Odstranění nosní mandle laserem a nebo operativně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dandulka11
9.10.13 11:25

Nosní mandle Kladno

Chci se podělit o informace. Já je tu hledala a moc jich nenašla. hrnu průběh operace nosní mandle v Kladně: v 7 příjem, po papírování u všech 7 dětí co byli objednáni byli děti odvedeni na pokoj s postýlkama a plno hračkama, televizí a videem kde se rodiče nudili a děti si společně hráli a kreslili v pyžamkách jako ve školce takže na nějaký stres nebyl čas. V 8 dostali nějaké kapičky aby při výkonu neslinili, v 8.15 šel na řadu ten kdo plakal, jinak to berou tak, že kdo je nejdál od Kladna tak jde první. Jeden z rodičů jde s dítětem do místnosti kde dostane rodič oblečení včetně slušivé čepičky, dítě si mezitím hraje (jsou tam hračky).Přijde si pro vás sálová sestra a jste u dítěte dokud ho neuspí. Pak ho budí na pokoji kde už na něj čekáte. Výkon cca minut. Po hodinách na pooperačním vás odvezou na pokoj kde ještě 2-3 hodinky dítě pospává a polehává. Perzonál super, moc hezké chování k dětem.

• Citovat
  • Upravit
1419
28.6.17 09:41

Kladno - nosni mandle

Ahoj maminky. Byl jste nekdo v tomto roce? Nas to ceka za tyden a uz jsem z toho cela nervozni. Je to tam stale ok? A co po operaci doma? Jak se deti citi? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.10.17 20:06

Ahojte chtela jsem se zeptat jak to tam teda je chci tam jed z Mostu pac tu mame nemocnici na dve veci a nechce se mi sem od usniho sem dostala doporuceni do Kladna.tak vubec nevim teda kam jed. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
2.12.19 15:54

Ahoj, obnovují diskuzi. Máte někdo zkušenost s laserem v letošním roce? Přeci jen od roku 2013 uběhlo pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.12.19 16:07
@Peony1 píše:
Ahoj, obnovují diskuzi. Máte někdo zkušenost s laserem v letošním roce? Přeci jen od roku 2013 uběhlo pár let.

Ja myslim, ze ted je nejsetrnejsi plazma. Laser uz nam ani nenabizeli, pouze klasickou operaci nebo plazmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
2.12.19 16:28

@Teeny a co je prosím ta plazma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.12.19 16:38

@Peony1 ahoj,tady je vysvětlení a jinak bych určitě nevolila. Sice si za to zaplatíš, cca 8tis, je to jak kde, ale určitě to za to stojí. Je to krvacivá operace, proto bych volila tuto možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí