Odstranění nosních mandlí Břeclav. Zkušenosti?

3
14.3.23 21:29

Odstranění nosních mandlí Břeclav. Zkušenosti? Dcera 4 roky

Odstranění nosních mandlí Břeclav. Zkušenosti? Dcera 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
15.3.23 12:27

Nešla bych. Vždy existuje jiné řešení než invazivní zásah. Doporučuji celostní medicínu, opravdu zkušeného kvalifikovaného lékaře, který pracuje s psychosomatikou a s PŘÍČINAMI nemoci, na místo odstranění výstražných kontrolek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.3.23 08:15

Děkuji, ale já se ptám na zkušenosti s odstraněním mandlí a ne jestli je mám odstraňovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.23 13:45

@Kopr…1 Ahoj, brácha byl v BV před deseti lety a celkem horor, nebudu do toho raději zacházet moc hluboko😀.
V Kyjově byla v listopadu dcera s manželem, zrovna ji i čistili ucho a dávali tam trubičky, a vše supr, bez komplikací, akorát pokoje na nic, že mají společnou koupelnu s vedlejším pokojem a tam zrovna byly maminky, takže měli muži i ženy společnou koupelnu s wc. Jinak si moc vychvaloval personál i přístup, a to doktorky nemá rád. Pokoje tam jsou pro dva pacienty plus dva doprovody, neni to na dětském ale přímo na ORL. Já jako děcko byla taky v BV a bylo to otřesné ale víme jak se to tehdy provádělo, dneska už to bude o 100% lepší. Jen celkově bych si v Bv nenechala operovat ani slepák.

Anonym. Nechci aby ostatní diskutující věděli odkud jsem.

• Citovat
  • Upravit
39
1.7.23 13:37

Máte prosím někdo zkušenosti z poslední doby? Dcera jde na odstranění nosní mandle do Břeclavi za týden. Nástup má v neděli v 9. Myslela jsem, že zákrok bude hned ten den a v pondělí jdeme domů, ale teď mi někdo říkal, že v Břeclavi se v neděli zákroky nedělají, že tam budeme čekat do pondělí a až v pondělí bude zákrok. Tak nevím. Zajímá mě, kdy má být teda dcera nalačno a kdy nás pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.7.23 13:37

@Kopr…1 Už to máte za sebou nebo teprv půjdete? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.7.23 13:38

To jeste nekdo nechává delat jinak nez plasmou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.7.23 14:04

@Nenitamduch Jak to souvisí s dotazem? A kdo tu píše o druhu zákroku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.7.23 14:56
@Lejuli píše:
@Nenitamduch Jak to souvisí s dotazem? A kdo tu píše o druhu zákroku?

no tak plasmou byste sli domu jeste ten den za par hodin, takze to je jasne… nechapu jak nekdo muze setrit na takovem miste :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.7.23 16:01
@Nenitamduch píše:
no tak plasmou byste sli domu jeste ten den za par hodin, takze to je jasne… nechapu jak nekdo muze setrit na takovem miste :poblion:

Já zas nechápu, jak může někdo posuzovat druhé na základě nula informací :roll: Každopádně přeji hezký den a už sem nepište, když nemáte nic k tématu příspěvku. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.7.23 16:27
@Lejuli píše:
Já zas nechápu, jak může někdo posuzovat druhé na základě nula informací :roll: Každopádně přeji hezký den a už sem nepište, když nemáte nic k tématu příspěvku. Děkuji.

muzu si psat kde chci… :roll: vis, ze mam pravdu jen to nechces slyset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.7.23 18:15

@Lejuli jdeme v srpnu 🙂 mě bylo řečeno že 1 den nástup,2 den zákrok,3 den domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.7.23 18:44
@Kopr…1 píše:
@Lejuli jdeme v srpnu 🙂 mě bylo řečeno že 1 den nástup,2 den zákrok,3 den domů.

Jee, děkuji za odpověď. Tak jsem to špatně pochopila. Asi to bude stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
14.7.23 22:01

Ahojky, chtěla bych tu napsat, jak jsme dopadli a víc info kolem toho. Někdo si to tu totiž může přečíst a může mít pocit, že rodiče, co dají dítě na klasickou adenotomii, jsou hrozní a zlí rodiče a šetří na dítěti.

Pro jistotu jsem týden pred nástupem do Břeclavi volala do Brna, abych se informovala, jak probíhá odstranění mandlí plazmou. Sestra mi řekla, že vzhledem k tomu, že jsme mimobrněnští, chtěli by po nás, abychom byli hospitalizovaní ideálně dvě noci (před a po zákroku) - takže stejně jako v Břeclavi. A taky že plazmou je to sice v něčem šetrnější, ale hojení trvá dvakrát dýl než u klasické adenotomie. To mě překvapilo, ale sestra mě znovu ujistila, že to tak je. A volné termíny za půl roku. Takže po zvážení pro a proti jsme se rozhodli nastoupit plánovaně do Břeclavi.

Zákrok v Břeclavi dopadl dobře. Nebylo žádné krvácení (jako opravdu ani kapka z nosu, ani z pusy) a dcera si ani nestěžovala na bolest. Takže stav po zákroku úplně na jedničku. Jediné, co ji bolelo, bylo místo po napíchnutí do žíly, a dvakrát zvracela kvůli anestezii, ale to by se stalo nejspíš i u plazmy ;) Teď po 4 dnech je úplně v pohodě, už o ničem neví a nejradši by běhala, skákala, chodila po venku, což nám teď v létě kvůli horku nedoporučili.

Ráda bych teda napsala, že klasická adenotomie v Břeclavi byla úplně na jedničku. Personál jsme vychytaly milý a chápavý. Dcera nijak netrpěla a jsem ráda, že už to máme za sebou a dcera je úplně v pohodě.

Každý, ať si jde na typ zákroku, jaký uzná za vhodné. Já píšu, co bylo nejvhodnější pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
28.1.24 23:13

Ahoj můžu se zeptat jak to probíhá? Dělají nějaký předoperační? A celkově jak dlouho trval zakrok? Bylo nám doporučeno jít na trhání pokud po nějakých homeo kapkách,,nesplasknou"nen i to prý úplně akutní ale vypadá to že to bude do budoucna třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty