Odstavení - 2leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7674
28.7.20 12:48

To je horší určitě rušit jen noční, a přes den že může. Bude v tom mít akurát guláš. Zrušit a nevracet se k tomu. Dva dny už máte za sebou. A už je dost veliký. Dej si vínko a bude ti fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 12:52

Odstavovala jsem před nedávnem dítě o něco málo starší. Bylo mi to strašně líto (dítěti taky, ale zvládlo to, co jiného mu zbylo), ale už minusy začaly převažovat nad plusy. Respektive plusy zmizely. Nemať dítě, nemať svoje tělo. I když to nemusíš vnímat, ukončení kojení je velký nápor, musí se všechno hormonálně přeskládat. Mně to opět rozhodilo štítnou žlázu a to jsem nečekala, že by na ni mělo kojení denně před spaním takový vliv. Teď jsem strašně spokojená, že se to utnulo. Uspává i taťka, zlepšil se spánek. Už to není naše „miminko“, jedna kapitola se uzavřela, ale nová se otevřela (pro mě, můžu zas večer někam vyrazit:D).

• Citovat
  • Upravit
22907
28.7.20 20:40

První dcera to vzala ve 2,5 letech docela v pohodě, u druhé to bylo horší, musela jsem chodit spát jinam, prsa zavázat, že tam nic není a taky mi to bylo líto, ale už jsem byla hotová.
Hlavně se rozhodni na 100% a už nepovol. Myslím, že je 22měsíců pěkný věk ;) :hug:
Ta moje potvůrka bude mít teď 3.narozeniny a klidně by se kojila, kdybych jí neodstavila, pořád má prso na uklidnění, v noci chodí za námi do postele a chce mi držet prso :roll: to už mě vytáčí hodně, taky to budu muset uťafnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
28.7.20 20:46
@lucynka25 píše:
První dcera to vzala ve 2,5 letech docela v pohodě, u druhé to bylo horší, musela jsem chodit spát jinam, prsa zavázat, že tam nic není a taky mi to bylo líto, ale už jsem byla hotová.
Hlavně se rozhodni na 100% a už nepovol. Myslím, že je 22měsíců pěkný věk ;) :hug:
Ta moje potvůrka bude mít teď 3.narozeniny a klidně by se kojila, kdybych jí neodstavila, pořád má prso na uklidnění, v noci chodí za námi do postele a chce mi držet prso :roll: to už mě vytáčí hodně, taky to budu muset uťafnout.

Jo, to dělá syn taky. Budou mu za chvíli 4 roky :mrgreen: Tedy už se to mírní, občas už vydrží spát celou noc ve svý postýlce, nebo přijde až brzo k ránu, ale kolem těch 3 let chodil často a taky šahal mi na prsa. Takže vydržet, ono to přejde, časem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
28.7.20 21:27

@PapeJ heh, snad jí to brzy přejde, už jsem i na manžela jak harpie, když mi chce sáhnout na prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
28.7.20 21:39
@lucynka25 píše:
@PapeJ heh, snad jí to brzy přejde, už jsem i na manžela jak harpie, když mi chce sáhnout na prsa :mrgreen:
:lol: já taky :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna