Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky. Byl jste nekdo v tomto roce? Nas to ceka za tyden a uz jsem z toho cela nervozni. Je to tam stale ok? A co po operaci doma? Jak se deti citi? Dekuji
Ahojte chtela jsem se zeptat jak to tam teda je chci tam jed z Mostu pac tu mame nemocnici na dve veci a nechce se mi sem od usniho sem dostala doporuceni do Kladna.tak vubec nevim teda kam jed. ![]()
Ahoj, obnovují diskuzi. Máte někdo zkušenost s laserem v letošním roce? Přeci jen od roku 2013 uběhlo pár let.
@Peony1 píše:
Ahoj, obnovují diskuzi. Máte někdo zkušenost s laserem v letošním roce? Přeci jen od roku 2013 uběhlo pár let.
Ja myslim, ze ted je nejsetrnejsi plazma. Laser uz nam ani nenabizeli, pouze klasickou operaci nebo plazmu.
@Peony1 ahoj,tady je vysvětlení a jinak bych určitě nevolila. Sice si za to zaplatíš, cca 8tis, je to jak kde, ale určitě to za to stojí. Je to krvacivá operace, proto bych volila tuto možnost
Chci se podělit o informace. Já je tu hledala a moc jich nenašla. hrnu průběh operace nosní mandle v Kladně: v 7 příjem, po papírování u všech 7 dětí co byli objednáni byli děti odvedeni na pokoj s postýlkama a plno hračkama, televizí a videem kde se rodiče nudili a děti si společně hráli a kreslili v pyžamkách jako ve školce takže na nějaký stres nebyl čas. V 8 dostali nějaké kapičky aby při výkonu neslinili, v 8.15 šel na řadu ten kdo plakal, jinak to berou tak, že kdo je nejdál od Kladna tak jde první. Jeden z rodičů jde s dítětem do místnosti kde dostane rodič oblečení včetně slušivé čepičky, dítě si mezitím hraje (jsou tam hračky).Přijde si pro vás sálová sestra a jste u dítěte dokud ho neuspí. Pak ho budí na pokoji kde už na něj čekáte. Výkon cca minut. Po hodinách na pooperačním vás odvezou na pokoj kde ještě 2-3 hodinky dítě pospává a polehává. Perzonál super, moc hezké chování k dětem.