje se hodně hlenů a hlavně rychle! Sama bych toho tolik nevysála.

Pá Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.10.06 11:46

Ahoj !
Jestli ještě kojíš, kup kapátko, odstříkej si trošku mlíčka a kapátkem kapni do každé dírky. Nevěřila jsem, ale nám to fakt skvěle funguje. 2× kapneme (večer a ráno) a je po rýmě nebo aspoň po nejhorších příznacích. Pak vysáváme vysavačem a odsávačkou baby vac.
Camilla

• Citovat
  • Upravit
12
16.10.06 14:45

My máme speciální odsavačku na vysavač a je to fakt super !!! Rychle a bezpečně to odsává. Posílají jí i poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí