Odstáté uši u holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3023
25.12.19 10:49

Nechala bych je prisit. Mohli jste uz davno. Brzy se jim vse hodi. Odstaty usi mi prijdou hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.19 11:02

Sama jsem jako dítě tyhle komentáře často poslouchala-přitom to nebylo nějaký extrém. V 6-7 letech mi nechali uši přišít. Jenže jsem nezvládla narkózu u tak “jednoduché operace”. (Předtím jsem už byla operována 2× a vše v pohodě). Po operaci mě 5 hodin nemohli probrat z narkózy. Když mě konečně probrali, měli co dělat mě udržet při životě. Nikdo neví, co bylo špatně. 3 týdny na jipce. Další 3 týdny na pokoji než mě dali dohromady. Pamatuju si jak jsem měla zavázanou hlavu a hrozně brečela, když mi vyndavali stehy-ucho se muselo trochu “odtáhnout”. A jak to dopadlo? Je mi 23 Uši mám pořád odstáté. Ne teda tak moc jako když jsem byla dítě, ale pořád si toho dost lidí všímá. A hlavně já. To je moje zkušenost s přišitím uší. Teď mám tříletou dceru. Uši jí taky odstávají. Kamarád doktor mi řekl, ať to nechám aspoň do 6 let. Že se to může ještě změnit. Jestli jí nechám operovat vůbec nevím, hodně váhám.

• Citovat
  • Upravit
291
25.12.19 11:08

Vůbec nechápu, jaké má kdo právo negativně komentovat vzhled jiných lidí. Hlavně, když jde o věci, které člověk moc ovlivnit nemůže.
Já jsem celkem držka, takže kdyby tohle někdo řekl o mém dítěti, řekla bych, že moje dítě si může uši nechat přišít, ale co dotyčná osoba udělá se svou neomaleností a hloupostí, to teda nevím, protože tohle se operovat nedá. :palec: Chápu, že tyhle řeči mrzí, ale pomyslete si o zadku a neřešte. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
25.12.19 12:42

Na lidi kašli. Kamaradka měla dceru s odstatymi uši, byla na operaci, ještě před školou, spíš tedy kvůli spolužákům, aby se jí nesmali apod. Jinak holčičce to nevadilo rodičům taky ne. Na blbé lidi prostě kašli a užívej si zdravé dcerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.12.19 13:26

@Jdani Lidi jsou trapaci, urcite kazdy kdo se zmini o uších je model ci modelka. Opravdu bych reagovala tak jak zde bylo napsano ze treba pani zestarla ci zlousta nebo pan vypada nemocne atd :jazyk: Cokoli proste o její ch vzhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.12.19 22:51
@Micaella22 píše:
Nechala bych je prisit. Mohli jste uz davno. Brzy se jim vse hodi. Odstaty usi mi prijdou hrozny.

Víš zlatíčko, dětem ty uši přišijou, ale ty už nedoženeš, co ti pánbůh na rozumu nenadělil. Desetiměsíčnímu dítěti opravdu nikdo uši operovat nebude.

Zakladatelko, jsem na tom s dcerkou úplně stejně. Krásná holčička, jen uši má jako skřítek. Já teda komentáře vyslechnu málo a dělím je na dva typy. Pár lidí se mě na to zeptalo citlivě a těm jsem odpověděla, že my s tím problém nemáme, ale protože na světě chodí spousta vypatlanců, tak ve správným věku půjde malá na plastiku, aby měla klid. No a pak se najdou krávy, který si nevidí do pusy a těm říkám, že normální člověk bere druhýho takovýho, jak ho pánbůh stvořil a nestaví posuzování krásy na odlišným tělesným znaku, ale že bohužel kvůli takovým, jako je tazatel, radši pošleme dítě na plastiku, než aby muselo celý život poslouchat takový blbý kecy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová