Odstátá ouška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
20.7.10 11:04

ZuziM já vím, že to děti ve školce ještě tak neřeší, ale už tu padl názor a já jsem ho slyšela už z více stran, že čím dříve, tím lépe - že to pak méně bolí…
asi bych tomu nepodrobila malé miminko jak píše zakladatelka Jana, ale řekla bych kolem těch 3-4let by to už mohlo padnout v úvahu…

škoda že se neoizval nikdo, kdo to absolvoval teď, zajímala by mě aktuální info o délce pobytu atd…

Tami to měla zase dr zážitek, já bych taky řvala, až by s ehory zelenaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
20.7.10 11:17

Nejdriv musim rict ze jsem to spletla. Pojistovna hradi do 10ti let. Jen neni radno to nechavat na posledni chvili, pak ti dite onemocni a prosvihnes to. Proto jsem to nechavala na ten devatej rok.
Nejdrive musis absolvovat prohlidku na ORL. Tam ti daji doporuceni do nemocnice.
Nepamatuju si uz presne kolik dni jsme tam byly, ale rekla bych ze to byly tri, dyl ne. Dite nosi pak na hlave obvazy a chodi na prevazy. Ty obvazy mam pocit ze jeste tak dva tydny bude mit a pak se nosi celenka na fixaci. Doporujucujou nejdriv nosit porad pak jen pres noc. Stejne jako kdyz si nechas delat treba prsa a nosis fixacni podprsenku.
Nejhorsi je smaozrejme nejdriv to probuzeni po narkoze. Dite zvraci a je mu spatne. A pak asi to vyndavani stehu, pokud narazis na sestricku co ma spatnou naladu. Usi jsou pak citlivy az nekolk mesicu. Mala si na ne nenecha sahnout dodnes. Ale to uz je spis v hlave. Byl to zkratka zazitek, ale nelituju. Kdyz se podivam zpetne na fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
20.7.10 13:52

ahojky

Tak jsme z tříleté doma…na uši se prý chodí až déle prý po 10 věku dítěte…což se mě moc nelíbí…a pak bych měla s pojišťovnou smůlu…takže stačí zajít na ORL bez doporučení pediatra?…aby mě nevyhodily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
20.7.10 16:07

Prosim te kdo ti rekl ze po 10ti letech ? To by prece nedavalo zadny smysl ani s tou pojistovnou. Jinak zakrok stoji pry asi 9 tis. Po tom desatem roce.
Na ORL zrejme doporuceni potrebujes, asi jako vsude vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.terka
20.7.10 16:22

Sylvajs,
na ORL doporučení nepotřebuješ - tedy alespoň po mně ho nevyžadoval ani dětský lékař ani má lékařka. Kdybych měla čekat na doporučení od pediatra, tak by se chudák dítě na ORL nedostalo ani v příštím století :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6421
20.7.10 20:29

Na ORL doporučení v NEPOTŘEBUJEŠ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
20.7.10 20:37

Huffmanka -řekla mě to dneska dr-pediatr,při KO na 3-leté prohlídce…však se mě to nelíbí…než malá půjde do školy bude mít ouška jak se patří :-)

To je fajn,že doporučení nepotřebuji…alespoň nemusím nikde nic vysvětlovat…asi dr chce ušetřit pojišťovně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.7.10 22:34

Presne tak,na ORL nepotrebujes doporuceni pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.7.10 10:17

No já to včera zkoušela probrat s malou ale plakala že nechce že to bolí že jí to nevadí ale nakonec jsme se domluvily že to teda necháme na ní že jen nechci aby se jí děti ve škole smály a dyžtak že to budem řešit za rok aby se to zvládlo přes prázdniny! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.11 13:04

Ouško

Mám skoro sedmi měsíční dítě a přiléhá si jedno ouško. Tak mu dávám čelenku. Máte někdo s tímto zkušenosti. Děkuji za odpověď. Jinak mu to trochu odstává to jedno ouško. Snad se mu to zlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí