Odsoudíte mě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
9.5.11 08:10

Ahoj anonymko- své sis vytrpěla a jak ti tady někdo radí přiznat to, tak za mě- pokud nepůjde o život, tak nepřiznávat. To, že to holka potřebuje vědět, jsou kecy. Naopak by jsi převrátila život vzhůru nohama a zásadně manželovi i dceři. A teď trochu od věci a i pro ostatní- pokud to v partnerství klape, ale partner dítě nechce, tak má žena zapojit všechny síly na přemluvení manžela a né poprosit kamaráda. Můj chlap taky nechtěl. Oba máme po jednom dítěti z předešlých vztahů a já strašně toužila ještě po dítěti a on ne a ne a nestydím se říct, že jsem si ho vynutila :lol: Mlela jsem o tom každý den, i slzy u toho tekly, až svolil. Přál si holčičku a to se mu splnilo a několikrát se už přiznal, že -sice vynucená, ale už by ji nedal :lol: Ale podatýkám, že vztah musí být v pořádku, protože lepit něco dítětem nedopadá dobře. A myslím si, že tady v tomhle příběhu, kdyby se zakladatelka nevzdala a pořád manžela masírovala, tak že by časem podlehl a ona by byla ušetřena trápení. Ale stalo se co se stát mělo. Zakladatelko- netrap se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.11 08:16
dada1511 píše:
A smaž historii :wink: ,na to jsem jednou dojela já :mrgreen: ,i když normálně se nedíváme,kam ten druhý chodí,a ctíme své soukromí,zákon schválnosti funguje.A i když píšeš jako anonym,jetli manžel ví,že dvě a dvě jsou čtyři…Udělala jsi co jsi musela,taky myslím,že jsi se potrestala dost.Naštěstí to „dobře“ dopadlo,jak pro manžela,tak pro dceru.A kdo ví,třeba jí to někdy řekneš,a spadne to s tebe,ale manžela bych před tímto zjištěním chránila.Muselo to být velice těžké.

Myslíš historii v PC jako takovém, nebo je ještě nějaká historie v emiminu ?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.11 08:26
monikalysa píše:
Teda sorry, ale dle mého zakladatelka kecá, až se jí od hubičky práší :cert: . Slyším poprvé o nějaké vzácné „chorobě“, která páru umožní splodit jen jedno dítě… teda a těch nesrovnalostí je tu více, ale když tě to baví..... :pocitac:
Nepsala jsem přímo, že se jedná o chorobu, vysvětloval mi to tak, že jsou prostě páry, co jim to spolu v tomhle nesedí a zplození dítěte je náhoda. Syn nám trval 3 roky, a to jsme se fakt snažili. Potvrdil to pak spermiogram, že „chyba“ není z mojí strany. Také je toho důkazem, že při změně partnera stačilo jednou. A rozhodně nemám zapotřebí " kecat a vymýšlet si " jak píšeš, v tomhle se legrace nedělá a rozhodně mi není už dvacet, abych se bavila na foru tímto způsobem. Starostí mám až nad hlavu, a krácení chvíle někoho oblbovat, z toho jsem už vážně vyrostla. Ale jestli jsi přesvědčená o tom, že si vymýšlím, tak snad jsi se aspon dobře pobavila :-)
  • Citovat
  • Upravit
dada1511
9.5.11 09:02

V PC a taky vymaž diskuzi,kdyby jsi ji měla v oblíbených.Jistota je hever :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.11 09:09
dada1511 píše:
V PC a taky vymaž diskuzi,kdyby jsi ji měla v oblíbených.Jistota je hever :mrgreen: .

Díky :-) historie na PC je v pohodě, ale kde najdu tu diskusi v oblíbených ? Já se v tom moc nevyznám. To stačí zaškrnout tu kolonku v profilu ? Díky za hever :-D

• Citovat
  • Upravit
dada1511
9.5.11 09:15

jj,v profilu zkontroluj Oblíbené diskuze,Kde diskutuji,Založená témata,i když jako anonym,by se to tam ukládat nemělo,možná jen v těch Oblíbených.

Já jsem se vyučila :mrgreen: :lol: :mrgreen: ,a to šlo o méně citlivé téma :wink:

• Citovat
  • Upravit
Bin
465
9.5.11 09:24
monikalysa píše:
Teda sorry, ale dle mého zakladatelka kecá, až se jí od hubičky práší :cert: . Slyším poprvé o nějaké vzácné „chorobě“, která páru umožní splodit jen jedno dítě… teda a těch nesrovnalostí je tu více, ale když tě to baví..... :pocitac:

není to vzácná choroba…my se snažili o dítě 5 let a když jsme šli na genetický vyšetření, tak nám něco takového říkali, že se tohle stává…jsou lidi, co spolu prostě děti mít nemůžou…naštěstí u nás se to nepotvrdilo, ale ta doktorka říkala, že je to dost častej problém lidí, co se marně pokouší mít potomka a přitom jim nepřišli na nic záasadního…jakože po gyn. stránce v pořádku i spermiogram v poho…takže zakladaetla si opravdu nevymýšlí… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.5.11 09:29
monikalysa píše:

to neznamená že když ty si o tom neslyšela že to neexistuje :wink:
Taky znám pár který společně mohl splodit jen jedno dítě.
Nechápu co je tu za nesrovnalosti

Zakladatelko nikdy to dceři neříkej.Uplně jí tim změníš a obrátíš život a navíc třeba zničíš i další rodinu pokud se dozví kdo je její otec.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.11 09:38

taky bych to neříkala..teda já bych to manželovi totiž nejspíš řekla tenkrát, to že toužím ještě po jednom dítěti…prostě věděl by to, a kdybych něco takovýho udělala, tak by to taky věděl..po tolika letech bych to neříkala..anonym radši

• Citovat
  • Upravit
31269
9.5.11 10:33

myslím si, že zakladatelka se tu snaží získat pro svou dušičku rozhřešení, že je vlastně v pohodě to co udělala…
já souhlasím s dice, řešit touhu po dítěti nevěrou - a tím nemyslím ten jeden večer, ale celá ta léta, co mu lžeš do očí - nedivím se že tě tvé černé svědomí honí..
je snad mnoho jiných řešení, která si mohla zkusit (vysazení antiko, promluva s manželem atd.)a né takhle na férovku plánovaně podstrčit otci kukačku.
Co když se to dozví, on nebo dcera? určitě jim to neříkej, teď už ne…ale nikdy nevíš, kdy to praskne, až se začnou řešit nemoci, operace, krevní skupiny, až se dcera bude ptát třeba na rodinnou anamnézu z důvodu vlastního těhotenství…

takže: neodsuzuji tě, taková moc mi nepřísluší, ale nechápu tě a tvé svědomí tě jak vidno trestá samo, a jen doufám i za tebe, že se to nikdy ani jeden z nich nedozví a neublíží jim to na zbytek života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.5.11 10:40

:think: Nevím,podle mě,to sice bylo trošku sobecké rozhodnutí,ale taky se zakladatelka nemusela dočkat vůbec,manžel nechtěl,a vysadit HA sice mohla i bez jeho vědomí,ale taky se mohla dalšího těh. bez jeho aktivity a podpory dočkat až za 5-7 let,když na první čekali 3 roky,nebo taky vůbec.Takto jsou spokojení všichni,v podstatě,až na výčitky,které zakladatelku stíhají celý život.

Já ti přeji,aby nikdy nedošlo k situaci,kdy by pravda musela vyjít najevo,když už to je tak, jak to je,dcera je dospělá,a manželství je v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
578
9.5.11 13:19

Já ti nevim, zakladatelko, mám dojem, že si skoro přeješ, aby to prasklo - jak je možný, že takovou věc píšeš v době, když je manžel doma a ještě ti vidí na monitor? Není těžký potom najít, cos to vlastně psala…pokud se neodhlásíš, nesmažeš heslo a nesmažeš historii. Zajdi s psycholožce, zjevně tě to dohání a potřebuješ to minimálně s někým probrat. Jinak já to neodsuzuju, kamarád věděl, co čeho jde, manžel nic neví, a co oči nevidí, srdce nebolí a máš dceru! Jenom ať to nikdo nezjistí, nikdy, ani ze závěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.5.11 13:29

Myslím si, že tě ani nikdo nemůže soudit.. I když ses zachovala jak ses zachovala, vytvořila si dceři milující rodinu a to si myslím je to nejdůležitější..
Druhá věc je to, aby to nikdy neprasklo.. a to se divím, že ne a hlavně v době medicíny, kdy se pořád bere krev, jsou různé vyšetření v nemocnici atd..
Určitě každý v životě jde na nějaké operaci, jak malou, velkou, kde se dělají všelijaké rozbory krve atd.ono by bylo divné kdyby dva A měli třeba dítě s B, kdy to nejde :think:
Ale přeju, aby to neprasklo, protože asi takto pozdě, budeš těžko něco obhajovat :think: jak před manželem, tak dcerou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.11 19:41
dada1511 píše: :think: Nevím,podle mě,to sice bylo trošku sobecké rozhodnutí,ale taky se zakladatelka nemusela dočkat vůbec,manžel nechtěl,a vysadit HA sice mohla i bez jeho vědomí,ale taky se mohla dalšího těh. bez jeho aktivity a podpory dočkat až za 5-7 let,když na první čekali 3 roky,nebo taky vůbec.Takto jsou spokojení všichni,v podstatě,až na výčitky,které zakladatelku stíhají celý život.Já ti přeji,aby nikdy nedošlo k situaci,kdy by pravda musela vyjít najevo,když už to je tak, jak to je,dcera je dospělá,a manželství je v pohodě.

Díky, vystihla jsi to přesně.Akorát bych to nenazvala výčitkami, když dceru vidím a dělá nám opravdu jen radost, povahově je to skvělá holka, nikdy s ní nebyly problémy, moc si spolu rozumíme, tak si nedělám výčitky, že jí mám- znamená pro mne všechno, je to moje sluníčko. Jen mne prostě dostihl po jejím narození ten strach jak o ní samotnou, tak z prozrazení. Jak už jsem psala, v té "posedlé touze " jsem tak daleko neviděla.

• Citovat
  • Upravit
sepi
9.5.11 19:41

Nektere z vas psaly, ze jim to pripada sobecky. Mozna daleko vic nez sobectvi je to proste priroda. Staci se podivat do diskusi neuspesnych snazilek, kterym tikaji biologicky hodiny a spousta z nich by se taky uchylila takrka k cemukoliv, jen aby se jim podarilo miminko mit. Sama jsem to nezazila, ale chapu, ze to nutkani muze byt silnejsi nez racionalni argumenty. Kdo si tim neprosel, tezko to muze nejak odsuzovat.
Zakladatelko co se stalo, stalo se. Nema smysl se celej zivot trapit minulosti a necim, co nezmenis a vlastne bys ani menit nechtela. Zadny rozhodnuti v zivote neni zadarmo, ale myslim, ze uz sis vytrpela dost. Sverit se manzelovi po tech letech mi nepripada jako dobrej napad.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová