Odstranění plochých stařeckých bradavic

25
17.11.22 12:12

Odstranění plochých stařeckých bradavic

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s odstraňováním stařeckých veruk? je to sice téma spíše pro ženy po 50, ale třeba nějaké zkušenosti budou například s rodiči nebo prarodiči. Jsou to takové ploché, tmavé, vystouplé skvrny a odstraňují se dusíkem, seškrábnutím nebo laserem. Jelikož na soukromé estetické klinice stojí odstranění jedné takové skvrnky zhruba 1000,–Kč a já jich mám kolem 10, chtěla bych zjistit které pracoviště v Praze by tento zákrok udělalo na pojišťovnu a samozřejmě jaká je úroveň tohoto pracoviště. Nemám s kožními ambulancemi vůbec žádné zkušenosti. Byla bych ochotna si i něco zaplatit, ale 10 tis. opravdu ne.
Děkuji za případná doporučení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
558
17.11.22 12:39

Nevím jestli to bylo ono, ale mě to seškrábla doktorka na kožním, když jsem byla na preventivce se znaménky. Zdarma. Už nevím kolik jich bylo. Udělaly se mi, když mi bylo 35,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
17.11.22 13:14

Zeptala bych se na běžném kožním. Měla jsem teď jednu takovou prapodivnou a doktorka mi ji obratem seškrábla zdarma. Určitě ale bude záležet na konkrétním doktorovi - u nás v ordinaci jsou dvě doktorky a jedna odstraňuje všechno bez řečí hned, druhá se naopak do ničeho nehrne. V každém případě i kdybys na kožním někde na poliklinice musela platit, určitě to bude stát míň než na estetické klinice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.25 10:55

Mohu se zeptat, jak si je necháváte odstraňovat? Po 40 se mi dělají hlavně pod prsy, ramena a trochu dekolt..mám jich tak 20…některý úplně malé bez barvy, jiné světle hnědé. Jde seškrábnout najednou i takhle víc při jedné návštěvě?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex