Odstranění nosní mandle plazmou

10486
14.2.22 09:41

Odstranění nosní mandle plazmou

Dobrý den, byl jste někdo prosím se svým dítětem na odstranění nosní mandle plazmou? Kde prosím a na kolik vás zákrok vyšel se vším všudy? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2143
14.2.22 10:45

Dobrý den. My mame zkušenost s dcerkou v roce 2015.
Byli jsme na klinice Lente v Plzni a komplet to stalo 20tis. Musím teda říct, ze to byli skvěle investované peníze a dcerka má od te doby klid. Trpěla na záněty v uchu, neustálou rýmou a spankovou apnoe. K tomu ji ještě rozsirovali eustachovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
14.2.22 11:20

Byli jsme loni v listopadu, na ORL na poliklinice Modřany, Soukalova ul., Praha. Stálo nás to 10000. Za mě to byly nejlépe vynaložené peníze. Celou dobu jsem mohla být se synem, byl v pohodě, neměl žádné trauma. Nic ho nebolelo, neviděli jsme ani kapku krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
14.2.22 12:35

@Masina děkuji, do Modřan jsem dnes dceru objednala. Píšete, že jste byla celou dobu se synem, i při výkonu? A v jaké formě dítěti podali narkózu? A synka vůbec nic poté nebolelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
14.2.22 13:19
@marinka5 píše:
@Masina děkuji, do Modřan jsem dnes dceru objednala. Píšete, že jste byla celou dobu se synem, i při výkonu? A v jaké formě dítěti podali narkózu? A synka vůbec nic poté nebolelo?

Byla jsem s ním do té doby, než ho uspali. Normálně oblečený si lehl na sále na lehátko, všichni s ním žertovali a celkově tam byla pohoda. Držela jsem ho za ruku, dali mu dýchnout z masky a během pár vteřin byl v limbu. Teprve když spal, tak mu dali kanylu. Pak jsem šla se sestřičkou, která mi dala všechna možná ponaučení a papíry k podepsání. Ještě jsem asi 10 minut seděla v čekárně a pak jsem šla za ním na dospávací pokoj. Spal jako dudek, probudil se asi po čtvrt hodině v pohodě. Za další půl hodiny už se nudil a koukal na hodiny, kdy už nás pustí domů. Když jsem se ho ptala, jestli ho něco bolí, tak říkal, že ne. Po další hodině jsme jeli domů, tam se koukal na pohádky, četli jsme si, chvíli si ještě zdříml. Když přišla domů jeho sestra, už jsem ho neudržela v klidu. Nicméně v noci se mu rozjel zas kašel a rýma (on byl poslední půlrok vlastně neustále nemocný), takže mu bylo blbě, ale na bolest v krku si nestěžoval ani při sebevětším kašli ani při smrkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.22 13:27

Syn 3 roky, byl na plazmové koblaci teď, 1.2.22 v Thomayerově nemocnici. Platili jsme 7500.-. Pustili nás domů pár hodin po výkonu. Měli přísnější režim po výkonu než co žádají na poliklinice Modřany (byli jsme i tam na konzultaci), 2 hodiny musel ležet aby si nezablokoval krční páteř. Před propuštěním měl ORL vyšetření. Výkon byl bez komplikací, vubec nekrvacel. 2-3 dny měl horší polykání, davala jsem nurofen, pak už ale super. Jsem ráda, že jsme do toho šli.

• Citovat
  • Upravit
2033
14.2.22 14:17
@Anonymní píše:
Syn 3 roky, byl na plazmové koblaci teď, 1.2.22 v Thomayerově nemocnici. Platili jsme 7500.-. Pustili nás domů pár hodin po výkonu. Měli přísnější režim po výkonu než co žádají na poliklinice Modřany (byli jsme i tam na konzultaci), 2 hodiny musel ležet aby si nezablokoval krční páteř. Před propuštěním měl ORL vyšetření. Výkon byl bez komplikací, vubec nekrvacel. 2-3 dny měl horší polykání, davala jsem nurofen, pak už ale super. Jsem ráda, že jsme do toho šli.

A jinak jste byli v Krči spokojení? Dcera půjde na vyndani taky, akorát asi nebudu platit plasmu, podle naší ORL lékařky není takový rozdíl ani bolestivosti ani v rekonvalescenci a 7500 je celkem dost. Rozmýšlím kam… Krč xVinohradyx Karlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
14.2.22 19:08
@Santa Juana píše:
A jinak jste byli v Krči spokojení? Dcera půjde na vyndani taky, akorát asi nebudu platit plasmu, podle naší ORL lékařky není takový rozdíl ani bolestivosti ani v rekonvalescenci a 7500 je celkem dost. Rozmýšlím kam… Krč xVinohradyx Karlak

S personalem v zasade ano. Doktor operater i lekarka na prijmu super. Operater vše vysvetlil (delaji 3 zpusoby), klady, zapory atd a nechal vybrat. Mně to bylo finančně jedno, klonila jsem se ke koblaci i kvůli tomu, že ten zákrok je kratší =kratší anestezie, a taky méně recidiv. A pak jsem nechala vybrat operatera s tím, že chci to, s čím se mu nejlíp pracuje. Tak se zasmál a rekl, že tedy koblace. Z personalu se mi nelibil sanitář, ale co může člověk čekat, že… Jinak pokoj byl jen pro nas, vlastní socialka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.2.22 23:39

Byli jsme na plazmě se synem v roce 2017 v Plzni v Modřanech, nejlepší investice. Dvě hodiny po operaci začal normálně jíst, nechtěl doporučované kaše atd, normálně jedl hranolky, rohlík atd., a vůbec ho nic nebolelo. Mám sama srovnání, jako dítěti mi brali mandle normálně, ještě bez narkózy, a bolelo to fakt dlouho, krvácela jsem, no zážitek hrozny. Od operace syn přestal marodit, dřív měl pořád hrozné zelené rýmy, špatně slyšel, musel spát v polosedě, jinak se dusil, málo jedl. Od té doby jiné dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.3.22 22:13

@Hrnekmleka mohli jste být s dítětem na sále respektive při uspávání? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.3.22 22:14

@Santa Juana máš prosím nějakou další zkušenost s Krčí? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
9.3.22 21:02

@Bubla Bůčková na sal jsem nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.3.22 22:34
@Hrnekmleka píše:
@Bubla Bůčková na sal jsem nemohla.

A uspavali tedy až tam? To si nedokážu představit, že se jim podaří ho někam beze mne dostat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
10.3.22 06:19
@Bubla Bůčková píše:
A uspavali tedy až tam? To si nedokážu představit, že se jim podaří ho někam beze mne dostat 8o

Tak běžte na polikliniku Modřany, tam na sál můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
10.3.22 07:47
@Masina píše:
Tak běžte na polikliniku Modřany, tam na sál můžeš.

Já vím, ale až na konci června! 8o tak chci zkusit nemocnici, ale informace do telefonu nedávají a musí znova na tu sondu, tak zkouším zjistit něco víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí